Walk-in-closet needed!

Blir lite miniinlägg idag! :D
Nyss hemma från körningen (som gick skit). Ja, 4 jävla motorstopp idag :@ Kan man bli annat än lack -.-  (dock var kanske uppemot 3 st bara slarvfel (de kom direkt efter varandra) eftersom att växeln råkade ligga i 3an när jag skulle starta i en korsning.. whoops!). Aja, det där löser vi!! :D Började med parkering också idag, som faktiskt inte gick så tokigt ändå..

Så nu är jag här igen, med kaffe! :) Mitt rum ska börjas fixas - jag har nämligen fått en uppenbarelse. Jag ska ligga steget före....

Nu upptäckte jag dock en rolig sak!! Häromnatten när jag skulle se på Coyote Ugly (en av mina favoritfilmer) upptäckte jag att cd-jäveln inte låg i fodralet. Letade runt överallt men nej, ingen Coyote Ugly-skiva buhu!! :(:(  Nyss upptäckte jag dock att den går på tv på måndagkväll!! :D Blev jätteglad, men sedan kom jag ju på att vi är på Liseberg då (Ola), så jag missar det ändå! =( Vad är oddsen?? :(  Nåja, får väl leta lite till annars får jag fjäska lite för styvbrushan så kanske han fixar den till mig... (a)

Nu blir det update på bdb, med bilder från skurup och sen ska jag börja med mitt rum (måste lägga in kläder). Den stora frågan är dock: Var fan ska jag göra av alla kläder???



Ett litet smakprov av vad som komma skall på min bilddagbok!

Nääjs

Blir ett miniinlägg idag! :)
Klockan är 1 och jag har gjort absolut ingenting :D eller jo, glott på förhäxad och intagit morgonkaffe, but that's pretty much it. Såååå näjs! :)

Nu och cirka en timme framöver blir det övningskörning (tuta INTE på mig om ni möter mig och jag får motorstopp, PLEASE!) och därefter blir det fix hemma, packning, fix med tågbiljetter osv. Inte jättekul kanske, dock nödvändigt.

Hörs ikväll. Samonella!

MFF - AIK

Okej, det blev inte det spöandet ikväll som jag hoppats på -.-

Mötte iallafall upp Nathalie utanför stadion idag, ca 1,5 timme innan matchen. Just då ringde också Anna stav som frågade om jag var på matchen (hon var nämligen där o skulle träna men tänkte på på MFF istället ^^). Så hon joinade oss och trevligt blev det :) (i halvlek hittade vi tom vår käre fysiklärare som vi fick hälsat på :u).

Men matchen då, vad ska jag säga om kära Malmö? Jävligt mycket vilja, men som vanligt blir det bara inte mål helt enkelt (matchen slutade 0-0). Vi hade dock alla chanser i världen, och minst 4 gånger var det så nära så att jag höll på att börja gråta (det hade inte krävts mycket till för att bli ett mål där). Spelet låg helt i Malmös händer (eller fötter snarare) och därför är det så jävla surt att bolljäveln inte kan gå in en enda gång! Det är som att snubbla på mållinjen, fast minst 10 gånger! Frustrerande är vad det är!

På vägen hem råkade jag dessutom ta världens omväg med cykeln, vilket ledde mig först vilse och sen in på massa långa, mörka och buskiga cykelbanor. Mindre smart kanske, men jag överlevde den här gången också! :u

Nu ska jag iaf försöka njuta av återstoden av min tid hemma själv, sedan nanna. Imorgon är en lång dag!
Samonella!

Finfina dagar!

Tänkte jag ta o berätta om en mycket, mycket fin dag!

Det var igår, och den började vid 11 på tåget mot Skurup. Färden dit blev spännande: Emma & Sofie satt i den andra vagnen än jag, och lyckades på vägen dit lura mig att jag hoppat på tåget åt fel håll (jag är urkass både på lokalsinnet och geografi - medan Emma brukar ha hyfsad koll på saker och ting- så jag gick på det). Jag svarar (vi smsade): "Fan. Jag hoppar av i Svedala o åker tillbaka då, men stänger av mobilen nu för att jag har lite batteri". Kaosets början xD  Emma & Sofie kan ju därefter inte ringa då för o berätta att de bara skojade, så jag hoppar av i Svedala och får sedan rusa på samma tåg igen när jag ser/hör Emma & Sofie stå och vifta på perrongen o bara "BALOOOO, HOPPA PÅ TÅGET IGEN!!!". Hahaha, sen fick ju jag sitta där och skratta i min ensamhet i samma gamla vagn xD

Väl framme i Skurup var vi inom ICA, jag skämde ut mig lite genom att högt och tydligt berätta för hela min omgivning att "folk är mycket snällare i såna hära byar", varpå en tant kollade riktigt lustigt på mig xD Då fick jag ju förklara om mannen vi frågade om vägbeskrivning en stund tidigare som önskade mig en trevlig dag (något nån från Malmö aldrig skulle gjort). Väldigt rörigt blev det alltihop xD

Till sist fortsatte vi färden mot Svaneholms slott, (en sjuuukt lång färd!!) där kvällens Diggiloo-spelning skulle vara. Vi satt utanför och flummade, flummade och flummade:
"Samonella! Trevligt att smittas!"
"HANDIKAPPAD!!"

Först tänkte vi bara sitta där utanför under showen också o lyssna och sådär, men när Sofie bestämt sig för att sticka tidigare än planerat började det snurra i mitt o Emmas huvuden xD Hejsan hoppsan, så stod vi inne på diggiloo-området med 2 biljetter i nävarna.

Vi köpte 2 biljetter på parkett C, vilket var en väldans tur eftersom att vi såg hur bra som helst (vi kunde sitta längs sidorna från parkett A, bara kanske 4 meter mer till vänster). Hälsade lite på Therese (olas manager) och sådär, o sen bänkade vi oss på gräset, och sedan så börjar showen och det sjuuukaste händer hahaha xD

Artisterna presenteras, Ola sist som vanligt eftersom att Natalie körs igång direkt. 10 sekunder in i låten ser Ola mig & Emma långt bort och börjar peka som fan! :D Sjukt paffa blev vi (eftersom att vi ändå satt rätt långt bort var vi inte ens säkra på att han skulle se oss från scenen). Men jodå, och i samma sekund ser vi även hur det lilla puckot springer bort till scenkanten, hoppar ner från scenen,  rusar bort till mig & Emma och står där så vi får sjunga hela första refrängen i Natalie (medan Ola står där o bara "HÖGRE, HÖGRE!!!"). I micken, inför 10 000 personer och på storbildsskärmen.
Hahahaha, vi trodde vi skulle dö xD  Med inställningen att "äh, han kommer säkert inte se oss - vi är för långt bort!" till att killen bara stannar upp & pekar, och hoppar av scenen och springer hela biten till oss, inför alla artister och inför hela diggiloo-publiken. Hahaha det var heeelt sjukt! xD

Resten utav Diggiloo rullar på (och gud så många människor som log glatt emot oss under pausen hahaha xD). Sedan slutade dock turen för oss och ersattes med KLYDD! Trots att vi missade slutet av Diggiloo (och signeringen!) lyckades vi ändå missa det sista jäkla tåget hem till Malmö. Efter att ha klyddat lite med bk också, fick vi till slut skjuts hem utav käre Bodil. Vi gillar! (Y)  Därefter dog jag & Emma i mitt rum och nannade gott några timmar! :)



Jag vaknade sedan halv 7 imorse av att Emma boxade mig haha xD  Upp & ut till Limhamn för att möta tjejen som jag numera är ledsagare till :) (tro det eller ej, dom ville ha mig xD). Hemåt efter det, och sedan råkade jag faktiskt somna någon timme (a). Gårdagen tog på krafterna! ;)

Nu ska jag dock fixa något att äta, och sedan ska jag cykla till Stadion, möta upp Nathalie sedan se MFF spöa skiten ur AIK! :D  cant wait... ^^

dididi

Så har denna dagen också gått (inte lika sysslolös som jag planerat heller faktiskt). För som många av er säkert vet är jag ganska så hm.. rastlös xD så inte kunde väl jag sitta inne för länge. Nä, ganska snart faktiskt så tog jag på mig ett par shorts o ett linne, drog upp håret i en hästsvans, satte solbrillorna på huvudet, packade ner en filt och en bok och gick ut och la mig på gräset en liten bit bakom mitt hus. Ganska så härligt faktiskt :) och okej, om vädret är som det varit idag (lagom varmt med lagom mycket vindar så att man inte bara måste ligga på stranden för att inte dö av värmeslag) så kan det väl få lov att vara sommar ett litet tag till..

När jag väl kommit in igen blev det dock lite segande igen, ganska skönt dock. Filmen "A cinderella story" (tror jag den heter) gick på TV så den glodde jag på. Klyschig så jag höll på dö!! (ja, jag vet att det antagligen är meningen, men det störde mig ändå). Men ja, chad michael murray är ju ganska fin o kolla på iallafall :]

Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på Coyote ugly - på en deppkväll som denna utvecklats till kan man ju inte sova ändå 8-)

ciao!


God morgon?

Ja, lite så känns det faktiskt xD
Igår var det ett himla farande fram och tillbaka, men till sist hamnade jag hos suss. Senare anslöt sig även helena, jocke, anna 08 och sabine oss för lite trevligt förfestande :)  (och fotbollsquiz ^^). Inte lätt att ha en MFF'are, en Hammarby'are och en AIK'are i en så liten grupp xD
Runt halv 1 drog vi iallafall vidare, mot Etagé. Där inne fick vi en mucho rolig kväll som avslutades i tidig morgon. Suss och jag kunde ta första bussen och då var man hemma och dog i sängen strax innan 06.00 - finfint! :)

Idag vaknade man alltså strax innan 2 (lite därför det iallafall känns som förmiddag nu). För hela denna dagen har ju nästan gått nu, o jag har inte gjort någonting utom att vara nere i porten o möta suss o få tillbaka min väska och fjärrkontroll (hahaha, fråga inte!). Och ja, jag är fortfarande trött och har ont i mina fötter xD Men men, det är väl priset man får ta för att ha haft en rolig utekväll med fina vänner och vara ung x)

Resterande timmarna av dagen ska spenderas just här - i min säng (eftersom att idag är den första dagen på väldigt länge som jag har absolut ingenting att göra!) med lite dator, tv, bok, musik osv.. Så jävla soft! :)

pusspuss!

Sömnlöshet- whot?

Idag har även jag fått smaka på ett ytters obekvämt fenomen: sömnlöshet!
Aldrig brukar jag ha svårt att sova, tvärtom - så fort mitt huvud nuddar kudden brukar jag däcka inom någon minut. Inatt var det dock inte så.
Först kunde jag nämligen inte sova alls, så då fick Förhäxad samt lite rundor på balkongen underhålla mig. När jag till sist faktiskt lyckades somna, blev jag väckt av ett jävla myggbett som kliade nåt fruktansvärt på min häl, bara typ en timme senare. När det väl slutat klia hade både jag och Trassel blivit klarvakna. Mitt i natten. Kuuul!
Nä, så Förhäxad kom på igen (vad skulle jag göra utan den boxen?) och sen fick jag någon timmes sömn till innan jag vaknade för sista gången detta dygnet för ett antal timmar sedan.

Nu är det dock bara 10 minuter kvar innan pappa kommer och hämtar mig för lite övningskörning. På något sätt lyckades jag i veckan även få på mig uppdraget att åka ut till stallet idag och hjälpa sandy o bada matti inför EM (som börjar på onsdag!!). Samma syndrom som med pastasalladen till träningslägret - hur lyckas jag dra på mig div uppgifter jag egentligen inte har tid/lust med? xD
Aja, jag tycker om matti, jag tycker om sandra, så så jevla tokigt är det ju inte :)

Nu ska jag dock plocka ihop det sista och fundera över morgonens stora fråga...: Mjukisbyxor eller ridbyxor?

Fortsättning xD

Haha okej, nu ska jag försöka mig på en fortsättning här va xD (hur lätt det nu är när en katt upptar halva ens arm).

I förrgår blev det iallafall till att snabbt sticka iväg o möta Helena i stan för lite chai & snack på EH. Efter ett antal timmar i staden begav vi oss hem, hon till sig och jag till mig - för att snart återförenas igen på Malmö Central. Därifrån tog vi bussen ut till Louise, där även Anna 08 var. Efter ett snabbt besök på Hemmakväll åkte vi hem till Louise och började laga tacos (eller taco som Veckorevyns korsord säger (där för övrigt Ola är med)). Det blev lite mumsig nattamat nästan, och trots annas gräddfilsfiasko lyckades jag rädda måltiden med att hälla i exakt rätt mängd tacokrydda i qournfärsen! Efter maten movade vi oss uppåt i villan för att kolla på en film vars namn jag glömt xD Ganska skum dock!  Vid halv 1 åkte jag och Helena (något trötta och manshatande xD) hem till mig, tittade lite Scrubs och sov därefter 3 timmar eller nåt 8-)  Mycket mer hände väl inte denna dagen Oo)

Efter ännu mer drama under natten
vaknade vi sedan för sista gången vid 9. Lite klydd med bilar och såhär, men tillsist blev det bestämt att Helena skulle åka hem & jag vänta hemma (snällt och fint) på att pappa skulle anlända, så att jag kunde få övningsköra. Vid 11 blev det dags, och hela körrundan (med blott 1 motorstopp - tjiho!) avslutades ute i Hyltarp, för vår sista träning där ute! En ganska härlig träning ändå - jag känner hur det blir bättre! :)

Efter träningen vid 2 åkte jag hem
, duscha och lagade mat. Hade sedan världens jävla otur med stadsbussen (chauffören där var ett freak kan man ju bara säga!!) så jag missade tåget till Helsingborg och fick sitta i 45 minuter o vänta på nästa Oo)!! Till sist kom jag iaf fram till Helsingborg där min Armbandskusin (mer känd som Jénny) stod och väntade på mig! Vi drog lite rundor på Helsingborgsfestivalen, snackade mycket om kommande dagarna i Båstad-Halmstad, tappade och köpte armband och räknade trappor (och tänk vad roligt ett uttalsfel kan bli..). Till sist fick jag skjuts till Teckomatorp, och 2 tåg och en buss senare var jag hemma vid halv 1.


Idag tänkte jag hålla mig i kära Malmö (idag blir för övrigt första dagen denna veckan jag inte tränar eftersom att jag inte hinner - råkade sova liite för länge :((). Om en stund ska jag och min gode väninna Susanne cykla till staden (jag ska antagligen inköpa mig ett finfint armband på Guldfynd!) och därefter blir det bio med Helena och JockeEntré).
Harry Potter och Halvblodsprinsen once again...

Energibomb?

Idag känner jag mig ganska så duktig!
Vaknade tidigt och kände av läget - mina ben ville ut o springa! (konstigt nog eftersom att jag tränat måndag, tisdag, onsdag och torsdag hitentills denna vecka xD).

ops, major utryckning. Fortsätter sen!!


Oops..


Hoppsan, jag råkade visst fastna vid HM's höstkollektion istället.. För mig är sommaren över nu - gud, så skönt det ska bli med lite höst! :) Jag längtar som fasiken!
Här ser ni lite vad jag lär klicka hem från HM till i höst! :)




Update

Nu tänkte jag blogga igen, trevligt va?

I förrgår var jag på betet (där ÖRS's hästar nu går på sommarbete i 2-3 veckor till) med Helena. Åh, så mysigt det var att träffa pållarna igen - man saknar dom så när dom är iväg! Först kom Jacques fram, sedan Poison (tro det eller ej, för ingen brukar få närma sig honom på betet - han är så rädd att bli infångad). Men jo, vi stod och gosade en bra stund, i flera omgångar (jag var ju tvungen att försäkra mig om att första gången inte bara var tur ;)).
Till sist hittade vi även Merlin och Baguette inne i flocken också - mys! :)

Efter att ha rännt stora rundor i hagen (den är ju grymt stor) åkte jag och Helena hem till henne, chillade, käkade och sedan bar det av till träningen. Matti gick mycket bra! <3 Vidare hem till Helena igen efteråt för lite duschning, scrubs-tittande och nanning.

Dagen efter blev det mer chillande med mer scrubs och även filmen "Allt flyter" som faktiskt var ganska rolig. Väl hemma vid 5 hade det börjat regna, o då blev jag så sugen på en joggingtur :D hade egentligen tänkt vila eftersom jag tränade i förrgår och även ska träna idag, men joggingrundor i regnet är ju alltför mysigt! :)
Efter en liten tur ute blev det en snabbdusch och sedan stack jag hem till susanne där hon redan hade lagat middag till oss :) mycket gott och mycket uppskattat.
Därefter bjöds det på en trevlig kväll med henne, Ban, Tezz och Johanna. Vi kollade dock på världens sämsta film... 8-)!




Vad skulle jag gjort utan älskling?




Jogging, jogging, jogging!




Ny favoritfrisyr - typ mittbena & fläta bak, mycket fint :)




Svinigt dålig film! Alltför klyschig och overklig - hela tiden. "Ja men ofta.." gick i mitt huvud konstant.



Nu blir det iallafall kaffe, städning och sedan stan med väldigt saknade Sofia! Träning därefter så ni får helt enkelt hålla ut utan ännu en uppdatering till sent ikväll :]

hmm..


Jag slutar aldrig förvånas över killars huven. Först är man bra, sen är man dålig, sen är man värdelös, sen är man helt plötsligt bra igen (om man har tur).. Hur FAN ska man kunna hänga med i svängarna?? :p

Tacka vet jag simpla, okomplicerade tjejkompisar!


Why carry on without me?

Varning för seriöst nedstämt inlägg.

Varför är vissa folk som de är? Varför gör de som de gör? Varför kan de inte göra som jag vill någon gång? Varför måste det vara såhär? Varför kan det inte bli som jag vill? Varför kan inte jag få det alla andra verkar ha? Varför kan det inte bara sluta vara såhär?
Så många varför, och inte ett enda jävla därför..

naaat

Minns ni det där jag skrev häromdagen, om att  inte vara rädd för att ta första steget efter ett gräl? Att ge alla en andra chans?


Fack det! Vissa människor är helt enkelt inte värda det...

Goodmorning, sunshine?

Här ligger jag i sängen och kollar på Sjukhuset. Mysigt! Just nu snackar de om ridolyckor, hur allvarliga de kan vara och vilka skador de kan orsaka på bla bäckenet.. näheee? 8-) Apropå det skulle jag ju kontakta min sjukgymnast... aja, det tar vi imorgon!

Idag är det nämligen Lound med Skånetöserna som gäller. Ska träffa jénny och sofie halv 2 och sedan ansluter flumemma oss när hon kommit hem från trollhättis :)  Eftersom att jag nyss upptäckte att det är ganska exakt en timme kvar tills jag måste åka, får jag nog speeda på lite nu. Jag kör mitt vanliga morgonschema: sätta på kaffebryggaren, duscha, kaffe! Pul10!

Sayonara!

Dryyyghet

Hejsan allihopa everybody!

Denna dagen har varit en segedag utan dess like. Vaknade vid 9 av att en ungjevel skrek (elina var också ute och svirade igår, dvs vi fick passa leo över natten). Hmm, mysigt! Jevla tur det inte blev så sent igår mao..

Under dagen skulle jag iaf ha stuckit till betet med Helena o hälsat på pållarna (som nu redan varit där över 2 veckor). Men eftersom både jag och Helena haft ont i magen heeela dagen lite av och till så blev det inget med det :(  Nä, riiktigt jobbigt har det varit men nu de sista timmarna har jag icke haft ont :)  najs!

Nu ska jag iallafall krypa till kojs, först en kopp kaffe och min fina bok bara :)
Puss o kram!

Oväntad händelse

Ja, såhär var det inte tänkt att det skulle bli men det blev det.

Hursomhelst. Festen igår var helt okej. Sjukt trött var jag och mina ben var brutalt sega, så något superpeppigt blev det inte. Dock hade man ju trevligt ändå eftersom att det gamla gänget var där :) Igår var ju även en stor kväll i den aspekten att min och sillkompis dricka blev offentligjord, nämligen oboyvodka!! (Som vi snackat om i ett halvår). Igår blev det alltså genomfört och ja - våra små "Pucko" passade ju verkligen in i kylen bland all sprit som stod där xD

Kvällen avslutades iallafall ganska tidigt för min del, och när jag satt på Södervärn och väntade på bussen vid 12, blev jag helt plötsligt jävligt förvånad. För framför mig står en gammal killkompis som jag nog inte pratat med på 2 år, och hälsar! Jag tänker inte nämna något namn eller dra någon lång livshistoria, men kortfattat så var det som så att vi var väldigt bra kompisar, men sedan blev det klydd mellan mig och honom, följt utav några missförstånd och bråk och sådär. Så som det kan bli ibland, helt enkelt. I vilket fall som helst så blev det silent treatment efter det och ja, vi har som sagt inte pratat sen dess utan bara ignorerat varandra när vi setts. Men nu stod han som sagt framför mig inatt och satt där och pratade som om ingenting hänt i princip. Hela bussfärden dessutom.
Konstigt det här, men visst är jag väldigt glad för det. Glad för att han inte är lika envis som jag och att vi kanske, kanske kan ha någon form av vänskap i framtiden igen :)  Så vad lär man sig av det? Att ta mer vara på sina vänner? Att inte vara rädd för att ta första steget efter ett gräl? Att ge alla en andra chans?
Förhoppningsvis..


Hemma!

Hej allihopa!!
Nu är jag tillbaka i härliga, insektsfria Malmö igen!

De senaste dagarna har som sagt spenderats i Hyltarp tillsammans med laget! Har nämligen varit ett roligt, jobbigt och galet träningsläger där ute! :U Vi fick sova själva i ett lutande hus, träna ett antal pass, bada på Svedalabadet, grilla, mysa, spela wii hos ena tränaren, storshoppa på coop, flytta saker till ÖRS, köra mördarleken x antal gånger osv :) Vi har helt enkelt hunnit med väldigt mycket (för att inte tala om fixat ihop nästan hela küren inför SM!).
Det sjukaste kom dock idag vid 12 (när vi redan var ganska trötta efter all träning), då ett väldigt vältränat radarpar (kille och tjej) kommer till Hyltarp och ska köra body compat (eller nåt sånt ^^) med oss. Detta visar sig då vara typ en blanding mellan power-areobic och kickboxning.... Kul (och skrämmande) men jävligt intensivt och jobbigt!! xD Kan fortfarande höra instruktören: "KNÄ! KNÄ! KNÄ! Kniiiv!"  (vi skulle alltså låtsas att vi slogs mot någon - dvs knäade den först 3 ggr i magen o knivskar personen sedan i halsen..)
"Nu ska vi slå en person när den ligger ner!! Håll nere personen med vänsterhanden, och slå med höger. MATA! MATA! MATA!"
Haha, lite småläskigt. Dock var det jävligt skönt efteråt - sjuukt svettig och äcklig! :D(Y) och visst fick man allt ut lite aggressioner ;)

Nä, det är som sagt väldigt skönt att vara hemma igen. Kommer inte sakna alla insekter, det lutande huset (det lutade verkligen kraftigt!), att sova på en platt luftmadrass, att alltid ha någon (oftast Eira- en flyer i laget) som klättrar på en (alternativt rullar över en när vi sover) eller att behöva stiga upp kl 8 för att gå upp o ge hästarna mat.
Egentligen hade jag bara velat ligga hemma o vila idag, men icke sa nicke. Idag är man nämligen bjuden på fist, så visst ska man bege sig dit senare. Dock ska jag först gå ut o hälsa på min kära systerson som jag nyss hört komma (eller ja, komma och komma - blivit inrullad).


Hasta la vista, babies!!

Tja!
Salladen är klar, packningen står framme & jag har nu hela 10 minuter på mig att bege mig ner (bra planerat, Martina!)
Japp, nu ska man snart köra till Åkarp och hämta upp någr lagkompisar & sedan bär det av till träningslägret.
Det jag lär sakna riiiktigt mycket är The Big Bang Theory - gosh, I love it! :D

Nä, nu är det bara 9 minuter kvar! See ya on saturday, my friends!



Salladsbekymmer!

Hej i röran!
Jupp, här står jag bland kläder och kuddar och spel och allt möjligt. Om några timmar kommer jag nämligen att åka på träningsläger i några dagar - dock inte hälften så exklusivt som Anna Stavs träningsläger i portugal, polen och allt var det är.. Nä, vi kommer hålla till ute i Hyltarp, utanför Svedala (där vi tränar nu ända fram till EM). Ska dock bli kul ändå - några heldagar med laget och bara träning, träning och träning inför SM! Puligt!! :)

På något sätt lyckades jag iallafall få på mig uppdraget att laga grekisk sallad till ikväll till hela laget på förra träningen. Så här står jag mitt i röran och ska strax börja laga mat. Läste runt lite på internet nu för att hitta ett bra recept (inte för att jag inte kan laga en grekisk sallad by heart, utan mest för att jag känner mig lite osäker på hur mycket av allt man ska ha - brukar liksom inte laga mat för 10 personer samtidigt xD). Läste mig till att man skulle ha bla 38,5 st oliver och 2,75 skvätt vatten i dressingen. Kuligt värre det här - hur FAN mäter man upp 2,75 skvätt vatten?? hahaha xD Nej, jag kommer nog o köpa en dressing istället...



Såhär är det tänkt att salladen ska se ut tillslut (minus kycklingen då givetvis). Huruvida jag lär lyckas med detta kommer jag lämna osagt..

Stan & HP!!

Tjohej.
Sorry for bad bloggning, dudes. Här kommer dock en kort update:

Igår bar det av till stan för att träffa Sonja. Jag och den lilla nöttan hade en väldigt rolig dag i city - alltid lika roligt att träffa barndomskompisar :) Att jag dessutom både fick med mig en kalender och boken "When bad things happen to good people" (en bok skriven av Harold S. Kushner, om en utav världens kanske största frågor) hem, var ju bara en liten bonus (:

Idag har jag spenderat hela dagen med lite samtal. Bla til ticnet som inte vill svara mig! :@ gah!
Efteråt mötte jag upp Helena på entré, och så gick vi på bio! :D Harry Potter och Halvblodsprinsen stod på schemat! Den var lika läskig som jag väntat mig, men även sjukt rolig! Roligare än vad de brukar vara! :D Vill skriva om en massa, men eftersom att den hade premiär idag är det antagligen många som inte hunnit se den än, så då ska jag vara snäll o inte avslöja något :) För er som inte tänkt se den, kan jag bara säga: se den!!!  You will not regret it! :)

Efter ett varv i åkarp är jag nu hemma, och ska lägga mig i en gosig säng, bland många kuddar och glo på NCIS.
Natti natti!




Såhär såg jag ut igår! Kan någon förklara för mig varför mitt hår inte kan bli sådär lockigt och fint utav sig självt?!




I like! <3




Jag & Sonja!




Vi är tuffa, vi vet..





<'3






Bara för att jag saknar dig så fruktansvärt mycket..


.

Igår var det som sagt bio med Elina som gällde, ICE AGE 3 - tjiho! :)
En jävligt rolig film faktiskt! Är dock osäker på om denna eller 2an är bäst... I vilket fall som helst är denna helt klart sevärd! Gillar man Ice Age (eller bara har den typen av humor) är det en film man inte får missa!

Efter bion hoppade jag på kära gamla bussen ut till Limhamn och hem till Louise. En stund senare joinade sillkompis oss, och så kollade vi på en annan film: The Deutchess. Handlade typ om en hertiginna (Keira Knightley) och en sjukt äcklig hertig :s Riktigt arg på honom blev man :p  Sevärd, även denna (särskilt med tanke på att den är baserad på en verklig historia).


Idag står det fler vuxengrejer på schemat. Allra först ska jag intaga mig en kopp kaffe, men därefter ska jag göra ett jobbsamtal jag bävrat länge för (det här med första initiativet alltså...). Det är mitt ledsagarjobb som ska säkras (eller ja, jag är ju anställd men så är det ju ganska bra om jag får en klient också - som det så fint heter). Så en flickas mamma ska ringas, sen ska jag fixa till mig lite - göra mig redo för en dag i stan helt enkelt.
Till stan bär det sen alltså, för att bland annat gå på arbetsförmedlingen (det är ett jävla klydd det här!). Nu bannemej ska dom få hjälpa mig! Sist men inte minst ska jag övningsköra och därefter träna! :)


I <3 Design

Glömde att berätta en väldigt rolig nyhet :)  Jag är numera stolt innehavare av SPOTIFY!! :D På något sätt har Helena (och Jocke skulle jag tro ;)) kirrat det- and I like it! :D


Nu när jag & Helena kollat upp en massa möbler och kollat på lägenheter så smått, är jag mer peppad än nånsin på att flytta. Att inreda lägenheten kommer bli så jävla kul, och jag har redan hittat möblemang att kära ner mig i: både fåtäljerna & byrån älskar jag! Ni kan förretsen få höra lite om hur vi tänkt :D (but shhh, it's top secret!!)

Vardagsrum:
2 beiga väggar & 2 bruna (typ caffe latte-färg)
Svart/brun soffa. Den är 2-sits men även bäddsoffa, så alla i OF kan komma och crasha som ni vill ;) (För flyttar man ihop med ett olafan -som Helena- flyttar man ihop med hela olafamiljen, eller hur var det Jénny och Sofie?! ;))
Svart/bruna fåtöljer (sjuukt fina - stora och mysiga!!)
Träfärg på övrigt möblemang

Kök
Är väl vitt från scratch antagligen. Piffas upp med färgade bordstabletter/gardiner/stolsdynor osv, så kan man byta färg lite då och då :D En vägghylla i ljus trä för de 2 kokböcker vi äger: "A piece of cake" och "Njut av muffins och kakor"
Bord och stolar, också i ljust trä :)

Hall
Jättefint skoställe och hatthylla i järn typ
En assöt, vit byrå (som vi ska ha en glasskål på o lägga våra nycklar i :D)
Spegel ovanför (gärna rund xD)

Toalett
Är väl förhoppningsvis också vit. Ska bli sjuukt kul att få inreda, eftersom att jag älskar detaljer (och på ett så litet utrymme som badrummet gör typ detaljer allt).
Blir iallafall en papperskorg & tvättkorg i sånhär rotting (dvs brunt då), samt små och söta förvaringsboxar (också dom i rotting, antingen vita eller bruna).
Detaljer är som sagt everything, så detta rummet lär också piffas upp med färg på dom. Typ ljus, handdukar och plastblommor i samma färg kommer göra badrummet gudomligt fint! :D


Som ni kanske märker har jag massa visioner över hur det kan se ut :D ska bli så galet kul att få börja inreda med bk :)
Men, det här ligger i framtiden! Nu ska jag istället byta om och sen gå o se Ice age 3 med Elina (och tydligen kan man inte ha jeans på bio...)
Puss o kram!

2 dagar med Helena!

Tjooooooo. Nu vare dags för lite bloggning igen! :)

Igår mötte jag upp Helena utanför IKEA vid 4, och så tog vi oss en runda där. Hon & jag ska förhoppningsvis flytta ihop i höst så vi tänkte kika på lite möbler :) Det enda vi hittade där var dock en kanske-soffa och en skohylla o en hatthylla ^^
Väl hemma några timmar senare satte vi oss vid datorn för att fortsätta titta (utbudet online o i affär e ju inte alltid samma). Då hittade vi helt plötsligt mycket mer: soffa, 2 fåtöljer, vitrinskåp (aka spritskåp), soffbord, hylla till köket, köksbord + stolar och byrå och spegel till hallen. Mycket trevligt :)

Efter möbelletning blev det lägenhetletning, kollade runt lite på olika hemsidor men hittade inget vi nappade för direkt (en intresseanmälan skickade vi dock iväg). Mer kommer :)  Iallafall lagade vi mat och sådär (det här med att va roomies kommer ju gå galant!) och sedan glodde vi lite mer på Huset fullt :)

Idag vaknade vi upp rätt tidigt faktiskt och började dagen med lite chillande. Helt plötsligt kom vi fram till att vi skulle göra som JD och Elliot i Scrubs och åka inlines bakom en cykel. Så det gjorde vi - ända bort till Jägersro. Jävligt kul var det, men jobbigt :p Så det var med ganska gott samvete ändå som vi kunde äta en glass inne på Jägers (jag tog en kula kaffeglass & en med champagnetryffel - riktigt vuxenglass!!).

Väl hemma (ensam då) nu har det blivit lite fix med bilder på datorn! Min digitala fotoram (fått av pulefolk på min 18årsdag :)) är nu proppfylld med bilder i en härlig blandning bland klassbilder, voltigebilder & såklart - Olabilder. Najs! (Y)




Tjugge när hon åker vattenskidor á la inlines/asfalt/cykel. Ser hon inte sjukt proffsig ut?! xD

Videobloggar, tjiho!!

Tja allihopa!
Här sitter jag & skriver, såhär precis innan jag ska gå och lägga mig. Ska bädda ner mig och glo på nåt Förhäxad-avsnitt och sen blir det godnatt. Känner att jag behöver sova faktiskt..
Tänkte först bara ladda upp mina & Helenas 2 videobloggar från Kristianstad xD

Videoblogg 1.  Efter lunchen hos Gunsan (dag 1 alltså), innan Diggiloo





Videoblogg 2. Dag 2, under en regnperiod under köningen till Rix fm


Körkort, here I come.


Här sitter jag, lite smått nostalgisk. Ja, för jag sitter nämligen på stora stadsbiblioteket med kaffe, laptop och böcker och pluggar. Mer 2008/2009 än såhär blir det inte. Det är deja vu som in i helvete ;D
Att säga att det är skoj att sitta här på sommarlovet med körteori är en överdrift, men det ska göras det med. Har ju sagt de senaste veckorna att såfort det blir sämre väder is this where i'll be. I dagens regn är det alltså dags att infria det löftet (hur tråkigt det än är...)



Mixed emotions!


Inatt låg jag vaken en bra stund och tänkte (har man börjat är det ju svårt att sluta). På vad jag ska göra i höst (plugga eller jobba), var jag ska göra det, hur jag ska få ett jobb (det här är dock ett blogginlägg för sig), var jag ska bo och framförallt (frågan som ger mig mer ångest och fruktan inför framtiden än något annat): Hur ska jag kunna bo själv, träna voltige och gå och se Ola då och då? (rent ekonomiskt). För inte kan jag väl fortsätta bo hemma (när jag velat flytta så länge) bara för att kunna träna och träffa Ola. Men samtidigt är det dessa 2 saker som gör mig riktigt lycklig, så hur ska jag kunna ens tänka tanken på att överge något utav det? För inte är det billigt att följa Ola runt om i Sverige, och voltigen ska vi inte prata om. Lägg på hyra, räkningar, matkostnader osv så blir det en del.

När jag vaknat idag gick jag in på studera.nu för att kolla mitt antagningsbesked. Resultatet blev som väntat: utan meritpoäng kom jag inte in i Lund, men däremot kom jag in på kurserna jag sökt: cellbiologi & kriminologi (också i lund). Ska jag tacka ja, och till vilken? (både är heltid, dvs jag kan tyvärr inte läsa båda). Men då blir det ju inget jobb på de 2 månaderna, men jag kanske inte ens får nåt? Gah!

Anyhow. Efter studera.nu var nrj.se nästa stopp, och vad ser man? Ola ska vara med på NRJ in the Park i Malmö den 19 augusti!!! :D Fast det är klart, inget står ute på Olas hemsida än, och då vågar man inte ta ut något i förskott :/  men lite kan man ju glädjas :) (de brukar vara rätt sega på att lägga ut vissa saker där ibland :p  fråga Ola själv haha xD)
Nä, så lite gladare kan jag nu gå ut i köket och käka frulle (galet hungrig). Strax blir det övningskörning!

Natti!

Jag:
- kom till träningen trots allt (tack vare att jag fick skjuts dit av min linförare & skjuts hem av min tränare)
- vill ha körkort och bil!
- är trött som en sten
- har jäkligt ont i min tå!
- ska lägga mig och kolla Navy CIS :)

Back in Malmö!

Ja, det har varit ett himla farandes fram och tillbaka i Skåne den senaste veckan (inte utan att man faktiskt saknat Malmö). För trots att det finns en radda nackdelar med Malmö (det är väl till exempel inte den tryggaste orten att bo på) så ja, jag älskar det ändå.

Kväller och natten spenderades dock som sagt hos Axel, i hans stuga i Höllviken. Jag, anna 08 (äntligen hemkommen från new york & stockholm!!), louise, cj, tor och Holly kom dit en timme före alla andra för att kunna säkra goda sovplatser (sneaky, jag vet..). Och så blev det också - jag & anna var nämligen snabba på att ockuppera det finaste rummet med en skön dubbelsäng. Cj och Louise och de andra fick därför nöja sig med en sängplats i en friggebod. Inte illa säger jag..

En mysig kväll med grillning, popcornstudsar, kubb och allmänt umgänge avslutades med att axel läste saga för mig, anna & tor i vår säng. Om artisten Ola som ville ha en snabel hahaha (lite made by axel typ). Efter att axel & tor fått jaga ut långbenar från mesiga martina & annas rum, blev det därefter nattinatti (efter en massa flum med anna - "gonaaatt" HAHAHAH (internt ;))).

Idag blev det en lugn förmiddag. Vi var bara några kvar i axels stuga (jag, axel då, louise, cj, anna, tor, holly, emil och julia - för att vara exakt). Lite mer studsmatte & jag övervann den oerhört höga gungan.
Efter en hemfärd från bushen (allt utanför malmö är bush) var det skönt att få komma hem och äntligen packa upp och fixa till i rummet. Hade egentligen tänkt träna idag (om ganska exakt 2 timmar), men eftersom att jag hatar skånetrafiken och dom är så jävla dumma, så vetifan om jag lyckas ta mig dit. Blööö :(  det här är inte okej, skånetrafiken!

Kristianstadag 2

Det blev härligt uppvaknande hos Gunsan med Helena, och en god frukost (gunsan försökte dock göda oss xD).
Vid 11 hade vi sagt tack och hejdå, och var på plats framför Rix-scenen i Kristianstad city ^^ Hade mött upp Emma, Sofie, Martina, Adina, Cecilia, Julia och Marina där (skåningar hela bunten!).
Det blev några mysiga timmar med köning och lite fler folk att hälsa på (bla Öland och Marie). Signeringen vid 2 var mycket rolig - tex när kung Emma köpte 12 Sky's the limit-singlar (hade redan en) och därmed vann tävlingen och fick en godispåse haha xD Uppe på scenen med Ola var också trevligt :D Tex när det hade blivit så mycket folk att tjejen uppe på scenen (från rix) hade sagt att man varken fick foto med ola eller kramar, för att det skulle ta för lång tid. Nehej, fan tänkte jag (en Olakram är ju gryyymt :)).  Men, vi kom upp iallafall & pratade lite (fixade även en rolig sak hihi :D:D).
När jag sedan skulle gå tog jag min singel och sa hejdå, men så sträcker Ola ut armarna som en kram - och ja, så fick jag en kram! :o :D och tjejen bredvid bara "nänänä" typ, för då hade hon sagt till 1 minut tidigare att inga kramar tillåtna haha xD  Men söt som han är så gav han mig ändå, och han bara "Förlåååt", o folk framför scenen (som inte fick nån kram) börjar typ bua eller nåt sånt hahah xD Lite kul vare allt! ;)

Efter signeringen blev det några timmars köning igen, Jénny och Kenny kom och sen drog Rix igång. Fick inget riktigt ös förrens Ola kom. Shiiit va grymt!! Vilket drag det blev och ja, de va så jäävla kul!! :D
Efter Rix berättade de att Ola skulle fortsätta signera vid scenen (han gick längs staketet) eftersom att alla inte hann tidigare (han är så snäll!). Therese springer runt där och säljer singlar och vi börjar märka hur tiden rinner på (vi skulle ta det sista tåget hem bara en liten stund efter).

Emma (lite tyst för sig själv): Speeda Ola...
Therese: Vaddå?
Jag: Vi måste hinna med sista tåget hem!
Therese: När går det då?
Jag: Om 20 minuter...
Therese: Vänta, jag hämtar honom!

Emma & Martina blir paffa! Hahaha xD Iallafall går hon bort till Ola, berättar att vi har bråttom till tåget och han kommer direkt bort till oss :')  "VIP till dom som ska med tåget!!". Han är så jäävla gullig & snäll :)
Iallafall får vi pratat med honom lite där med, sen äre bara hejdå  Ola (och han bara Ses snart!!) och sen får vi sticka.
Hemfärd & hemma i sängen vid halv 2.

Sjuuuukt bra dagar och ja - man förstår varför Ola är ens idol :)
(nu väntar man väl bara på lite blogginlägg som beskriver vår avundsjuka ;))


Idag äre stress som gäller! Varit ute och sprungit en lång runda, kom hem & satte mig på balkongen med en flaska vatten, duschade, kaffe & äpple och nu blire fix och packning. Ikväll och inatt äre Axels stuga i Höllviken som gäller.
Hörs mer imorgon alltså och för alla er som kommer sakna mig - jag har mobilen med ;)

Kristianstadag 1

Nu är det dags att blogga igen, tycker ni inte?

Tänkte börja med att berätta om söndags & måndags!
På söndagmorgonen åkte jag upp mot norra skåne (och mötte upp Helena i Höör). Vidare tog tåget oss till Kristianstad, där min käre släkting (morfars svägerska - typ den enda i min släkt förutom familjen & mormor) Gunsan. Efter att hon visat oss runt lite i stan gick vi in och handlade, och åkte sedan hem till henne. Helena och jag fick installera oss, packa om i väskorna och sedan åt vi jättegod pastasallad till lunch.

Runt 4 bar det av mot stan igen för mig och Helena. Efter många om och men hade vi lyckats fixa kartonger både från en pizzeria och från en livsmedelsaffär, så då slog vi oss ner på Donken och fixade kvällens skylt: "Vi digg(iloo)ar med Ola". Strax över 5 dök min mammas kompis Göran (som lägligt nog bor i Kristianstad) upp och skjutsade oss till Ovesholms slott, där DIGGILOO skulle showa den kvällen. När det blev dags att ställa sig i den oerhört långa kön in till Diggiloo-området hade himlen öppnat sig och det spöregnade. Resans köp inhandlades - varsin blå poncho!

Till sist kom vi in på området och skulle leta upp toaletter. Jag ser att Therese (Olas manager) står i ett tält i närheten och säljer Ola-saker, så jag tänkte att vi kunde fråga henne. När jag närmar mig tältet i poncho uppdragen så långt det går och under ett paraply, tittar hon ganska konstigt på mig haha xD När jag sen kommer in i tältet och kan dra ner både poncho o paraply utbrister hon "amen diig känner jag ju igen!!". Haha bra, therese ;)
Vidare börjar hon snacka hur glatt som helst:
"Jaså du är här!!"
"Jaa... jag är ju det!"
"Ja, givetvis!"
Hehe (a).  Vidare frågar hon också om jag hade nån Ola-skylt, och självklart hade jag det, svarade jag xD

Till sist fick vi iallafall mova oss därifrån, bort på toa och därefter hitta våra platser (på parkett A (H)). Efter ca 2 timmars väntan i ösregn drog Diggiloo igång!! I första akten ösregnade det mer eller mindre hela tiden - i andra var det dock betydligt torrare. Det blev 3½ fantastiska timmar med humor, skönsång och framförallt - Ola (när han sjöng I believe I can fly var det inte långt till tårar allså :o). Nä, en helt galen bra show som jag tackar Helena för (eftersom jag fick biljetten av henne i studentpresent!!) och som jag verkligen rekommenderar andra att gå och se.

Efter showen mötte vi upp Flumemma vid signeringskön i tältet hos Therese, Ola skulle ju såklart ha signering. Lite mys där, Ola blev glad att se oss :D "Åh, så SKÅNETÖSERNA e här!!". Och ja, bla bla :) Jag visade Ola & Therese min skylt (som var gjort utav kuvert och därmed var i hur många delar som helst). Therse fick sig ett gott skratt och Ola bara "Det regnade lite mer än beräknat va?". Haha ja, LIIITE mer än beräknat kanske xD
Därefter ville han iallafall höra vad det stod på, så det fick vi berätta (och emma fick skryta lite med att det var hon som kom på det xD). Lite bilder & kramar och sådär, sen drog vi hem och sov - myyyycket skönt!

Långritt till Genarp

 Hallåja.
En lite gladare - dock tröttare-  Martina facear ni nu.

Nyligen hemkommen från betet är man. Efter en ganska varm natt i mitt rum med Flumemma, Jénny och Sofie (Hotell Jarestig har öppet när tösorna mina varit på EMD-gig i Trellehulla) var det uppstigning i gryningen (eller ja, uppväckning av Sofie - jag sover som en stock ni vet x)).
07.30 var jag i stallet, och frågade en utav de 2 ridlärare som skulle rida med min grupp vilken häst jag skulle ha:
"Vem tror du?......  Poison såklart!" blev svaret, och jag sken upp! :D  Poison är ju min sköthäst sedan typ 7 år tillbaka, men sedan jag slutade rida för 1 år sen har jag nog bara ridit honom en gång. Så ja, jag blev ju väldigt glad när de gav mig honom :)

Efter att ha fixat våra hästar var det dags för avfärd runt 08.00. Däreftet blev det 5 oerhört varma, jobbiga och svettiga timmar - från Malmö till Genarp, där hästarna kommer gå på sommarbete i 4 veckor. Tiden blev dock lite lättare med Nathalie precis bakom mig - vi försökte skapa allsång men slutade dock med en duo. Kul vilket fall som :)

Efter denna ritt kan vi konstatera att det är oerhört jobbigt att rida 5 timmar i sträck när man ridit max 3 gånger på 1 år. Samt att ösgalopper med Poison i skogen är något galet härligt!! Min duktiga kille som förövrigt kämpade på (lika svettigt som jag) i värme och insekter!

Väl framme i Genarp skulle vi släppa dom i hagen. Nosarna mot staketet och vi hade precis fått in alla hästar (hästarna är dessutom väääldigt glada och hypade just i denna stund - precis innan de ska släppas). Då hör vi massa hovslag bakom en kulle - och sen ser vi 15 utav våra andra hästar (man red i 2 grupper, vi som den sista) komma skenandes mot oss - och alla våra hästar (de vi skulle släppa) börjar dampa xD Någon sliter sig (med träns och allt), men infångas snart så vi kan släppa alla (vilket sabla besvär - som matteper skulle sagt). Tillslut kunde vi iallafall släppa alla och iväg for dom :)

Nu är jag iallafall hemma igen, och har nyss tatt en kalldusch (galet skönt - jag var skitig som få!). Eftersom att jag dock tåler värme lika bra som en klump smör (dvs inte bra) så är jag helt slut xD Gula prickar har dessutom börjat uppenbara sig lite varstans.
Så nu ska jag bara försöka fixa mitt och Helenas boende för nästa natt i Kristianstad, och sedan är det jag som beger mig ut på balkongen med en cider & min kära tidning, för en sval mystimma.




På Poison - where I belong :)




Turkompis Nathalie..




.. på en genomfärd genom Skåne, by horse




En glad men trött Poison, nyligen framme i Genarp


Maaaaaaaaaaaah









Young girl, it's alright
Your tears will dry
You'll soon be free to fly



dödödödödödödödödö -.-!!!!!!!!!!!!!!!

Summer of 2009

Ledsen för taskig uppdatering - det är vad 2 härligt fullspäckade sommardagar gör mot en stackars liten bloggare :)

Föregående läxor lärde jag mig redan på förmiddagen igår:
- Jag är världsmästare på att försova mig
- Jag fullkomligt avskyr rädisor
- Att få en häst&vagn-vagn (med 2 personer i) på foten gör fruktansvärt ont
- Man blir galet trött av att vara ledare på ett handikapp-ridläger

Efter lägrets slut vid 13.00 (fortfarande torsdag alltså) åkte jag hem till bk (helena). Var tänkt att vi skulle till stranden, men klockan hade blivit för mycket och vädret blivit för dåligt. Så vi stannade hemma och lagade mat, lekte på bocken (och kom på världens finaste 2-mannakür (Y)) och kollade Huset fullt. Lite planering inför vår Kristianstadresa på söndag hann vi också med!! :) När klockan blivit närmare 1 upptäckte jag att jag var jäkligt sugen på pannkakor. Mini och Helena nappade snabbt på idén och hejsan hoppsan, så stod vi i deras kök och gjorde pannkakor :D  Mums!! Underbar nattamat<3
Efter krubbet gick vi upp och la oss till lite Harry Potter (tänkte se 5an innan vi ska gå och se nästa film den 15 juli!!). Dock slutade det med att vi somnade båda två, cirka 15 minuter in i filmen! :u

Idag vaknade vi upp, gick ner och hämtade frukost och fortsatte därefter kolla på Harry Potter (hela den här gången!).
Vid 12 fick jag bege mig hem för att möta upp Flumemma (man får ju inneboende inatt..) så hon fick lämna sin väska, ta en snabb dusch, mova över till Elina för att få min 18årspresent ^^ (en tavla med bilder på mig från 0-18 xD) och därefter övningsköra. Körde bort till Louise för att få låna henne så mobbade magväska och därefter cruisade jag vidare till Lomma beach. Där träffade jag återigen Helena och så hade vi en väldigt mysig eftermiddag på playan, som avslutades med äpple/kanel- och kiwiglass! :)

Väl hemma i Malmö och LÄ igen, gick jag in och köpte en tidning och vindruvor och la mig på gräset. Myyys <3

Nu väntar lite städning på rummet, vädring, samt leta upp saker tills imorgon.




Bjussar på en snyggebild på mig och lagets gummimänniska Eira på grillkvällen i onsdags




Lomma beach <3




Egentid när den är som bäst!

Härlig sommardag!

Ja, vad ska man säga om denna dagen?
- Ridläger
- Waynes med folk från pulegänget
-
Träning
Kanonvarm första träning på Hyltarp för iår (stället där vi tränade förra sommaren innan vi flyttade till Bökeberg). Stället är fint & mysigt, men det är det absolut jobbigaste och varmaste ridhuset jag någonsin tränat i (vilket gör att min fina lilla inhalator får användas en gång i kvarten).

Efter en svettig och klibbig träning drog hela laget + Julia (min tränare) och Lina och Per (min linförare och hennes man) till Pernilla och Marcus (min ena tränare och hennes karl). Där blev det bad i poolen det första som gällde (folk kastade i varandra). Jag för min del klarade mig längst på land av alla, men när alla andra i laget blivit blöta skulle ju givetvis jag också bli det. (Observera att alla var gräsiga, svettiga, grusiga och så sunkiga man kan bli efter en varm sommarträning i ett dammigt ridhus). Vattnet var mao grumligt som attan när vi var färdigbadade xD

Efteråt intog vi alla Pernillas badrum för en kollektiv dusch och ombyte xD  Lite grillning så vi hungriga voltigörer fick mat i kaggen och därefter lite fjant som vanligt när det gäller oss :u Lite marängschwiss som grädde på moset, och därefter blindbock (där jag var sjuuukt nära på att bli ihottad i poolen igen, när jag var blindbock då). Lite lågt att hoppa på någon som inte ser :(  men så funkar mitt lag! :D

Vid 11 blev det dax att åka hem, och då fick jag faktiskt köööra hem!! :D
Nu sitter jag här i sängen och ska faktiskt ta och stänga ner nu! Ska stiga upp om blott 7½ timme :(

RSS 2.0