The end.

Såja, då var det dags för ett bloggbyta igen (tack så mycket).

Den nya adressen hittar ni bla på min bilddagbok (eller säg till mig på msn eller något :))

Puss!

Fredagsmys!

Ja, den här fredagen har varit så omtumlande av nyheter att jag inte hunnit uttrycka min enorma glädje över att det faktiskt är fredag igen.

Om lite mer än en timme ska jag åka ifrån jobb för en fika på Pronto med pulefolk :) (idag blir det louise, sillkompis och tuva tror jag). Sedan ska jag ännu en gång hoppa på den sega, tråkiga bussen (jag hatar verkligen att åka buss!) som ska ta mig hemåt, ska snabbt slänga ihop en nattväska och sen hoppa på den sega, tråkiga bussen igen. På centralen tar jag därefter ett betydligt snabbare och roligare tåg hem till Helena, för lite fredagsmys, Idol och (såklart (a)) fotbollsuppföljande. Ikväll ska nämligen MFF slå skiten ur Gais.! (Fy fan vad jag HATAR göteborg...).

Imorgon kommer jag sedan få min första sovmorgon sedan typ... 2 månader tillbaka. Behöver jag berätta att det ska bli sjuuuuukt skönt? (Så VÅGA bara ringa eller smsa mig innan klockan 1 imorgon!)

För övrigt så får ni ha en trevlig kväll allihop! :D


Dagens läxa:



Räkna inte med någon annan än dig själv.




+ / -

Okej, det här tar jag min morgonfika till! Hittade nämligen 2 stora nyheter i dagens Metro, 1 bra & 1 dålig. Here it comes:


BRA NYHET!
Förslaget om att homosexuella par ska få gifta sig röstades fram igår!! Från och med den 1 november redan får samkönade par lov att gifta sig i Svenska kyrkan!! Idag (eller ja, igår) är onekligen en stor dag, och detta borde bevisa vikten av att rösta i Kyrkovalet, något jag påpekade ofta inför valet (slutresultatet kan ni se på http://kyrkoval.svenskakyrkan.se/valresultatslutgiltigt2009/Resultat/Kyrkomote.aspx). Som ni ser så vann Arbetarpartiet (Socialdemokraterna) vilka var de som jag röstade på :D Något annat som glädjer mig är att Frimodig Kyrka och Sverigedemokraterna fick låg procentdel... Länge leve jämställdhet!



DÅLIG NYHET!

Biljana Plavsic har blivit frigiven. Plavsic var en president (i någon skum republik vars namn jag varken kan stava eller uttala xD) och en starkt drivande kraft som gjorde att minst 100 000 muslimer och kroater avrättades under ett krig 1992-1995 (dödsantalet kan tom vara det dubbla). Hon erkände sig till och med skyldig till brott mot mänskligheten (efter häktning). Hon dömdes till 11 års fängelse för bland annat folkmord och begärde om att få tillbringa dessa i ett fängelse i Sverige. Detta är ju föga förvånande med tanke på att fångar i ett svensk fängelse har det bättre än många andra okriminella i Sverige (fattiga, uteliggare, kvinnor tvingade in i prostitution osv). (Trots detta kände hon ett begär att klaga dessutom, för att hon inte hade någon trädgård.....). Nu har iallafall det svenska samhället visat sin stora baksida, genom att frige denna tyrann i förtid- efter blott 7 år i fängelse.

7 år. För folkmord. För att ha varit starkt bidragande till en etnisk rensning på minst 100 000 oskyldiga människor.
 Nej, jag har sagt det förr och jag säger det igen: det svenska rättsystemet är skrattretande.


Yeah!


Äntligen är snart även torsdagens arbetstimmar över. Efter dagens fiasko med Fujitus service, tar jag med mig datorn hem från jobb (den går ju att användas, så länge man öppnar o stänger den jääävligt försiktigt :p). Har fått tag i gubben på företaget och han skulle "kolla upp det och återkomma". Mhm...

Nu bär det iallafall av hemåt för min del. Egentligen skulle jag ha brottning med laget idag (alltså riktig, fysisk träning xD) men eftersom att det inte känns så jättelämpligt med min rygg (särskilt inte några dagar innan tävling) ska jag träna hemma själv istället. Så såfort jag kommer hem blir det pu med träningskläder och gympaskor! När jag sen kommer hem igen ska jag belöna mig med en mack-fest :D (med ägg!). Och cheesecakete givetvis.
Sablar, vad gott det ska bli.

Varför ska det alltid klyddas med teknik??

Jaha, här tog jag långlunch, körde hem och hämtade kvitto + garantibevis på datorn (som jag givetvis glömt hemma), körde ut till verkstaden i kirseberg (dit fujitsu-gubben skickade mig) och får höra:

"Nej, ni kan inte lämna den här. Ni måste ha ett ääärende från Fujitsu, så vi kan beställa hem delar och komma hem till er sen".

Jaha, men jag ringde ju till Fujitsu service, och de sa att jag bara skulle komma in här?

"Ja, de vet jag inte varför dom sagt, så funkar det tyvärr inte."

 

Så jag kör tillbaka till jobb, ringer fujitsu-gubben igen och får höra "numret kan tyvärr inte nås för tillfället".

 


Nej men fack off då!! -.-

 


<3


I måndags var det förresten exakt 5 månader sedan Kalif försvann =(
Jag vill lägga mig ner och gråta.

Men, nu slutar jag & ska åka och träffa Ola & fina flickor. Det är rätt okej det med..

Åsikterna bubblar och vill ut!!


Aaaaarh, jag måste få utlopp för mina Sverigedemokratsåsikter!!!! Bloggen brukar ju vara ett så himla fint hjälpmedel när jag behöver kommentera något nytt som hänt. Dock så kan jag ju inte sitta o skriva värsta debattinlägget på jobb, och inte heller hemma eftersom att Greger är sönder.

Hur fan ska jag lösa detta nu då???

Blodförlust & Göteborgssvin

Hej, ni fina (eller ofina?) läsare!
Lite uppdatering här nu från igår tänkte jag, eftersom att greger är sönder så att jag inte kan uppdatera kvällvis (bör påpekas vidare-  jag saknar honom fruktansvärt :().

Det blev iallafall så att jag körde till blodgivningscentralen i Malmö igår för provtagning. Möttes först utav en skylt där det stod "Ha inget i munnen under blodgivning. Skulle du svimma kan du kvävas!". Hmm, jag hade varken tänkt svimma eller kvävas, tack! 

Fick iallafall först fylla i ett hälsointyg, de tog ett blodprov och kollade blodvärde (yes, jag får donera! (det måste nämligen ligga över ett visst värde)), satte på ett plåster och sen var det klart. Avslutades dock med ett privat samtal med en sjuksköterska där, som egentligen bara högläste frågorna på hälsointyget för mig så att jag fick bekräfta svaret.
"Har du någon gång injicerat narkotika, anabola stereoider eller liknande?"
"Har du någon gång haft sexuellt umgänge med någon mot ersättning?"
Typ sådär lät det 8-)

Så, såvida jag inte har HIV, syfilis eller malaria (vilket jag är ganska övertygad om att jag inte har) är jag blodgivare om 6 veckor! :)


Efter att ha tappats på lite blod åkte jag alltså till Höör. Mötte upp Jocke på tåget och sen gick vi hem till honom (det swainet har flyttat hemifrån nu, till en väldigt fin o mysig lägenhet och nej - jag är inte alls avundsjuk :)). Där inne stod iallafall Helena o lagade mat till oss (som en riktig hemmafru) :D. Det blev alltså god mat + fotboll! :D

Matchen var dock inte särskilt bra , eller jo, fast slutresultatet av matchen var icke bra. Malmö inled bäst, men tappade massor när göteborgssären slängde in 1 mål -.-  Plockade dock upp bitarna rätt bra med flera sjukliga chanser som ändå inte gick in (tex räddade en ifk-försvarare en boll från Daniel Larssonmållinjen med klacken). Matchen slutade alltså 0-1 och vår fina statisk är rubbad :(
Och man kan konstantera att IFK Göteborgs 2 huvudnycklar den här säsongen har varit: tur & fusk. Man kanske skulle hålla på AIK i slutmatchen ändå....


Teknikfri afton! (hur ska detta gå?)


Okey, I've made up my mind. Jag lämnar Greger här och kommer istället ägna kvällen (efter fotbollen då) åt mys! Lång dusch/bad, stora mysiga kläder, cheesecake-te och min bok. Så får det bli hur sent det blir, för visst låter det underbart skönt?

MFF-IFK!!


Tänkte slänga in ett snabbt inlägg här från jobb, för något hemma ikväll lär det nog inte bli :( Har nämligen med Greger på jobb nu, för de var en datakille här som kaaanske skulle kunna fixa honom. Givetvis kunde han inte det, så nu får han lämnas in på lagning imorgon :(

Efter jobb ska jag direkt till UMAS idag för provtagning (de måste ju kolla blodvärde, blodgrupp, att jag inte har några sjukdomar osv innan den riktiga blodgivningen är). Efteråt kommer jag mova mig till stationen och ta tåget till Höör för att kolla kvällens MFF-match hos Jocke. Blir de vinst idag går vi inte bara om HIF i tabellen utan placerar oss även i topp 5. Heja heja heja !!!

Den stora frågan for now är dock om jag orkar bära med mig datorn hela dagen, eller om jag lämnar den här över natten... hm, svar får ni nog senare! Tjingeling så länge!


Live från Arlanda!

Ja, här sitter jag på Arlanda med en skadad Greger (min dator då för er som inte hänger med i svängarna). För igår när jag skulle stänga ner honom på tåget, hoppade en skruv av längst ner på skärmen (ja, jättekul emma, han har en skruv lös 8-)). Så, nu får väl han åka o lagas när vi kommer hem till Malmö.


Men, nu har jag lite batteri här (han klarar inte mer denna helgen hahaha) och inga eluttag finns det!!

Så, haj me er, snart blir det flygning. Sen möte, longering och träning (full rulle här).

Uppdaterar mer senare :)


Uttråkad

.. är bara förnamnet -.- Så här kommer en rolig grej så jag får klura lite :D

1. Vad heter du: Martina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mata
3. Flicknamn: Minna
4. Pojknamn: Mikael
5. Yrke: Manager
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Muff
8. Mat: Melon
9. Sak i badrummet: Mambakondom :D
10. Plats/stad: Milano
11. En orsak till att vara sen: "Min katt tuggade sönder mobilladdarsladden så den ringde inte" (har hänt HAHA)
12. Något man skriker: MAMMA, din idiot!!
13. Film: My little Pony
14. Något man dricker: Melonte :D
15. Band: My chemical romance
16. Djur: Myra
17. Gatunamn: Mölledalsvägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mama - Spice Girls


För övrigt gjorde jag och Emma den här samtidigt i varsin blogg. Gissa vem som vann? ;) (H)

Jag & Emma har inget liv...






För lite live-bilder: visit Emmas blogg!

Tuffe tuffe tåget gååår...

.. uti vida världen. Den som 50 öre (eller en biljett mellan Malmö-Stockholm) har får följa med på färdeeeeen... (8)

Ja här sitter jag med Emma som vanligt, på väg till Stockholm :D Idag blev det Veoliatåg, vilket tar 6 timmar - dööö -.-! Dock har man ju mobilt bredband (och Greger) som kan underhålla en :D Japp, för Emma-tråkmåns sitter med Egon och kollar på Camp Rock, så här sitter jag och mimar o dansar till Linda Bengtzing :D

Men, till min stora lycka insåg jag för en stund sedan att jag även har min The Sims-skiva i datorn så hey- nu ska jag lira The Sims i en timme eller 2 :D

Hörs senare you guys!


Martina.com!

Hahahaha it's official - jag är mormors matchmaker! xD
Mer info kan ni få senare, nu ska jag skriva ut den sista omgången med Team Ola-posters (10 till så har jag 100!) som jag, emma, alex, moa och pernilla ska sätta upp i Stockholm innan körslaget imorgon :D (kanske någon till). Därefter ska jag hem till Elina och Leo ett varv, och sen hem till Matilda (Helenas kompis, och även en som jag tränar xD) för lite idoltittande (med lilla torg som ett möjligt avslut).

Hörs sen eller imorgon! :)


Rolig helg, INCOMING! *poff*

(Louise är nog den enda som förstår rubriken ;))

Men ja, godmorgon på er allihopa!! Härligt med fredag, eller hur? :D
Och ja, på jobb är jag ju såklart! Min arbetskamrat tittade dock väldigt konstigt på mig när jag kom imorse, jag undrade varför (trodde jag hade tandkräm runt flabben eller nåt haha), och han bara "Du brukar ju alltid ha en mugg kaffe i handen... Vad har hänt?" helt så :S . Hahah , love take away-kaffe från centralen <3


Det hann jag alltså inte med imorse, men nu sitter jag här med en rykande färsk kopp efter att de andra på kontoret haft morgonfika (jag fattar verkligen inte det där!! De kommer klockan 8 och klockan 9 tar de morgonfika! :O Då har man ju inte ens hunnit komma igång for real!!! Nä, snacka om oeffektivt!).


Nu ska jag dock jobba vidare (att blogga är ju inte heller så effektivt, rent jobbmässigt ;)).

Hörs senare, you guys!


PHEW!!

Blev lite stressigt där!! Inte fan visste jag att IDAG var sista anmälningsdagen till universitetet nästa vår. TACK TUVA FÖR INFON!!! Så, 25 minuter hade jag på mig att skicka iväg en anmälan och här blev resultatet:

1. Sjuksköterska, Lund
2. Cellbiologi, Lund
3. Kriminologi, Malmö (fanns inte i lund :()
4. Psykologi: Kognitions- och neuropsykologi, Lund
5. Psykologi: Personlighets- och utvecklingspsykologi, Lund... Läs mer
6. Idrottspsykologi, Malmö

Alla utom 1an är kurser!

Hade dock velat ha in en sjuksköterskautbildning i Malmö där på plats nummer 2, men då tog tiden slut :/ Får ringa o höra med studera.nu imorgon hur de hanterar sena anmälningar och får se om det är värt det.
Nu ska jag fan nanna!!
Godnatt!


:@


1 timmes arbetstid kvar och jag är ARG!! :@
Idiot.idiot.idiot.idiot.
Du ska veta att vi klarar oss SÅ mycket bättre utan dig!!!

Jag hoppas innerligt att du vaknar upp en dag och ångrar allt, för det är precis vad du förtjänar!



Sorglig kväll!

Buhuuu :( VM är kört, till 100 % nu. Sverige slog precis Albanien med 4-1, men eftersom att Portugal samtidigt slog Malta med 4-0 blir det inte ens playoff :(
Dessutom slutar Lars Lagerbäck efter 12 år inom svensk fotboll.

Henke Larsson ska avgå.
Mikael Nilsson ska avgå.
Anders Svensson kanske ska avgå.
Daniel Andersson kanske ska avgå.


Legender som försvinner och EM 2012 känns lååångt borta =(


Det här är fan en sorglig kväll!



TRO!

Sådärdå!

Det började med att jag skulle facea en stor rädsla: flyga!
Väl på sturup hade jag inte en aning om någonting men tack vare fina informationsskyltar lyckades jag ta mig till gaten (det såg ju precis ut som på tv!!). Med sportbladet & en kopp kaffe (i lila mugg givetvis) kunde jag chilla ner nerverna en aning :) När jag gick på planet trodde jag att jag skulle dö -det var så litet!! :o Som att gå in i ubåt på tekniska muséet typ :o Fick iallafall fönsterplats o allt var chill framtills vi kom ut på rakt spår och accelererade något fruktansvärt!! :O fy fan vad läskigt! Att flyga sen var dock så jävla coolt!!! Att sväva ovanför ett molnskikt- så satans häftigt! (och med typ 8 extra i munnen klarade jag även landningen!). Nä, att flyga är nog både det läskigaste och det fetaste jag någonsin gjort.

Väl på Arlanda tog jag en flygbuss in till centralen o mötte upp alla flickor där fram till kl 15.00. Då började TEAM OLA-paraden och det var sååå jävla kul :'D Vi gick runt i lila kläder med megafon, skyltar, flygblad osv och bara sjöng och uppmanade ALLA som gick förbi att rösta på Team Ola. Bäst var när vi ställde oss uppe på bron ovanför Sergels torg och vrålade (vaddå ALL uppmärksamhet xD), eller när yoyyo skrek in vid tunnelbanan (i megafonen med allt jävla eko). Jag mobbade yoyyos uttal till mormor ("murmur") och folk i min omgivning knäckte sig när jag fick tag i megafonen?

Efteråt åkte iallafall jag & Emma till vårt varndrarhem, sen mot Körslagetstudion. Körslaget var naaaaajs! Vi var typ 40 pers i lundaklacken (förutom alla som inte "åkt med oss", familj till körmedlemmarna osv), vi hade sångblad och allt var så sjukt braaa.  "NUMMER 13!!!!"  Haha vi fick värsta connection med både Ola och kören hela tiden - dom är fett bra! :D Dessutom hade vi ju en skylt där det stod TRO på (Ola sa för ett tag sen att han sammanfattade Olafamiljen med "tro") vilket JAG kom på att vi borde ha (det du, emma ;)) och när Ola såg den gjorde han ett korstecken över bröstet, skickade en slängpuss och blev märkbart rörd! :D Då visste han att vi var där :)

Lundakören gick tack och lov vidare (tack alla ni som röstade för min skull, jag vet att ni är några stycken & i love you!! :)) och efteråt var det sjuukt härlig stämning. Kören kom ut först och alla killarna är så jävla trevliga! :D Den ena skulle alex fånga (fastän alex inte ens var hälften så lång som han, där han stod på rampen hahaha) och sedan höll han nästan på o kväva mig i en kram ^^. Sen kom Ola och ojojoj vilken feeling! :D Det blev massa snack och sen blev det fan stagedive också hahahaha:

"Ni tar mig va??!",   "IGEN IGEN IGEN!!",   "SISTA GÅNGEN NU!!" (sa han typ 3 gånger xD),  "SLAPPNA INTE AV NU!!" (sista gången han skulle göra det). Hahaha jag dog x)

Ola passade även på att mobba mig lite på slutet hahaha. Men ja, vem gör inte? xD


Efter ännu en toppendag i Stockholm fick jag och emma en svinkall promenad till vårt vandrarhem (sjukt skönt att gå o lägga sig sen dock). På söndagen drällde vi runt lite i Stockholm igen, såg både Nils (Blondinbellas sambo) och Alex Schulman på Sturegallerian (Alex vid samma jävla bord, på samma jävla fik som senast). Förutsägbar, nejdå!

Efter 5½ långa timmar på tåg hem till Malmö (jag måste säga att flyg är fett mycket bekvämare!) fick jag sedan skjuts hem av fina Adina (eller ja, hennes bror) xD

Och det där var min helg det!! Bilder kommer på bdb när folk skickat!:D






2 lärdomar från idag:

* People doesn't change
och
* det är NAJS att ha rätt (H)


Nu blire snart träning (och vettigare inlägg kommer senare ;))
POSS!

Mot Stockholm!!

Här sitter jag, i godan ro och äter frukost (trycker i mig hela 3 mackor och mitt underbara cheesecakete - man vet ju inte när man har tid o äta nästa gång haha).

Idag är det Dagen. Om bara lite mer än 2 timmar sitter jag på flyget mot stockholm. Kl 15.00 ska jag möta upp alla Team Ola-supporters och sedan blir det parad!! En lila parad runt i Stockholm och vi ska skrika, sjunga, dela ut flygblad (ni anar inte så mycket papper jag har i min väska..) och allmänt bara ragga röster på Team Ola ikväll. För idag är jag nervös. Jag är riktigt nervös. Killarna i Olas kör är nämligen hur trevliga som helst & Ola, ja han är ju Ola. Går in i allt med 110% och jag vet hur sjukt besviken han kommer bli idag om de åker ut :( För i ärlighetens namn tror jag inte att Ola kommer gå till final. Jag älskar konceptet med en manskör och att Ola vågar göra något helt unikt som ingen tidigare gjort (och visst är dom duktiga!!). Dock vet jag inte hur mottagliga svenska folket är för en sådan här ny idé (jag och Svenska folket har oftast skilda åsikter...).

Därför är det superviktigt att alla ni som läser detta röstar på Team Ola! Han förtjänar att gå vidare och borde faktiskt belönas för att han vågar prova på något nytt! Och även om ni tycker hans kör är skit tycker jag att ni ska rösta för min skull! Jag kommer bli grymt ledsen ikväll om han åker ut, men sjukligt glad om han går vidare (vilket också innebär en möjlighet för mig att få åka upp till Stockholm igen). Så, oavsett vad ni tycker om Körslaget (många av er kommer säkert inte ens o titta på programmet) så tycker jag att ni kan slänga in en röst på Ola. 5 kronor kostar ett sms och det hoppas jag att jag är värd :p (tänk hur mycket pengar man bränner på skor, kläder osv.. 5 kronor är ingenting!). Så till alla er som röstar: Ni är guld!


TEAM OLA, LUND:

Ring: 099-402 04
Smsa: 72400


Tänk på att en endaste ynka röst kan avgöra (och gör det säkert nu när det är så många).

Håll gärna era tummar för att jag överlever min flygtur också... Hörs på måndag! Nu ska jag åka o ha världens bästa helg :) (med er hjälp!!!!)

 


Panik!!!

Imorse gjorde jag en vidrig upptäckt: mitt tåg anländer inte till Stockholm central förrens 15.39. Paraden drar igång 15.00.
På jobb för en stund sedan gjorde jag en ännu vidrigare upptäckt - en ny tågbiljett hade kostat över 1000 kr.


Så här sitter jag nu, med en sprillans ny flygbiljett för imorgon. Jag har tårar i ögonen, illamående i magen och skakande händer. Ja, det kanske låter fjantigt men jag har aldrig i hela mitt liv flygit. Jag har en väldig skräck inför att flyga. Jag vill inte göra min debut inom flygvärlden så som jag ska göra det imorgon - ensam, med noll koll och med absolut ingen förberedelse alls.


Jag är livrädd!

TEAM OLA på stockholms gator!!

Det här är helt sjukt!
En liten liten idé som kläcks av inga mindre än märto & flumemma (inspirerade av fotbollsklacker under bortamatcher givetvis), lördagen den 3e oktober, har till torsdagen den 8e oktober eskalerat något avsevärt.
Vi kom på att det hade varit trevligt att samlas ett antal olafans och gå ett varv i stan och sjunga lite heja team ola-ramsor för 08orna innan programmet. Tjejerna vi mötte där i lördags var på, och sedan startades en väldig diskussion om allt detta på Olas hemsidas forum (av framförallt mig och alex). Under tiden drog emma igång ett event på facebook om just detta! Tanken var alltså att vi skulle gå som en lila parad på stockholms gator med skyltar, skåneflaggor, lila kläder (typ 20 av oss har likadana Team Ola-tröjor), megafon och bara skråla (och givetvis dela ut flygblad med olas röstnummer på).


Jag har tagit på mig det ena och det andra (eftersom att det här är en så ASrolig idé, och man ju är en utav grundarna (H)), och jag får nästan prestationsångest haha ;) Just nu har jag fixat en lista över alla som kommer (fett klyddigt eftersom att folk har anmält sig både på olas hemsida och facebook), vi har fixat ihop 14 hejarramsor som jag har skrivit ut x antal ex av, vi har fixat en insamling till en megafon som ska inköpas, jag har uppmanat alla med anmälningar och skylt-grejer, jag ska skriva ut en MASSA flygblad imorgon, jag ska ut och leta skåneflagga samt sätta upp en massa posters i stan med Adina imorgon. Jag känner mig väldigt aktiv! xD


Dock är det skitkul att se hur vår lilla "JAA- det gör vi!"-grej, har utvecklats till ett officiellt sammanhang utskrivet av Olas crew på förstasidan på hans hemsida (ola.cd). Och vi som tänkte hålla det här hemligt för Ola hahah xD
Det här kommer bli så jääävla grymt! :D



:O

Shit pommes, jag glömde ju nämna det viktigaste av allt i föregående inlägg!!! :o
I söndags såg jag & emma ALEX SCHULMAN på Sturegallerian!!!! :O  coolt coolt coolt!

 

Nu ska jag hämta hem DESC-sändningarna från cyberspace :] Hörs senare!


Stockholm med Emma!

Nu SKA jag fan blogga haha xD (ja, jag har medvetet skjutit upp det). Blir dock bara kort för jag är så in i helvetes trött (utan överdrift), men ni överlever nog ;)

Åkte iaf upp till Stockholm under en väldigt flummig, 6 timmars lång resa med Emma (som förlöpte med bla kanonsång och mimlekar). Väl framme blev det lite allmänt fix, uppmötande av jossan som vi skulle sova hos osv. Allt det roliga började vid halv 8 på plats inne i körstudion (då var vi 9-10 Olafans som satt bänkade på samma rad, i våra nya fina Team Ola-tröjor, med lila ballonger (smygreklam från donken- javisst!) och skåneflaggor). Ola kom ut innan sändningen började, såg alla oss och började direkt peka och hoppa och ha sig xD Ja, vi stod där ett tag och taggade varandra, tills Ola sätter händerna för munnen och skrek något till oss. Ingen av oss hör vad han säger och exakt samtidigt lutar vi oss framåt allihopa och bara "..... VAAAAA?". Hahahaha det var dagens! Både vi och Ola knäckte oss en aning xD

Körslaget började och Ola var så grymt söt (och sjukligt peppad xD). Hans kör var bra! Varken mer eller mindre :/ Har lyssnat på de nu från Idol och där var de mycket bättre tyvärr. Men, jag tror stenhårt på att det som fattades i lördags (vilket alltså var anledningen till att de inte ligger i topp 3 änsålänge) är att det fattades koreografi - det var liksom inte lika mycket show som de andra körerna.

Efteråt gick vi mot utgångarna för att få träffa Ola och lundakören. Lundpågarna kom först och var väldigt trevliga! Stod och snackade en stund med dom o de tackade väldans för stödet (de verkade impade (H)). O så berättade de att Ola hade hoppat på dom när han såg oss på läktaren och bara "KOLLA STÖDET KILLAR!!" haha :) Sedan kom de med deras maskot också (en käpphäst) och bara: "Här! Pimpa den till på lördag!!". HAHA. Till sist kom Ola också och han var asskum som vanligt haha :D Dock väldigt snäll och gick mest bara runt och kramade alla hahaha. SÅ ola xD

 Därefter åkte jag, emma och jossan hem till jossan då i uppsala. Lite småflummig resa sådär - när ola åker ut ska jag ta 2 viagra och gå o lägga mig hahaha xD Nä usch, inget sånt alls som ni tänker :)
Iallafall så var det gaaalet skönt att få gå och lägga sig, mindre skönt av att vakna av emmas knytnäve i ryggen ;) Vi gick upp och efter sjukligt massa klydd på centralen (vi hade verkligen otur med ALLT vi skulle fixa där) så började vi bege oss mot södermalm (jag tvingade med emma som blott hade 4 timmar i sthlm kvar!! :o). Efter några rundor där åkte vi vidare till Östermalm och sedan norrmalm. Vidare shopping hann vi inte med, men vi fick iaf smaka på den berömda morotskakan (med en latte) på Fresco (ett fik på östermalm). VIDRIGT god!
Bar vidare av mot NK sedan där jag köpte supergott cheesecakete! Sedan bar det hemåt för mig (trodde jag skulle avlida så tråkigt jag hade- ensam i 6 timmar på ett jävla tåg!). Men sen mötte skåneland och malmö stad mig, och då var det såå härligt att ha åkt så länge :)

Nu blev jag jävlar i det sugen på cheesecakete bara för att jag skrev om det, så ska gå och fixa en kopp nu! Lite tv-mys (har fan nästan nyss kommit hem från jobbet!!) och sen ska jag nanna. Jag är trött som ett as -.-

Godnatt!

 




Back in Skåne!

Tja!!
Nu tänkte jag titta in här, bara för att göra er medvetna om att jag lever och sådär. Hemma från Stockholm är man dessutom efter en superhelg! Den har verkligen varit grym!! Mer om den kommer senare eftersom att jag sitter på jobb nu. Och oj vad kämpigt det är, säger jag bara. Jag vill hem till min säng, tv & cheesecakete.

Toppenfredag!

Ja, det är det fantamaj!! :D

Idag började jag jobba redan klockan 7 och det kändes ju hur sugigt som helst. Men, allt dåligt leder till något bra, för cirka 07.05 (när jag beställde en frukostmeny på jobb eftersom att jag inte hann äta frukost hemma) fick jag mitt första gapskratt. Bullen man skulle få till en kopp kaffe var så sjukt jävla stor. Ni kan inte tänka er hur stor den var!! Det var heeeelt galet:




Jag var tom tvungen o sätta min handkräm bredvid, så ni verkligen skulle kunna se hur kollosalt stor den var! (och jag fattar inte hur dom kan kalla det för "bulle", det var ju ett helt jävla bröd!!).



Anyhow. Dagen fortsätter med att vår högsta chef kommer in och meddelar att DHL (det exportföretag som jag jobbar på) fyller 40 år idag och därmed ska vi äta tårta! Najs!! :D

 

Efter jobb åkte jag och köpte skor! :D Kom hem några timmar senare med 3 par skor (för totalt 600 kr!). Kan ni gissa var jag var? xD   oh yes... SKOPUNKTEN I MITT HJÄRTA! 



Par 1. Alltid behövligt!







Par 2. Platta stövlar! (trodde aldrig jag skulle köpa ett par i sådanhär "Robin Hood"modell, men tji fick jag..







Par 3.  Hur beskriver man såna här skor? xD Räcker det med "snygga"? :D




Nu måste jag iaf snabba mig på här!! Jag har massor att fixa, måste packa och vid halv 9-9 måste man bege sig till Kirseberg. Ikväll lirar Full House på den hederliga gamle puben! :D


Äntligen fredag!


SMS-konversation med mormor en fredagmorgon:

M: Ola i körslaget på tv imorgon!
J: Vet, jag ska dit.
M: VA? Lund? Sthlm?
J: Sthlm.
M: Driver du me mormor??
J: Självklart inte.
M: Det här måste jag få höra mer om!!

*
bla bla bla *

M: Så du ska inte till stockholm?
J: Jo, både imorgon och nästa lördag.
M: Men för helvete tös!!
J: Haha vaddå?
M: Det här tror jag inte alls på. 2 lörd i Sthlm? Nä du lilla tös, coola ner daj


Vidrigt är vad det är!!!

Idag inleds mitt horoskop med texten "Torsdagen blir inte så bra." och avslutas med "Trist.".  (fack off va -.-). Dock tror jag inte att jag instämmer med tanke på att min torsdag ser ut såhär:

- Jobb, 07.00-15.00
- Fika med Louise & Cj, 15.30
- Stallet & ta hand om Matti, 17.30
- Träna kondition med lag 2, 18.00-19.00
- Träna med lag 1, 19.00-21.00

Fin dag med andra ord! :u


Dock var jag nyss på lunch och läste ännu en "åh-tyck-synd-om-mig-jag-blev-anfallen-i-skogen-av-ett-vilt-djur"-artikel i tidningen, och jag kan bara säga: GÅ INTE IN I DEN JÄVLA SKOGEN DÅ!!! För vem fan är så dum och går så pass djupt in i skogen (i Norrland!), där vilda djur lever (som tex björnar, som i detta fall)? Och vem fan är så dum och misstar en grizzlybjörns morrande (som borde vara en jävligt tydlig varning) för en GRÄVLINGS och går nära för att "undersöka"?!! Och vem är det som får lida för människans överdrivna hybris, dumdristighet och idioti? Jo, de vilda djuren som antagligen lär vara utrotade inom snar framtid. Och vad är det vi får se dagen efter i tidningen? Jo, en bild på ett dumt jävla fån, stolt poserande vid ett dött djur.

Nej, fy fan vad jag HATAR jakt!! Björnar rör sig aldrig nere i städer - vi ska vara tacksamma för att de håller sig i skogen! Va fan ska människan då in där o jaga dom för?! För glöm inte att av de som blir attackerade av björnar eller andra vilda djur är en KLAR majoritet jagare.

Nej, aldrig i livet att jag kommer att sympatisera med vilddjursöverfallna "offer" i tidningen!! Jag vet vem de riktiga offrerna är...




RSS 2.0