Lillördag (= snart veckoslut!!)

Hihi, nu tittar jag in här igen :]
Denna fina onsdag har varit sååå dryg. Först jobb i 8½ timme, övningskörde hem (jag kör fan bra nu! tom eco!! (H)) och sedan har heeeela kvällen gått åt till o städa min garderob! Det strikade mig hur sjukt mycket kläder jag har (en del som jag inte använder), o särskilt nu när jag fått ännu mer kläder av siz. Men, nu är allt genomgått, omvikt och inlagt (lyckades faktiskt slänga drygt 3 påsar också!). Nu äre bara alla träningskläder kvar... :(

20 i 9 var jag klar med kläderna o då städade jag till pancakes o sen tog jag världens speedo-dusch o var klart PRECIS till säsongsstarten av GREYS!! We like! :D Var dock ett sorgligt avsnitt - George dog ju :( inte najs.

Nu blir det sängen för mig, ska upp vid 5 imorgon nämligen :( För mellan jobb o träning ska jag imorgoneftermiddag hinna med en fika med louise och cj :) Egentligen skulle det varit hela gänget, men eftersom att det är så gaalet svårt o hitta en dag o tid som 9 personer kan så får det bli vid ett senare tillfälle!

Natti natti!

 

Förresten så använder jag för tillfället min gamla mobil igen (Sven-inge) som jag har upptäckt har mycket bättre kamera än vad klas har nu. Så denna mobilen tänker jag ha tills jag köpt en digitalkamera, o därför kommer jag kunna bjuda på fler vardagsbilder i bloggen, skoj va? :D






HAHA, okej, just denna bilden blev ju inte så jävla bra (jag skyller på att klockan var typ 7 & jag precis hade halsat 2 koppar svart kaffe). Anyhow - för att visa en rättelse på favorit-höstoutfiten: tights, höga stövlar, lång stickad kofta PLUS skinnjacka och stickad lång halsduk som man kan vira några varv om halsen :D UNDERBART!!





och nej, jag KAN inte vara seriös när jag är rastlös och uttråkad! xD

 


Fack off -.-

Happ, det blev en uppdatering direkt istället, eftersom jag inte orkar logga in 2 gånger :]
Idag har iallafall mitt kassa humör hållt i sig hela dagen -.- Ibland är allting bara så jävla jobbigt och jag pallar inte ens med mig själv 8-) Golden situation.

Som ni vet åkte jag iallafall till stallet direkt efter jobb. Där sprang jag direkt på en ridlärare (utan att nämna några namn) som är en utav de människor som jag stör mig mest på. Det är ingen hemlighet att hon hatar voltigen och det är knappast en gång som hon har gått runt och sagt att "voltigen förstör hästarna", "att människor som håller på med voltige inte kan någonting om hästar" osv. Just detta bryr jag mig inte om det minsta, eftersom att jag har hållt på med hästar i snart 9 år: jag vet alltså hur man tar hand om en häst (särskilt "mina egna"). Det som stör mig är det fega sättet som hon framför sin kritik på: genom andra! För det är fan inte många gånger som hon har framfört sina åsikter direkt till mig förrens idag (när jag kanske provocerade henne lite (a)). Vi förde iallafall en liten diskussion kan man säga, men vad jag än sa så tog hon inte in det. Hatar att diskutera med människor som är så jävla övertygade om att det är dom som har rätt, o är totalt okapabla till att acceptera någon annan möjlighet!! Det finns inga värre människor.

Det värsta är nog att hon skämmer ut sig mest själv, eftersom att hon idag till exempel antydde att det är voltigen som har fått jacques att försöka nafsas lite när man spänner sadelgjorden. Detta har han gjort i urminnes tider och när jag håller i honom (om någon annan spänner) behöver jag bara säga till honom några gånger (på ett speciellt sätt - som hon uppenbarligen inte vet!) för att han ska sluta. Men nej, hon har säkert rätt: det är vårt mål i voltigen att hästarna ska bitas - det lär vi dom! 8-) Gud, människan är ju pinsam..


Hursomhelst, det är väl ett framsteg att hon iallafall tar sina åsikter direkt med mig till sist. Nu ska jag tjura vidare med idol, totalt medveten om att det här kommer bli en skit-vecka!




Någon blev glad när jag kom :)





Nu väntar vi inte längre på att morötterna. Jacques kan min själ ta för sig själv (och det gör han med glädje!



Även en annan duktig voltige-pålle fick morötter :)




Det kanske inte är så jävla illa o va voltigehäst ändå va!! Gah, bitch!


Hela Sverige skrattar!!

Okej, nu ska jag skriva lite här, va.

I lördags jobbade jag först, 7-14. För jävla stolt över mig själv faktiskt. Jag & Frida (som jag jobbade med) blev inkallade eftersom att vi ligger så jävla back i vårt arbete, hela avdelningen :(  Men vi jobbade på och vi fick tillsammans undan nästan 500 stansningar. Duktigt värre! :D
Efter jobb stack jag till stan och mötte Jénny för en mysig heldag med shopping! Jag köpte (duktigt nog) ingenting till mig själv, utan bara presenter till Matilda.
Dessa fick hon på kvällens kalas, som då hölls hos henne eftersom att hon fyllt 18 år för ca en vecka sedan. Presenterna blev väldigt uppskattade (särskilt den ena som jag blev så jävla nöjd med :D - orkar inte förklara för det är sjukt internt). Men, då blev iaf både hon och jag glad :)



I söndags jobbade jag igen, 07.30-11.30. Stack hem, duschade och drog till Malmö Stadion (jag vägrar säga Swedbank stadion!). Träffade Nathalie och sedan Jonna o co inne på Norra stå! Så följde en härlig match mot bajen, och ojojoj säger jag bara!! Vinst med 3-1, vilket numera gör att vi har gjort 13 mål på 4 matcher! Tänk om vi bara spelat såhär från början, då hade det fan varit guld-strid nu :( Men, bättre sent än aldrig som det heter, o nu vet vi att vi har ett för jävla bra anfallspar som heter Edward Ofere och Daniel Larsson. Jo, det var en fin match och ramsorna gick mest i stil med "SUPERETTAN" *KLAPPKLAPPKLAPP*,  "Baaaaajen åker UT iååår!" *Hela stå-läktaren vinkar* och "HELA SVERIGE SKRATTAR"!. Så jävla kul :'D Tyckte faktiskt lite synd om spelarna i laget, men deras supportrar är allsvenskans största sär så de var tvugna att tryckas till lite. Så mycket som det bara går. Nä, Malmö FF säger jag bara! <3

Efter matchen mötte jag upp min tränare och hennes sambo som också var på matchen, o så åkte vi till stallet för träning. Först skulle vi träna individuellt på Jacques, men han gick som en kråka när de började värma upp honom, o när vi då plockade av honom grejerna upptäckte vi sår bakom båda frambenen :( så in med honom, o så började vi träna på Matti istället. O ja, de gick väl som vanligt - 3mannakür i galopp på en häst utan träns är vardagsmat nu.
Efter en lång, djurig helg fick jag iallafall sova 8 timmar sen.




Såhär ser det ut i mellersta hamnen klockan 06.30 en lördagsmorgon!





För att tagga lite inför helgens match bytte jag färg på datorn till ljusblått! :]

 


Hejsan hoppsan..

Men nu är ni väl vana vid att det dröjer lite mellan inläggen ;) Men jo, jag lever & enjoying it 8) Jobbet är slut för dagen om exakt 4 minuter och det tackar vi för :] Då ska jag få köööra (me like!) till stallet och först pysmysa med lilla Jacques (som inte kunde gå voltige igår eftersom han hade sår bakom frambenen :() och prata lite med riskolan angående detta (jag lovar att de kommer anklaga voltigen för det här.. -.-!). Därefter ska jag träffa Ebba (skrittlagets linförare) och så ska vi gå igenom voltigerummet (där vi har alla voltigesaker) och skriva upp allt vi ska inhandla imorgon!

Så, nu är det bara 2 minuter kvar - dax att börja stänga av datorn ;)

 


Usch, usch, usch..

Har inte känt mig såhär slösaktig på länge, ska ni veta! (Rent ekonomiskt då, givetvis ^^).
Idag började det med att jag bokade tågbiljetter upp o ner till stockholm 3-4 okt, samt 10-11 okt. Hejdå 2000 kr! (Tur man fick lön idag!!).

Här har ni några utav biljetterna! :u






Efter jobb blev det äntligen en shoppingrunda för mig!! Var så galet längesen jag var och shoppade!! :o Helt stört! Det gjorde iallafall att jag uppskattade det väldigt mycket, och lyckades under dagen bränna 1000 kr till på:

- Fika/lunch på Waynes. Oerhört gott och ja, jag är fortfarande mätt!








- Busskort. Man måste ju ta sig till jobbet på nåt sätt..







- Ansiktskräm. (den kändes naajs :))







- Topp på New Yorker. Kul va?! :D







- Skinnjacka från Cubus. Jag & Helena hade världens beslutsamhetsångest och stod säkert i provrummet i en kvart med 7-8 olika skinnjackor. Till slut blev det den här, och hon tog sin tuffa xD (blev inte särskilt bra på bild, men ni får säkert se den IRL nån dag :))






Jag och Helena köpte inte aaalls samma tröja från New Yorker, och inte aaalls vars en svart skinnjacka från cubus, vilket gjorde att vi såg ut såhär:






Nu ska jag dock gå o lägga mig. Någon ska ju jobba även imorgon, med start 07.00!!

Godnatt folket!


Körslaget, here we come!


& gissa vem som sitter med dagsfärska tågbiljetter, sträckan Malmö - Stockholm, tur och retur för 2 lördagar/söndagar framöver?? :D

Oh yes, it's me baby...

Time frightens me.

Jag hatar nostalgi! Det är en äckligt jobbig känsla! Och det värsta av allt: musik framkallar det väldigt lätt och numera får jag nostalgikänslor av Familjen - Det snurrar i min skalle!!! Det är en svingtbra låt, typ partylåt nummer 1 & och är så gaalet ihopkopplat med studenten för mig (minns inte om den kom på flaket men den spelades iallafall flitigt både på balen och på lärarlunchen på studentdagen). Och nu kommer den här och ger mig nostalgi! Det gör att studenten känns så jäävla längesen att man inte vet vart man ska ta vägen. En låt som är sammankopplad med studenten och sommaren 2009 ska inte känns såhär långt ifrån, den ska inte ge nostalgikänslor. Det är inte okej.

Nu ska jag iallafall stänga av skitlåten och gå och göra mig redo från sängen (ja, jag är väl medveten om att klockan knappt är 10). Men sen ska jag (och trassel såklart) njuta utav ännu ett Greys avsnitt in bed :)

Natti natti!






















Säg vad ni vill- idag är det FAN höst!

Min första riktiga höst-outfit blev buren idag! :D I Elinas klädöverlämning fanns det massor av mysiga höstkläder som nu ligger på mitt golv - däribland inte mindre än 6 stickade koftor (och jag älskar stickade koftor, om ni inte fattat det redan ;)). 2 av dom var dessutom långa, dvs det enda som behövs till är ett par tights och ett par stövlar! L-o-v-e it!

Temat för dagen föurtom höst varit "drama". Någon var tillbaka på jobbet, oj vad skoj. Upptäckte dock att jag har speciellt 2 väldigt snälla arbetskamrater :) Folk kopplar nog mycket mer än vad man tror!
Dessutom har det varit spännande och följa MFFs alla internetsidor. Igår avgick nämligen Tony Ernst som MFF Supports ordförande (eftersom att han blivit oerhört kritiserad från alla håll för att han sa vad han tyckte om MFFs läge och MFFs styrelse), och nyheten för idag är att MFF Supports hela styrelse backar upp honom och avgår dom aswell :/ INTE bra det här! Nu när MFF behöver sina supportrar mer än nånsin! :S Det blåser hårda vindar på den himmelsblå himlen.. 

Nästa dagstema var iallafall "lackhet". Det finns nämligen ingenting som stör mig så mycket som människor som berättar för mig vad jag ska göra. Människor som tror sig veta (bättre än jag) hur jag vill leva mitt liv. Att typ.. öhm.. JAG skulle veta det är ju out of the question och vad jag har tänkt är ju garanterat fel.. NOT! Så bara låt mig göra mina egna val och gå min egen väg. För jag tänker ändå göra exakt detta, oavsett vad någon might say. End of discussion.

Nu ska jag kolla klart på NCIS o sen börja städa mina garderober tror jag. Där e ju massa kläder nu som ska få plats :)
Puss & kram




Lång stickad kofta, tights & höga stövlar. It doesn't get much better than that!


Ooops.

Nu har jag varit kass på det här med bloggandet igen :( tur att jag inte är någon storbloggare - snacka om en karriär som går i stöpet haha. Nä, men som den hobbybloggare jag är tänkte jag nu delge er informationen och förklaringen om min tidigare blogg.se-frånvaro:

Måndag:

Först jobb (inte ofta jag kan/vill blogga på jobb!).

Efter jobb vart det snabbt hem, duscha & fixa och sen åka iväg in till stan. Träffade laget, mina tränare och några föräldrar på för en middag på Elysée, vilket var mycket mysigt! :) "DU kan va tönt!". Ja, vi är som vi är men oj vad vi har skoj! :D Har nog aldrig trivts så bra i ett lag som jag gör nu :) What can I say - ÖRS lag 1 är bäst, så äre bara! :)

Under tiden pågick en hemmamatch mot Elfsborg. Eftersom att jag (alltså) var på restaurang (och inte riktigt kunde hoppa över det- särskilt inte med tanke på att det var för att fira SM&NM-bronset) var jag inte där. Soooorgligt värre, särskilt eftersom MFF UTKLASSADE ELFSBORG MED 5-0!!! Största allsvenskan segern på många år, made by oss över Elfsborg (som ändå ligger 4a i tabellen, jämfört med vår 10e placeringen). Sjuuuukt surt att inte vara på plats då men oj vad glad jag blev ändå (vi fick uppdateringar konstant på elysée). Det är pågarna verkligen värda :)

 

Tisdag:
Jobb idag igen (man är ju en liten arbetsmyra ;)). Efteråt åkte jag till posten på dalaplan där alla de stora paketen från utlandet anländer (kändes fett coolt (H)). Jo, för då hade mina voltigeskor äntligen kommit från tyskland (along with ett brev på tyska från hon som jag har haft mailkontakt med, som jag veeerkligen fattar! Hm, det fanns ju inte en anledning till att jag skrev på ENGELSKA i mailen xD).

Hursomhelst så kom jag hem, hämtade lite kläder hos siz (lite höstkläder som hon ville bli av med). Det är rätt konstigt - när vi var mindre hatade jag att vara minst eftersom att jag alltid fick ärva kläder av elina och kristina. Nu älskar jag när elina bestämmer sig för att städa sina garderober! :D Nu har vi faktiskt ganska likadan stil, så kläder som hon ger mig är sådana som jag mycket väl hade kunnat köpa själv. Alltså, fina kläder gratis. Whats not to like?

Dock råkade det bli så (på något sätt) att jag somnade när jag kom hem. Vaknade upp halv 8 för att mormor kom upp i lägenheten (jag var hemma själv). Cp-förvirrad var jag, men kom sedan på att jag var 10 minuter för sen till träningen hoho ^^ Men, nu har man ju nära och bra till träningen så de va bara att dra på sig lite träningskläder och hoppa på cykeln för en finfin träning! :D Vi började fila på en ny kür till nästa år och det vi kommit fram till änsålänge är faktiskt jävligt svårt (och vi fick redan 9,0 av 10 i svårighetsgrad på vår kür på sm, och den här küren känns betydligt svårare!!). Så nu ska vi bara fixa lite högre utförandepoäng också & lite grundpoäng, sen jävlar :D  "guld ska glimma där det hör himma" säger jag bara ;)


    




Ellos!

Okej, så fasligt mycket blev det inte hemklickat, men vad gör väl det? Shopping IRL är faktiskt roligare :) Iallafall så blev det dessa 2 finisar:



1. En grov stickad väst, i sann höstmys-anda.
2. Marinblå, halvlång höstjacka.


Nu ska jag glatt välkomna dygnes underbaraste stund: sovdax!
Godnatt!

SöndagsångesT!

Tjiho.
Nu tänkte jag titta in här igen för att skriva snabbt om helgen :)

Fredag:
Jobb & sedan pulemys hos Tuva. Det vart alltför längesedan man träffade dom!<3

Lördag:
Cafeterian på ÖRS med ck! Min misslyckade kladdkaka lade grunden för en smådryg förmiddag (ni anar inte så tråkigt det är där!), men med Nattis som sällskap så blir det lite roligare iallafall :)
Dagen inleddes med en 1,5 timmes lång tupplur. Så jävla underbart! Att sova på dagen är nåt utav det bästa som finns :] Kvällen fortsatte med mig, Trassel och Pancakes. Godis och Freaky Friday. Har nog sett den filmen 100 gånger men vaddå? Där finns bra musik, rolig story och chad michael murray. What else do you need?

Söndag:
- Jobb 07.30-11.00
- Träna 11-13.30
- Lina Jacques till de i mitt lag som nu även ska börja träna individuellt 13.30-15.00
- Lina Merlin till lag 2 15.00-17.00

Japp, jag är trött! :P
Nu ska jag fortsätta kolla på Miss secret agent 2 (1an är en utav mina favoritfilmer, men har inte sett 2an faktiskt. Dessutom är ju Sandra Bullock en grym skådespelerska!). Ska även slänga in en beställning till Ellos strax - har ni tur kanske jag publicerar några bilder över mina nyinköp! ;)

 




Nattis undersöker min fina kladdkaka i cafeterian i lördags.


Allmäntillstånd, del 1

Happ, nu är läget såhär:

- Det är fredag!
- Jag är cptrött eftersom att jag stått uppe halva natten och bakat kladdkakor.
- Jag har mått illa i princip hela morgonen, antagligen pga min brist på sömn samt det faktum att jag inte hann äta frukost imorse (frukost är typ livsviktigt!).
- Om 1,5 ska jag va hos tandläkaren (en bitch som alltid gnäller på mig, och lär må dessutom må ännu mer illa efteråt. Antagligen lär jag väl också lida av andningssvårigheter under tiden i stolen eftersom att jag fortfarande är cpförkyld).
- Eftersom att det varken går bussar till eller från jobbet förrens runt 15, kommer jag att få till tandläkaren på davidshall (en promenad på en timme kanske). Eftersom att det inte känns lönt att gå hit sen igen (ytterligare en timmes promenad) kommer jag därmed o missa nästan halva arbetsdagen (alltså tack för att jag var smart nog o börja 1 timme tidigare imorse!).

Nåja, det positiva är att jag får gå härifrån om blott en halvtimme och att jag under min fina sensommarpromenad (eller är det höst?) noga kan begrunda det kommande kyrkovalet på söndag.

 


Jag

Va faaaaaan =((((
Nu när jag äntligen lyckats få mitt abonnemang att funka (som jag fick vänta på i över en vecka!) med gratis sms till alla: KLART SOM FAN att mobiljäveln ska dö nu också!! Japp, för skärmen är svart och den vill inte starta!! Seriöst, vad fan ska man med teknik till om den ändå aldrig fungerar???

Nä, jag INTE hjärta teknik!!!


Tuesday

Howdy!

Idag mådde jag tack och lov bättre än igår, så visst var jag och jobbade! Duktigt värre :) Mycket mer har nog inte hänt idag, har faktiskt inte ens tränat eftersom jag tänkte ta en dag o vila mig helt frisk :(

Imorgon däremot är det andra bullar som gäller. Först ska jag jobba 7-15 och sedan ska jag på min första körlektion på körskola 16.45. Först trodde jag dock att jag skulle få ställa in den, eftersom att mitt körkortstillstånd ligger i pappas bil, som är i Italien. Där nere har han tydligen gift sig också förresten (vilket en tant på jobb (som jag inte ens vet namnet på) berättade för mig idag). Hm.. Aja, ibland kommer man till ett läge då man helt enkelt slutas förvånas. Jag kom till det läget för många år sedan.


Nu blir det hursomhelst jag, Trassel, sängen & filmen på kanal 5. Love it.


Blääh!

Japp, som ni förstått är jag hemma från V-ås nu, men idag har inte varit särskilt fin :( Jag har upptäckt att man inte sover särskilt bra i en bil, särskilt inte i 60 mil. Hemma var jag inte förrens 4 imorse och hela dagen har gått åt till segande i sängen. I söndagsmorse vaknade jag nämligen upp cpförkyld (det var askallt i det lilla rummet jag & mitt lag sov i i stugande- bidragande orsak?) och nu har det hela eskalerat. En väldans värk i kroppen och huvudet (jag som typ aldrig har huvudvärk!) får mig o undra ifall det är en bieffekt utav helgens bravader eller ifall det är så illa att jag håller på att bli sjuk igen? :(
Så nä, nu ska jag sega vidare med SATC och, hör o häpna, popcorn! (det är jag typ aldrig sugen på, o äter enbart när jag är med bk eftersom hon är ganska förtjust i det ^^). Men idag så! :) Och så blir det till o krya - imorgon måste jag förihelvete till jobbet!!

SM & NM 2009!

Nu är vi hemma gott folk!

Fredag:

Färden började 06.00 från ÖRS. Jag & Helena fick åka själva i Rickards bil = space = skönt! :p Det blev många mil (runt 60 tror jag..) innan vi var framme i Västerås och kunde packa in pållen. Packade sen in oss själva i stugan på ridskoleområdet som vi hade tur o fått (alla de andra fick åka iväg o bo någon annanstans :u) Invigning senare på kvällen och ridskolan där SM hölls hade verkligen engagerat sig - de låg inne med värsta showen! Bäst var numret där hela ridhuset släcktes ner och Kajsa (en voltigör från den klubben) körde sin kür i en ljusklädd häst, på en ljusklädd häst. Sämst var tjejen som sjöng nationalsången: dåligt, falskt och kunde inte ens texten... Vem kan inte texten till nationalsången undrar jag?!


 
Lördag:

Tävlingen inleddes med en grund som gick ganska dåligt. Hästen gick inte jättebra och vi blev alltför fasta vid det faktumet :( Denna omgången var nog det som kostade oss mest i slutändan... (så onödigt!! gah!).
Efter den besvikelsen var det dags att dra oss i kragen och ladda om till küren (grunden gav oss dock en 4e plats!). Küren gick skit! Matti gick jättedåligt och Eira trillade av i början av küren. Vi djurade vidare och när det var dags för mig att hoppa upp för andra gången var jag död (eftersom att jag e uppe jättemycket i denna küren har jag 2 övningar på mig att andas innan jag ska upp igen :p). Över till min halsposition i sista blocket och guess what happens i Emelies avhopp (vår flyer)? Sandra och Emelie faller. Och det är ju inte aalls mitt jobb att förhindra nåt sånt 8----) Mah! Ah well, Matti gjorde precis en ökning och jag fick sandra & emelie på mig, there was no hold to that :(
Efter den pissiga küren lyckades vi ändå på nåt sätt HÖJA oss till 3e platsen (det vi gjorde i küren måste med andra ord ha varit väldigt fint!).
Kamratfest på kvällen där det serverades pizza, läsk, chips och kakor. När vi såg det tänkte vi bara "WHAT??". Aldrig i hela mitt liv har jag stött på något liknande! Vem vill äta PIZZA under en tävlingshelg?! Nej, vi åt och segade resten av tiden och ville bara åka hem. Jag började även på pissigt :( (ont överallt & började dessutom få ont i halsen, dvs att jag var nog ganska gnällig i helgen (a).


Söndag:

Det var tight med motivation efter lördagens besvikelser, men eftersom att vi inte skulle in o göra kür förrens på eftermiddagen klarade vi oss. Vi var faktiskt tillochmed rejält taggade innan inspringningen!! Finalkür på Svenska & Nordiska Mästerskapen va fan!!!!! Så jo, vi sprang in och gjorde en FET KÜR. Den var otroligt snygg och det kändes riktigt riktigt bra efteråt! Matti gick fortfarande dåligt (på uppvärmning kom vår tränare fram och sa att "Matti har ett stort sår i mungipan, så han kommer inte gå bättre idag än vad han gjorde igår!"). Ojoj vad nedslaget det blev :p För varje gång min linförare tog tag i linan kändes det ju i hans mun, och han vek av jättemycket inåt. Därför gick han inte alls ute på volten under hela küren. TROTS detta alltså var küren vaaaacker och vi sprang ut från banan till jubel, med vetskap att vi absolut inte hade kunnat göra det bättre.

Så, tillslut var poängen sammanställda och helgen gav en bronsmedalj till oss i både SM- och NM-klassen! Vi var dessutom sjuuukligt nära silverplatsen (poängskillnaden var mindre än en tiondel....) och visst är det galet störigt (tänk om vi bara gjort några slarvfel mindre i grunden eller om Matti bara gått liiite bättre (för hästen bedöms ju också och hästpoängen räknas såklart in i slutpoängen)). Men, med tanke på vilka förutsättningar vi haft (küren på tävlingsbanan i söndags var första gången vi gjorde den nonstop!) får vi väl vara nöjda med ett brons! (Och caprifolen som kom 2a var dessutom riktigt grymma!).



Bilder kommer senare när folk har skickat eftersom att jag fortfarande är kamera-lös!


Snart drar viiii!

Nu har man varit och tränat också (snacka om att träna in i det sista!!). Min cp-rygg som nu envisas med o göra sig hörd på vartenda träning ignorerar vi - han har som vanligt ingen talan :U

Nu är all packning klar (i princip), matsäcken är lagad (mackor, yoghurt, melon, dricka och pastasallad - check!) och jag börjar skymta ljuset på denna låååånga förberedelsetunneln.

Nu ska jag nämligen bara städa till min fina kanin och sen ska jag nanna gott :] FÖR IMORGONBITTI KLOCKAN 06.00 LÄMNAR ÖRESTADS LAG 1 MALMÖ-MARK OCH BEGER SIG UPP MOT VÄSTERÅS. SVENSKA & NORDISKA MÄSTERSKAPEN VÄNTAR OCH WE'LL BE BACK ON MONDAY!!!

Håll era tummar för oss, kära bloggläsare.


Inget är högt nog när du är här.


Som Adina skulle sagt: mooooh!!

Time spent here it only made me see that I don't ever wanna be like you!!




Nu kom fina Leju. Det enda normala här.


Baj!


Mah!

Torsdageftermiddag. Jag springer fortfarande runt och packar. Hittar inte min jävla kürbh (dumma jävla kürdräkterna kräver en axelbandlös bh och jag hittar såklart inte min enda vita nu!!).

Mah.

bajs!

Jaha, nu tittar jag in här igen! :]
Igår fick jag dock en rätt dålig nyhet :( Var nämligen inne hos en massör och det första hon gjorde var att känna längs min ryggrad o bara "oj. Har du råkat ut för nåt eller har det alltid varit så?"....  Jag bara "whot?". Trodde ju att min skada var åtgärdad men tydligen inte =(. 
För drygt 2 år sedan flög jag nämligen av hästen vi tränade på då (Regent) och landade rätt på ryggen och tappade andan o grejer. Säkert 1 år gick jag hos en sjukgymnast eftersom ena vingen på mitt bäcken (högra) hade vridit sig bakåt och tagit med sig några ryggkotor längs ner i ryggraden.
Efter några månader i 3an fick jag hoppa av sjukgymnastiken eftersom att jag helt enkelt inte hann med det (och eftersom min sjukgymnast inte var idrottsinriktad och därför inte verkade förstå alls att jag inte bara kunde sluta på voltige helt plötsligt sådär, som hon ville). Men då hade jag ändå gått i lite mer än 1 år och trodde alltså att problemet skulle vara fixat. Visst hade jag fortfarande ont i ryggen ibland, men det antog jag var något jag skulle få leva med (eftersom jag inte gjorde ett träningsuppehåll direkt efter skadan, eftersom att det bara var typ 1 månad innan SM - och dessutom flög av igen på samma ställe i küren på en tävling veckan efter).

Men, tji fick jag igår! Min ryggrad är sned- kotorna längst ner vrider sig fortfarande åt höger. Det kommer alltså bli dags att återuppta sjukgymnastiken efter SM. Sjukgymnastiken som tar tid. Sjukgymnastiken som gör ont. Sjukgymnastiken där jag antagligen kommer att bli rådd till ett uppehåll.

Kul.


Vädergudarna har värre beslutsamhetsångest än jag!


Jaha, här bloggar jag om att det börjar bli höst och dagarna efter slår det om och blir skinande sol och 22 grader -.-
Nej, jag hatar inte sommaren och solen (tro vad du vill, Tuva!! (rut)) men nu tycker jag faktiskt att det får räcka! Denna sommaren har varit grym på alla sätt och vis!!  Studenten, 18 år, studentöverraskningsfest, mycket tid med bk, en del Ola (diggiloo har varit cpgrymt!), massa resor, massa voltige, fina dagar med pulefolket, picknick/grillning, utgångar, U21-landskamper, lomma, shopping osv..

Sommaren 2009 har varit perfekt, i princip. Finns inte mycket som skulle kunna göra den bättre och då tycker jag: leave it that way! Dra inte ut på det för mycket, för precis som en sjuhelsikes konsert så ska den avslutas när den är som bäst. Vilket den har varit.

Nu vill jag istället kunna se fram emot hösten 2009, som kommer att bli minst lika bra!


El fin de semana

Jao, nu tänkte jag köra ett kort referat av helgen (och nu fick ni också bevittna mina kunskaper efter 4 års spanska. "El fin de semana" (som alltså betyder "veckoslutet") var nämligen det enda jag lärde på i högstadiet).

Lördag:
Jobb alltså, mellan 7-13. Stressade attans hem och hann både duscha, fixa mig och åka hem till Helena och Mini till klockan 15. Då var det släktkalas på schemat eftersom att mini fyllde 15! Tiden rinner iväg alltså :p

Anyhow, det blev några trevliga timmar där (diggar deras släkt :D) o sen anlände jocke också och då pös vi allihopa (eller ja, inte ALLA då såklart xD utan jag, mini, helena, jocke, mamma lena och morfar lennart) hem till Lennart och åt gott och kollade fotboll! Sverige-Ungern i VM-kval (kan väl knappast någon ha missat?). Mellberg gjorde först ett ganska snyggt mål, följt utav en kvittering av Ungern efter en tveksam straffläggning. Som tur var räddade Zlatan oss genom ett sjukligt tur-mål med 10 sekunder kvar (bollen studsade från målvaktens fot, på zlatans mage och rullade därefter in i mål). Men, mål som mål och hej, 3 poäng! ;)


Söndag:
Nästa morgon var det fan upp i gryningen igen och jobba i stallet 8-12. Hem och vända (äta!) o sen mot ÖRS igen för lag 2's träning, där jag dock inte gjorde så mycket faktiskt. Men det gick fint ändå, kan vara skoj att observera ibland.
Träning själv sen, och vi skulle kötta! Läget för oss ser ju ut som så:

- Matti har varit på bete i 2 veckor och därefter sjuk i 2 veckor.
- Därav hade han massa energi på första träningen i torsdags och bara sprang o sprang o sprang (o bockade).
- Hela laget (utom mini) har varit sjuka nu (ink vår tränare o linförare!). I omgångar givetvis.
- Vi har nytt folk och en ny kür, som vi alltså aldrig gjort på häst.
- SM går av stapeln till helgen.


Så OJ vad vi köttade igår!! Första küromgången börjar med att sandy och nattis ramlar av. Efter att de varit uppe typ 10 sekunder på hästen... Dock går det betydligt bättre sen när Ramati lugnat ner sig och går ordentligt. Då gick det mesta av küren konstigt nog.

Efteråt kom jag hem (efter 3½ timmars träning) och var sjuuukligt död. Jag är uppe rätt mycket i küren nu sen den gjordes om (typ 2/3! :S) och hinner knappt andas i 5 sekunder i mitten av volten innan jag ska upp igen (har typ 15 sekunder på mig från det att jag hoppat av hästen efter ett block tills att jag ska va uppe på honom igen för ett annat :P). Ryggen gjorde dessutom ont efter en cp-övning där nattis ska av och jag ligger i en skitgrov svank på ryggen. Najs! Ont i axlar & blåmärken på benen (och nu är mitt vänstra knä dessutom svullet av någon anledning xD). Trots detta var det en härlig träning och tänk att vi faktiskt har EN HEL TRÄNING KVAR INNAN SM!! Känns ju nästan lite överflödigt... :)





Bild från tävlingen i Holland i maj


-.-!!!

Rix fm's webbradio vill inte fungera och youtube.com är förbjuden länk på den här datorn.
Det blir ju livat, det här.....

|-)

Så sjuuuuuuuuukt skönt o va själv på jobb! (ja, ni läste rätt. Klockan är 07.23, en lördag, och jag sitter på jobb -.-). Jag kan göra vad jag vill :D (tex lyssna på radio/musik från datorn!!)
Mindre skönt var det dock att jag 06.00 imorse upptäckte att det inte går några jävla bussar ut hit på helgerna (ofta i MALMÖ liksom!!). Men jo, så det blev en långpromenad från centralen till så jääävla långt ut man kan komma i hamnen. DÅ var jag framme :] O de va för övrigt inte aaalls läskigt o gå här ute ensam, halv 7 en lördagmorgon. Nejdå, det var SÅ många människor ute. Inte kallt alls heller, nejdå..

Un-der-bart!

10 tecken på att det är höst:

* Det är beckmörkt klockan 21.00.

*
Gatlyktorna är tända klockan 06.00.

* Det är väldigt kallt ute klockan 06.00.

* Jag sover under ett tjockt täcke, istället för under ett lakan.

* Ola har valt ut sin kör.

* VM-kvalet drar igång igen.

* Allsvenskan däremot börjar lida mot sitt slut (och nej, det blir inte en godkänd slutplacering för MFF).

* Inspelning till Sex And The City 2-filmen har börjat.

*
 Stallet kryllar av stallungar.

* Gummistövlarna har besökt mina fötter.





blööh

sorry att jag inte har hunnit blogga, you guys!! De hinner jag inte nu heller egentligen, men jag tänkte ändå bara titta in så ni vet att jag lever :U

Ja, nu slutar jag äntligen jobba för idag (fredag imorgon!!) o ska strax ta o köra iväg till ÖRS. Först (18.00-19.00) ska jag nämligen ha ett fyspass med lag 2 (nyligen utskrivet träningsupplägg - they will get träningsvärk!) och sedan (19.00-21.00) ska jag träna själv med laog 1.

Hörs sen, my loves :***   (8-))

<3

Sjuk och sentimental - det här kan inte bli bra på något vis.
Har nämligen precis kollat igenom en massa gamla blogginlägg från i höstas. Ni som har läst min blogg vet att jag skrev rätt mycket om skolan då, eftersom att det var en sjuukt jobbg och skol-fokuserad period (det här med att inte sova om nätterna har jag ju INTE saknat!). Iallafall så vet ni kanske då också hur ofantligt, stört roligt jag haft om dagarna på Borgar. Särskilt det sista året var primaliv (måste vatt det bästa i mitt liv, trots att det var så djurigt). Fysiklektionerna fick man ju ta med en klackspark, men många andra lektioner var faktiskt väldigt roliga!! (matte, kemi, biologi, idrott, svenska, psykologi), till stor del för att det var världens bästa människor där till exempel :) Till och med fysiklektionerna kunde bli galet roliga med Louise vid min sida :D Psykologilektionerna satte sillis, tuva o cj krydda på :) Dessutom var luncherna något utav det roligaste på dagen! Vet inte hur många luncherna jag har skrattat mig till tårar, men antagligen var det var- varannan dag.

Efter att ha läst en massa inlägg där jag skrivit upp allt roligt som hänt och sagts i skolan har jag alltså blivit väldigt saknig. Kom ihåg speciellt 1 sak som va så galet roligt: Vi skulle ha brandövning på eftermiddagen, fast Bertil hade redan varnat oss tidigare under dagen. När brandlarmet ringde senare (på en svensklektion) skrev vi klart det som stod på tavlan, snackade lite och reste oss tillsist (när brandalarmet ringt i säkert 15 sekunder) o börjar packa ihop våra saker, och då ser man Nils stå vid dörren (han typ sprang dit) o viftar som fan med händerna och bara "INGEN PANIK!!! TA DET BARA LUUUUGNT!!". Hahahaha, jag dog :)

Massa sådana sjuka saker (det kanske är ett had-to-be-there-moment) förgyllde hela året. Minns specifikt att cj en gång tittade väldigt kryptiskt på mig och bara "alltså.. hur ORKAR du skratta så mycket?!". Well, med världens underbaraste människor omkring mig är det svårare att inte skratta nonstop en hel dag.

Så, allt jag har kvar att säga (vet att allt detta nog blev vääldigt osammanhängt, men va fan - jag är sjuk!) är att jag har haft världens bästa år och att jag faktiskt är avundsjuk på de människor som har en härlig klass att komma tillbaka till denna terminen. Och så det sista (som sammanfattar allt):

Malmö Borgarskola.
NV3a.
Pule.





BÄST!  (+ stavisch, men orkar inte leta upp en bild på alla x) Istället från en finfin bild från den underbara Prag-resan pryda detta blogginlägg)


:@!!!!

Blööööööööööh. Jag har ont!! Överallt...
Men nejdå, vi åker ju inte aaalls till SM om 10 dagar. O nejdå, vi har inte aaalls nya lagmedlemmar. O nejdå, vi har inte aaaalls haft en sjuk häst och inte kunnat träna på häst sen i juni. O nejdå, vi har inte aaaalls en i stort sett ny kür. Jag (& Helena!!) har ju VERKLIGEN tid o va sjuka!!!

RSS 2.0