.



Vila i frid, fina Matilda!
Älskade hopphäst</3

Det är inte lätt att vara en Starwars-gubbe i NV3a

Det som bara inte får hända har hänt!! Min Starwars-gubbe har blivit kidnappad! ='(  Ja, för länge har de 2 smådjävularna cj och pelle försökt sno min starwars-gubbe (från donken i Lund) som suttit på min väska. Innan har de inte lyckats få av honom (fråga mig inte hur de har kunnat misslyckas när jag kan få av den på 10 sekunder, men ja..). Idag var jag dock så inne i Stinas studentmössa som hon hämtat ut idag, att jag inte ser att pellejävel lyckats fått av honom från väskan, och att han och cj står och drar i honom! =(  Givetvis gör jag allt jag kan för att få tillbaka min käre vän, men utan resultat. Min kära starwars-gubbe ligger alltså nu inlåst i cj's mörka skåp, helt ensam! :'(

Ta-tillbaka-starwars-gubben-uppdraget efter skolan misslyckades ju också. Jag hade en vattentät plan A som jag, louise och anna testade några gånger i korridoren först: När cj plockade ut saker från sitt skåp, skulle Louise attackera honom, släpa honom bort i korridoren, brotta ner honom, sätta sig på honom (och gärna prygla honom lite), jag skulle under tiden ta hans nycklar ur skåpsdörren, när pelle då kommer och drar undan mig ska anna springa fram till skåpet och hämta min vän! En helt PERFEKT plan, men sen blev den aldrig genomförd, eftersom att louise "inte ville skada sin pojkvän"... ?  Ska fråga om jag får låna en toffel av henne imorgon..

Och imorgon ja, då SKA planen genomföras. Ska be tuva ta med sig sina knogjärn och baseballträn också, så ska de få se på andra bullar... Slå pelle och cj blodiga? Ja tack!



Såhär såg det ut förra gången cj & pelle försökt sno åt sig min gubbe (men misslyckades). I sin frustration tejpade pelle istället ihop honom till en boll! -.-


Måndagmorgon, jämn vecka..

och jag börjar 11.20  - dvs kan vakna överlycklig kl 09.30! :D

Igår var en voltige-söndag utan dess like, jag bodde i princip på ÖRS hela dagen! Först då jobb som sagt, och halv 2 stod jag & lag 2 och pysslade om alla mina voltigekillar i stallgången (Kalif, Jacques och Merlin). Halv 3 kom Rickard och så började vi vår träning med Merlin och ja, jag hade rätt - han var hård mot mig :p  Men aa, vad ska man säga? Man måste nästan ha sett Merlin för 3 veckor sen och se honom nu, för att kunna inse skillnaden. Eftersom att typ 98% av er inte har fått den möjligheten får ni väl tro på mitt ord att skillnaden är oerhörd! Igår gick Merlin (nästan bara) lugnt och avslappnat i både skritt, trav och galopp på volten. I båda varven. Med alltifrån jättelånga till jättekorta inspänningar. Genom att ändra längden på inspänningarna (typ.. läderremmar som går mellan voltigegjorden på hästens rygg och bettet i hästens mun - som en tygel ungefär) kan man få hästen att ställa sig olika i nacken. Merlin är en typisk slacker som gärna går undan från insidan och inte tar något stöd i den inspänningen, vilket gör att han får ställningen i halsen istället, skjuter bogen inåt och bakbenen jobbar ut från volten.
Dessutom börjar jag nu förstå när Merlin inte förstår. Genom detta kan jag ju förutspå hans beteende, inse när han inte kommer förstå och redan innan han inte förstår det, göra så att han förstår det.
Detta hade jag inte en aning om förrens igår, det bör säga lite om allt jag lärde mig igår. Inte bara får Rickard Merlin att ta ett jättekliv framåt i utvecklingen, utan nog fan får han mig till en bättre linförare också. Han stannade dessutom kvar efteråt och kollade lite när jag linade Jacques, och kom även med nåt tips där. Och ja, som ni säkert förstått vid detta laget är Rickard i en klass för sig själv, så dessa träningarna är guldvärda!

Efter allt detta var dock jag och annica "lite" sena till vår egen träning :p Så vi åkte och hämtade upp mini o nattis i åkarp och när vi äntligen nästan är framme i Bökeberg (ca 18.00) ringer Pernilla och säger att tävlingarna där fortfarande inte är slut, och vi ska vända tillbaka till ÖRS för och träna där. Så vi vänder och efter en stund anländer laget och hästen. NOSTALGITRIPP på hög nivå! Började med den gamla mysiga Hydro-rundan till uppvärming och sen följde hela träningen på hur bra som helst! 1 grundpass och 2 kürpass som gick superbra. Eller ja, jag & nattis gled av i nattis avhopp första gången xD  Men sen fick vi kötta det, eftersom att det är nytt (och med våra tränare innebär "kötta" att göra den en gång på hästen innan nästa küromgång). Och så blev det, men sen satt det, så hela küren gick superbra andra gången! :D Precis en sådan här träning man behöver innan Holland!! :D

När man tillslut kom hem vid 9 var man dock lite trött efter att ha varit på ÖRS nästan konstant i 13 timmar xD Men ÖRS är hemma och ÖRS är trygghet, så inte klagar vi :) Gud vad jag längtar till efter sommaren!!




Lite tävlingsförberedelser hos Lina i lördags! :D




och sen 18-årsfist hos cj.  Susanne i hissen: "OOOOH, vi har ju inte tatt nån outfitbild!!!"
så tadaaaa- outfitbild! :)




Såhär skönt tyckte Jacques att det var att få av sig voltigesakerna efter träningen xD




Efteråt fick jag skjuts hem av Eira, så här låg vi på presenning och väntade på hennes mamma! =)




och posade lite såklart ;)



blöööööööööh

OKEJ OKEJ, HELENA, som envisas om att jag ska berätta om en viss incident som ägde rum inatt!!
Väl hemma från cj inatt (jag fick GÅ hem från susanne , stötte bla på en läskig gubbe som började prata och följa efter mig :s) så var jag iallafall svintrött - bums i säng mao. Men preciis när jag hade släckt lampan, vänt mig om och gjort mig redo för att vandra in i drömmarnas värld, så ringer Helena.  Hon har vatt på fest, kommer inte hem (eftersom att hon bor ute i bushen!!!) och frågar därför om hon kan åka hem till mig och sova hos mig. Eftersom att jag är en så himla bra vän och familjemedlem, säger jag "ja men givetvis!! Kom du gumman! :)"  och sen sätter jag mobilen på vibration (för att inte väcka någon annan i lägenheten, eftersom att Helena skulle ringa igen när hon var på väg).
Jag väcker mig alltså till liv igen, tänder lampan igen och sätter på Förhäxad för att vänta på Helena.... och sen somnar jag.  Eftersom att mobilen var på vibration vaknar jag inte heller när Helena ringer.... Helena får istället hoppa av på södervärn, ta nån buss till typ Arlöv & gå därifrån.

Och ja, detta blir ju inte jag alls stenmobbad för idag! 8   -    )   Men nu har jag berättat om det med - är du nöjd nu???







Din hagga....

voltige

Liten update nu då!
Pysselkvällen hos Lina och Per igår blev väldigt mysig :] Vi käkade tacos, skrev packningslista, meny för Holland-dagarna ^^, sydde siffror på dräkterna och lyfte såklart (trots lågt tak ^^). Lite lagom uppladdning helt enkelt :)

Vidare bar det av till slottstaden och hem till cj (och ja, jag hittade!! Helt själv vart jag dessutom!). Det blev en spännande 18 års-fest: anna stav och jag skulle lära tuva breakdance, tuva fick lämna över facklan till en värdig efterträdare, och stackars cj fick att göra. Lite synd ;)  På vägen hem hade jag och suss världens flyt. Först anländer vi till busshållsplatsen 1 minut innan bussen ska komma. 30 sekunder senare smsar andreas och frågar helt random om vi vill ha taxi! :D Så hejsan hoppsan fick vi skjuts hem istället för att åka buss mitt i natten :u härlit värre!

Idag har jag varit duktig och jobbat! :U Egentligen skulle vi ha tränat 11-15 ute på ÖRS, men eftersom att där också är tävlingar idag, blir det istället 18-21 på Bökeberg. Innan dess blir det ÖRS ändå dock. Snart blir man nämligen upphämtad av Svenssons och så ska man åka o ta hand om stackars Kalif, som imorse gick i konvalicenshage igen :'(
Klockan 2 ska jag lina Jacques och vid 3-halv 4 kommer Rickard ut till ÖRS och ska hjälpa mig med Merlin igen :)  Bäst att börja ladda nu - har en känsla av att han kommer att vara tuff mot mig idag..

Blogg.se har en alldeles egen vilja..

.. som ibland tar övertag. Som till exempel nu, när gårdagens outfit-inlägg inte blev publicerat förrens nu. Nåväl, jag antar att ni överlevde.

Gårdagens 18 års-fest för sandy blev väldigt lyckad (körde på outfit-alternativ 2). Där var både jag, Helena (gammal voltigör ju), sandy då och colle (som båda går i mitt lag), Maria (gammal voltigör) och Sofie (min gamla tränare). En riktig voltige-community!! Riktigt härlig kväll :)

Väl hemma blev det ca 4 timmars sömn sen upp och jobba (vidrigt!!). Halvvägs in i jobbet (när jag varit runt i alla boxar o spiltor (typ 20 st) och borstat alla hästar, samt mockat typ 8 spiltor) upptäcker jag att Klas (min mobil) är borta. Jag har tappat honom! Någonstans hos någon häst, någonstans i halmen. Braaaaa jobbat, Martina!! xD
Dock kommer Åsa (jobbarkompis) förbi och ringer till mobilen så jag hittade honom. Zigge fick sig nog en chock när Ola började skråla "Gåsapåg" under honom xD 

Nu är man iallafall hemma och duschad- de e najs! Lite planer smids ang. cjs 18-årspresent (den jäkeln vill ju inte ha något!) och lite projektarbete ska skrivas. Sen blir det trevligheter i eftermiddag o ikväll. Mer om det senare!

outfit-problematik!

Tjenixen!!
Idag vaknade lilla Martina upp klockan 11 - whoopsi. Någon somnade visst liite för tidigt igår (och hann inte ställa klockan). Lilla Martina vaknade även upp förkyld. Hurra, tänkte jag - då kanske min hosta är borta. Men äeh - nu är jag förkyld + hostig (och nu gör det ont att hosta också). Wiho!!  Men ähh - om 6 dagar åker vi till Holland!!! :D

Iallafall det blev cykling till skolan för o ha 30 minuters religion och sen vart det slut! :U Soft skoldag mao! Efter skolan följde jag med louise och cj till stan för att kolla balklänning till lousy (och tur var väl det för cj har tydligen lika dålig klädsmak som musiksmak). Efter lite vandrande runt där blev det vidare till entré, käka med tjugge, möta upp jocke, köpa 18 års-present till sandy och leta outfit till mig.  Inga silvertights hittade (tänkt outfit: svart tubtopklänning, svarta pumps, silvertights, silverväska & silversmycke).  Nehej.. In på systemet så Helena fick utnyttja sitt 20 års-skap :D *we like* och sen fick jag cykla in mot stan igen för att hitta tights (nytänkta outfiten: svart tubtopklänning, svarta pumps, klarblåa tights, silverväska & silversmycke).  Klarblåa tights borta... Outfiten nu står alltså mellan 2 alternativ:

- Svart tubtopklänning, svarta pumps, turkosa tights, silverväska (lånat den vanliga av Elina.. borde kanske köpa mig en egen i en så användbar färg snart? Men äeh- betydligt roligare och köpa skor isåfall :D) och silversmycke (var nere på den vanliga smycke-skattjakten innan en fest, hos mormor innan idag. Fick med mig (läs: blev utsmyckad som en docka av mormor med) ett tajt silverhalsband.
- Svart tubtopklänning, silvriga skor, svarta tights, silverväska och silverssmycke

Svårt val det här...


hääärligt

Det blir ett litet kort inlägg idag! Det har nämligen varit en fullrulle-dag med start i skolan och biologiprovet. Det gick faktiskt bra :)  Och efter skolan bar det av till stan för att träffa Helena. Tanken var att vi skulle köpa present till Sandra som har 18-årsfest imorgon, och småtitta på outfiter till oss. Dock hittade vi bara en liiten present till sandy, och en jättesöt rosa klänning till Helena istället, som hon ska ha imorgon :)  Jag för min del funderar på svart tubtopklänning, svarta pumps och silver-tights. Men vi får se vad jag hittar på entré imorgon :)

Efter allt det dära blev det iallafall världens flummigaste träning! :D Utomhus på bock (var tävlingar i ridhuset) och ja, väldigt rolig. När vi tex tillslut skärpt till oss lite och ska göra grunden på tid till musik på bocken (och alla har ställt sig tysta i ledet), då kliver Nattis fram och bara "Vet ni varför muslimska kvinnor använder slöja??". Haha snacka om att bryta en is xD

Men nä, eftersom att senaste provet var idag och nästa inte är förrens på onsdag, tänkte jag unna mig en pluggfri dag idag - så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och kolla klart scrubs-avsnittet i horisontellt läge mellan ett lakan och ett täcke :D Underbart <3


förresten.... GRATTIS TILL FLUMEMMA SOM TAGIT KÖRKORT :D

Bi-o-lo-giiiiii

Hej!
En bloggfri måndag och tisdag berodde på ett fackat modem! Att jag överlevde nästan 2 dagar utan internet är nåt att skryta med dock.
Hursomhelst så kan jag glädja er med att kemiprovet i måndags nog inte alls gick skit, konstigt nog. Fysikprovet har jag fått veta att det inte heller gick skit (som jag också trodde)! Och mina 2 senaste (och sista!!) labbar jag lämnat in gick inte heller skit (VG+ på kemilabben och MVG- på biologilabben). Och Bertil som utpekade mig på biologilabben häromdagen och sa att jag gjort stoora framsteg xD  Vilket får mig att tänka på de prov och labbrapporter jag skrev i 1an.. Jösses amalia, det är ju pinsamt... xD

Men, nu ska vi inte göra en trip down the memory-lane riktigt än. Det tar vi närmare studenten! För ikväll är det bara biologiplugg som gäller. Imorgon är det nämligen dax för det sista biologiprovet på Malmö Borgarskola!! (Eftersom att Bertil tycker att vi skriver förbaskat bra labbrapporter och har presterat väldigt bra på våra prov, tyckte han att vi kunde skippa det inplanerade provet om 2 veckor.. yey!).

Anyhow, vad mycket skolsnack det blir alltid xD  Well, ge mig ett ämne att skriva om eller deal with it! ^^
(Kanske skulle ta och skriva ett debattinlägg om det etiska felet att äta kött, som jag inte aaalls var ensam mot klassen om att få argumentera för under gårdagens religionsdebatt).
Nej, nu blire förlossning här!!
Puss och kram :D

Martina...:

... inser att det kommer gå skit på på kemiprovet imorgon.
... är alldeles för skoltrött för att orka bry sig för tillfället.
... tycker inte att det är så konstigt heller med tanke på att hon varit uppe sen halv 5 imorse.
... har bestämt sig för att satsa på slutprovet istället.
... får panik när hon nu kom och tänka på alla jävla slutprov hon har framför sig.
... gör det som känns bäst för stunden, dvs skjuter de problemen framför sig och går och lägger sig.

Tävling och officiell säsongsstart!

Ja vilken dag..
Det började 06.15 i stallet med att knoppa Jacques. Fixa honom och hans utrustning och sen träffa laget för o fixa tävlingsfrisyrerna :)  Klockan 9 drog tävlingen igång och halv 11 var det dags för lag-grund! En grund som faktiskt gick ganska jättebra :) - laget var pigga och taggade och Ramati gick jättebra. Därefter blev det till för mig och Helena och köra lite på Baguette inne på banan. Och duktig var han! Att där var massa spån, bord, musik, människor osv gjorde inget alls :)
Efteråt fick jag stressa satan in och byta om, och så blev det lag 2-grund (dvs lina Jacques). Efteråt? Stressa satan in och byta om! :U  Uppvärmning och därefter lag-kür. Küren gick jättebra den med, bortsett från ett litet avfall precis i början av küren (väldigt oväntat, dvs bara otur i princip). Resten gick som sagt primaliv (vilket faktiskt var ganska så konstigt med tanke på att vi kört küren typ 1 gång nonstop på träningen, Ramati inte går så bra och vi har en ny linförare). Så duktiga är vi faktiskt! :) 
Efter min kür fick jag iallafall springa iväg igen. Byta om och direkt värma upp Jacques. Galet springande detta! lag 2-kür sen alltså, och det gick med splendid! :) 

Efter tävlingen kom styrelsemedlemmar (bla Maria - ordf.) och nån förälder typ springandes fram till mig xD Tydligen hade jag fått 7,0 i hästpoäng både i grunden och küren! :D  Bedöms på en skala 1-10, och precis som på våra grundövningar är en 7a jäkligt bra!  Så de var jätteglada, och lika glad blev jag när jag fick läsa vad domaren skrivit:
"Bra galopp. Bra longering. Verkar pigg och fräsch. Går i perfekt form".. typ.  Wiiiie :)  massa skojigt det där!

Så tävlingsdagen slutade på ett bra sätt. Det är så himla härligt att vara en del utav ett lag! På slutet blev det lite pep-talk av Pernilla-tränare inför Holland. Om 11 dagar åker vi och tillsdess är det jävlaranamma!!
Kvällen kunde dock slutat bättre - jag är hungrig, har ont i ryggen och är fruktansvärt trött! Hade det inte varit för ett kemiprov i biokemi imorgon hade det varit jag i säng nu! (eller om en halvtimme när OTH är slut, rättare sagt...)

Tävlingsförberedelser ... -

 = tröttsammare än tävlingen it self?
Hmm, nästan bud på det. Här sitter man efter en överpulig dusch efter 7 timmar i stallet! Lite lagom trött med lite lagom ont i ryggen xD  Men allting är dock fixat nu: hästen är badad, mantejp/shampoo/gummiband/godis är inhandlat (upptäckte att vi inte hade det idag så det blev bara till o cykla iväg till hööks mitt i allt), tränset är smort, lindor och täcken är tvättade och hänger på tork och banan är byggd!  När klockan sen blev 6 och banan var färdigbyggd åkte ju allt folket hem - jag fick stanna kvar och hjälpa Ebba o lina hennes egna häst Pegasus och Baguette inne på tävlingsbanan. Det roligaste var att Pegasus vände och krånglade på exakt samma vis som Merlin gjort, så jag provade Rickards tips och voila- Pegasus gick ute på volten! :)  (för övrigt är jag huvudansvarig för Merlin nu med :s lite smått paff när jag fick höra det, och att jag fick bestämma om örestads voltige skulle lägga ut pengar på att köra hit Rickard imorgon. Jösses amalia... :p 

Hursomhelst är man hemma nu och har tom hunnit käga :) Nu blire till o packa alla kläder o allt man ska ha med imorgon, och sen ska jag plugga kemi. Imorgon står klockan på typ halv 5, ska nämligen vara i stallet kvart över 6 och börja knoppa tänkte jag -.-  För imorgon blir en superstressig dag!! (nytt för iår är att de som tävlar i mellanklass - mina barn- ska göra grund och kür i 2 omgångar istället för 1 som vi). Så imorgon blir det:
* Fixa hästen och min frisyr
* Grund med mitt lag
* Paus ==> Möta upp Louise och filma Baguette inne på banan
* Byta om, lina fram Jacques ==> Grund med lag 2
* Byta om, kür med mitt lag
* Tokstressa! Byta om, kür med lag 2
* Prisutdelning

Känner att det kommer bli en del springande men ähh, de får man ta! Jag har ju kämpat sedan augusti för en lagplats och nej, jag trodde inte att jag skulle få en. Men nu har jag en! :)  Och seriöst - en hemmatävling med mitt underbara lag... Vad mer kan man begära?


Det finns ingen tråkig fredagkväll som inte Kajan kan fixa!

Tjolahopp!
Humöret svängde snabbt igår när det var dags för Så ska det låta! :D Inte bara för att det är bra, utan även för att Kajan var med!! :D (HippHipp-Kajan, ni vet). Haha så hiimla rolig var han :D :
- "Asså jag kan inte så många sånger eller så.. kommer det bli ett problem?"
- "Jag kan mest snapsvisor och julsånger, kommer det sånt??"
och när "Love me tender" faktiskt var rätt låt under "Titelmatchen" och han hade sjungit den:
- "God jul allesammans!!!"
och när han skulle ta en siffra:
- "TRE!!!!"  (gallskrek)
och när Sanna Nielsen (som var i hans lag) skulle sjunga Empy Room:
- "Kan jag göra nåt eller?"

Och allt på Kajan-skånska.. Hahaha så jevla kul :'D
Därefter var jag faktiskt ganska så duktig och lärde mig en hel del om aminosyror, peptider och kolhydrater. Heja mig!

Idag är dessutom najs - sol och (antagligen) värme, stall, träning och mysigheter! För imorgon är det nämligen tävling så idag är det en hel del o fixa i stallet:
- Tvätta överdrag, lindor och linor
- Sköta Poison
- Bada Jacques
- Smörja av Jacques träns
- Skaffa startlista (obs obs!)
- Träna (på ÖRS tack o lov)
- Bygga bana

Så nu blir de heldag i stallet! Hemma vid ... 6 kanske?! Hörs då people!

Veckans klipp!

Hellu!
Inte på särskilt bra humör, planer har ändrats vilket leavar mig till kemidjurande en fredagkväll - blöh! :(
Men men, ni ska få veckans klipp iallafall - 2 stycken tom :)
 


Detta klipp är faktiskt riiiiktigt roligt :D Särskilt mellan 3.50 och 4.00 ungefär (men ni måste ändå se hela för annars fattar ni inte det roliga xD)


Här får ni en riktigt bra låt också! :)

  


Nu blire kemi för min del.. ha kul för mig också era lyxlirare!

Emma sitter i min säng och skrattar betydligt mindre än jag åt The Life of EMD!

Här sitter jag i min säng med Flumemma brevid mig. Vi är socialare än socialast, hon har sin laptop och jag har min! Men vi har ju våra anledningar:
Emma: Nyligen hitkommen efter en EMD-spelning och ja, det ska bloggas om spelningen och bilder ska skickas. Jag vet hur det är :)  (Emmas blogg hittar ni HÄR)
Martina: Ansökan till universitet hade deadline idag, för 23 minuter sen för att vara exakt. Och jag brukar ha beslutsångest när det gäller att välja strumpor, så då kan ni ju ana vad jag haft ikväll! Att servern blir typ bombad den sista timmen och att jag verkligen PRECIS i sista minuten (ingen överdrift!!) lyckades få min fristående kurs ivägskickad, hjälper ju inte heller. Guuud vad nervös och stressad jag var, helt galet!! :O Aldrig aldrig aldrig att jag skjuter upp nåt så viktigt så länge igen, inte ens om det gäller min framtid. Så ni kan ju ana vilken lättnad det var när jag hörde mejl-signalen på MSN ljuda, med mitt nya bekräftelsemejl. Jag & Emma jublade! :) Så nu blev det:
1) Sjuksköterskeutbildning, Lund
2) Fristående kurs (2 månader)- Cellbiologi, Lund
3) Fristående kurs (4 månader, dock färre dagar i veckan) - Rättspsykologi, Lund

Sen återstår det bara att se om jag börjar plugga nu direkt (ifall jag kommer in på 1a handsvalet). Hade inte tänkt det, men då är nästa alternativ HT 2010, och då är det nya regler som kanske inte gagnar mig och blääh. Aja, vi får se när antagningsbreven kommer! :) 

HUR SOM HELST, ni kanske undrar över rubriken :D Det är nämligen så att jag bara för en stund sedan fått se ett superkul klipp med EMD, där Erik är suuuuperrolig!! :D haha så himla roligt :'D  Blir troligtvis Veckans klipp på fredag, så då får ni se det!! :D  Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!

Nä, nu ska jag avsluta mina vänner! Emma och jag ska väl gå och lägga oss om en stund. Dock har vi sovmorgon till ca 9 imorgon eftersom att jag skolkar svenskan xD (har alltid sagt att Emma inte är bra för mig...).
Först blir det dock lite mjölk - sjukt sugen!!
Nattinatti!
 


Stressig onsdag

Det finns få saker jag hatar så mycket som att skriva fysikprov. Vad tror ni att jag har gjort idag...? Så ja, det blev en lång gårdag och lång natt med fysikboken - härligt! Nat -.-  Men nu är det iallafall över!! =]
Vidare löpte dagen på ganska snabbt och smärtfritt och sen cyklade jag hem och mötte Flumemma så hon fick dumpa av lite saker hos mig. Jag får nämligen trevligt natta-besök av den lilla flickan ikväll :) Fröken Gustafsson är nämligen på en EMD-spelning i Malmö ikväll, den lyxliraren (inte för att jag egentligen vill gå på EMD-gig, men om man får välja mellan det och det jag har att göra idag, hade man nog hellre försökt stå ut med Erik o co).  Men idag har jag faktiskt hunnit med en del (och har äntligen tvingat mig ner på ICA för o lämna mitt Cv, gud vad jag hatar o söka jobb!). Det man har kvar är dock att slutföra den senaste psykologiarbete och påbörja Kemi B-plugget inför provet på måndag.
Och sen ska man fylla i en ledighetslapp, slutföra ansökan till universitet, skriva projektarbete och fixa tävlingslicens!

Idag är listan i kalendern så lång att det går UTANFÖR  spalterna -.- !
Bäst att ta tag i det nu, så Emma och jag kan myyyysa när hon kommer :)

På tal om myyyyysa, här får du Jénny!! :D :


Bilder!



Mysig vårdag i Lund i lördags! :)  Observera Jénnys pose där bak ;)




Jénnsan idag! :)




Studentoufit klar :D (fattas väska bara ^^). Och bilden gör den inte ens rättvisa - så fin är klänningen :D



Nu blire fysik som gäller!! Tydligen ska vi inte ens HA det enda jävla kapitlet jag repeterat!! Ofta han bara ändrar det så utan allas vetskap!!! =(  Jag blir så lissen...

Allt har sitt slut..

.. tyvärr kommer slutet snabbare när det gäller något bra, eller hur? Som påsklov till exempel!!
Har inte hunnit blogga i helgen, så här kommer en snabbis ^^:

Fredag: Var som sagt (skrivet) hemma hos Tuva o träffade lite klassfolk. Klockan 8 började Så ska det låta, med Ola! :D Så länge som jag längtat efter det så fick folket tåla att jag anslöt till middagsbordet när de nästan var klara. Men det var det värt, Ola var bäst :) (började nääästan gråta när han sjöng Guldet blev till sand och Himlen är oskyldigt blå.). Så fort det kommer ut på youtube ska jag länka, I promise!

Lördag: Efter 4 timmar var det fruktansvärt jobbigt att stiga upp halv 7 - gud vad man blir bortskämd med att sova på loven! Hur som helst så blev det jobb, Poison-skötning, snabbt hem & duscha och därefter vidare till Lund för att träffa jénny, sofie, sandra, christina, sara och taxmaffian. Det blev en trevlig picknick i stadsparken och en jättemysig dag allt som allt :)

Söndag: Började i stallet med tidig Merlin-träning. Jag var rädd att han skulle vara precis som vanligt, och att träningen med Rickard förra söndagen inte skulle ha satt tillräckligt starka spår. Men tji fick jag!! :) Under hela träningen med mig gick han hur lugnt och fint, direkt ut på volten också, i både skritt, trav och galopp :o :D  1 antydning fick jag till att han skulle stanna och vända sig (som han brukade göra x antal gånger innan) men nu - när jag svarade med att göra vad Rickard sa o gjorde- förstod han direkt vad jag menade och gick ut fint på volten igen! :D så glad jag blev!! :D
Därefter fick jag lina Jacques 2 pass, springa upp i personalrummet och därefter lina Jacqe ett pass till, i klänning och handduks-turban på huvudet xD  Vidare på kalas i Åkarp, för Helena som fyllde 20 bast!! :) Gammal tant nu ju :]
Trevligt vart det iallafall...och roligt:  "Nä, där e så många vuxna.." -sagt av Jocke  ^^  kul kul!

Måndag: Påsklovets sista dag, buhu! ='(  Den spenderades iallafall på Nova i Lund med kära jénny. Letandes efter studentklänning på hög nivå! Och smart var jag!! Mitt i allt provande (in och ut i provrum) tappar jag någonstans Klas!! (min mobil) ='(  Jo, för inne på Sisters är jag och provar en underbart fin klänning och upptäcker att han är borta!! Hänger tillbaka klänningen igen & jag o jénny rusar tillbaka in i alla affärer där jag vart o provat en klänning. Tillslut hittar vi honom i kassan på Gina Tricot!!! Gud vilken lättnad.  Panikiga jag andas då ut i fåtöljen på Espresso House och bjuder mig själv och Jénny på en latte eftersom att vi (eller ja, mest hon) är så duktiga o springer runt o letar både efter klänning och mobil till mig :)  Iallafall så går vi tillbaka till sisters sen, finns klänningjevel i min storlek kvar?? Nej, för den står en annan tjej och provar!! Grrrr..... Men såfort hon lägger den ifrån sig snor Jénny den! Hahaha :D Sen snabbade vi oss till kassan och ut därifrån så TADAAA- jag har studentklänning!!! :D  (Bilder kommer i nästa inlägg!)

Nu blire fysik!!

Tjitt, som tiden rinner iväg...

Ja, här sitter jag. I badrock, nyligen ute från badet (vilket var sjuuukt skönt förövrigt).
Heeela dagen har gått åt till att skriva mitt jevla psykologiarbete om depression, fastän det har varit strålande sol ute. DET om nått borde väl vara deprimerande??
Flumemma har dock förgyllt min dag med flummande på msn, listentoyoutube.com och världens längsta logg-konversation på facebook.

Hursomhelst så upptäckte jag som sagt nyss att klockan är 18.20 och jag måste ta bussen härifrån om ringa 50 minuter! Innan dess måste jag fylla mobilen med musik (tack vare emma! :D), klä pu mig, röja lite på rummet och fixa mig allmänt. Ni vet ju hur sjukt seg och blek man ser ut efter att ha suttit med datorn och skrivit hela dagen xD  inte okej...
Men efter allt detta bär det av till Kirseberg för fin seriös middag hos Tuvaliten. Medan de andra anländer och börjar käka(?) ska jag sitta som spikad främför Tuvalitens tv, FÖR IDAG ÄR OLA MED I SÅ SKA DET LÅTA, KLOCKAN 20.00 PÅ SVT1!! Missa inte för bövelen!!! :D
Ska bli såååååååå kul :D:D

Nä,  nu ska det fyllas på musik och sen pyser jag. So loooong!

Veckans klipp ^ 2

Eftersom att internet var borta under förra fredagen får ni helt enkelt 2 stycken klipp idag! :D 
Inför så ska det låta ikväll (OLA är med, missa inte!!) så får det ju bli lite härlig ola-uppladdning! :)




i-landsproblem, men fruktansvärt störigt ändå

Det är minsann och dar inte lätt att vara student alltid! Särskilt inte när man försöker vara en ambisöt sådan och sticka till stadsbiblioteket för ett heldagsdjurande (dvs minst 7 timmar!) fysik. Men nej, då är biblioteken stängda bara för att det råkar vara påsk! Jag tycker dock att om malmö stad tar hänsyn till att det är påsk, borde även lärare göra det, och därmed inte lägga prov precis efter påsken... och därmed basta!

give me your strenght.

Hemma- "yes"....
Aaningens trött, fast träningen löpte på rätt bra ändå. På bussarna dit ångrade jag dock bittert att jag åkt, kände hur det började göra sådär sjuk-ont i kroppen :s  Men jag tränade ändå såklart, och upptäckte att vi bara var 5 st där. Bra, ingen lagkür, tänkte jag. För när man inte är helt okej hoppar man gärna över det dära med att ha ansvar för 2 st andra också uppe på hästen. Men så blev det inte nej. För efter 2 grundpass blev det även 3 kürpass, både mitt 2mannablock med Eira och lite 3manna med sandra och eira. Blöh! Men det gick iallafall - Pernilla sa att det var som om jag vore född på halsen! :]

Nu är man dock lite smådöd. Min rygg är inte brukbar så snart blir det till att inta vågrätt position och glo på scrubs. Härligt värre!
På tal om att komma hem drömde jag inatt om mitt gamla hem, ute på LÄ. Tyvärr minns jag tiden där med hela familjen alltför väl, men pappa-elina och martina-tiden minns jag knappt (alternativt förträngt). Lite läskigt :s  De månader jag bodde själv där var dock den bästa perioden i hela mitt liv. Det går inte att beskriva. Kunde tex föra dagbok över wettex-trasan (eftersom att jag har en mindre fobi för sådana kunde jag nu använda den eftersom att jag visste precis var den hade varit). Kunna komma och gå som man vill. Kunna städa när jag vill. Kunna göra ALLT, på mina villkor. Att inte behöva oroa sig för vissa saker..
Ja jösses. Men om 2 månader är det student, sen ska jag bara hitta ett jobb och sen sticker jag igen :)  wiiiie

"I was born in 91, left my home at late(?) 09....."

Rättsystemet... vad ska man säga?

Ååh vad jag stör mig på alla administrativa saker som ska vara så jäkla svåra att genomföra för att man inte är sk myndig!!
Idag var det in på passexpeditionen igen, med pappret ifyllt både av mamma och pappa som bekräftar att jag är jag. Men nej, vidare måste en tredje person bekräfta att dom är dom!! Okej att man kanske måste bli "bekräftad" om man är omyndig, men måste verkligen bekräftelsen bli bekräftad?! Är inte det att dra liite ut på det hela?! Dessutom är jag ju för bövelen 18 om 2 facking månader! Att man hade världens paragrafmupp i kassan hjälpte ju inte heller. Men visst, svenska myndigheterna är ju känt för att prioritera heltokigt och sätta resurser på allt annat än det nödvändigaste så varför inte? Det svenska rättsystemet är egentligen ett skämt! Läste ni om svensken som har suttit i fängelse i 28 år nu i USA (tror jag det var!) för mord. För mord som hon dessutom bara var medbrottsling i. Det är fan helt rätt med så långa straff. Jag (tror) att jag är emot dödsstraff, men 20-30 år anser jag vara fullständigt berättigat vid mordfall. Men, vad hade denne svensk fått för straff om hon begått morden i Sverige? Min gissning blir på 5 år, men är ute efter 2 år pga "gott uppförande" eller något sådant. Fan vad chilligt det måste vara att va försvarsadvokat i Sverige..

Hursomhelst, nu var det mitt pass det gällde. Nu när mamma och pappa bekräftat att jag är jag, pappa bekräftat att han är han, så ska mamma åka in och bekräfta att hon är hon, och sen får jag förhoppningsvis min jävla passansökan ivägskickad. Som pricken över i blev jag dessutom skitful på passfotot (aldrig har jag tänkt på att jag har så brett huvud!).
Anyhow, slutsats:  Jag hatar att vara 17 år!


bite me

Ibland får man verkligen tillbaka hörrni.. För några dagar sedan retades jag nämligen med mina kära vänner Flumemma och Jénny, som råkat bliva sjuka på lovet, och vad vaknar jag upp med idag? En jävla konstig känsla i halsen! Ni vet sådär som det känns dagen innan man börjar få ont i den på riktigt. Hmm, glömde jag att säga "peppar peppar ta i trä" när jag skröt om att jag var frisk som en nötkärna? Eller är det helt enkelt karma som kommer ifatt mig?

Nä, anfall är det bästa försvaret så hur tänker jag tackla det här? Jo, genom att ignorera sjukhetstecken och fortsätta med livet som vanligt.
Först ska jag börja fixa mig nu och sen bär det av till city. Ska köra lite, fixa pass och sedan hem igen. Då blir det plugg och ikväll (om jag känner mig själv rätt) blir det ändå träning.
So long!

Nyttodagen har fått sin början!

aa, snart iallafall... Idag är det nämligen onsdag och jag på riktigt panik över allt jag inte fått gjort! :S så idag ska bli en riktigt nyttodag:
Ska nu börja med att ringa runt till diverse Intersport/Stadium för att se vilka som har klisterspray så jag kan åka in och köpa det imorgon.
Därefter ska jag ringa runt till lite ställen ang. sommarjobb.
Till sist ska jag skriva klart (nästintill iaf) mitt psykologiarbete.
Bud på att köra lite fysik också... 4 kap... jag vill inte ='(!

Hursomhelst. Om jag är riktigt duktig och gör allt detta så blir det ferre ikväll :)
Pusspuss

_____________________________________________________

HAHA, uppdatering!!
10 sekunder efter att detta inlägg publicerats ringde jag det första Intersport-numret jag fått upp på Eniro. Tjitjiiiing!! Intersport på Mobilia är min räddning! Klisterspray brukar nämligen vara svårt att få tag i, det är inte så många sportaffärer som har det nämligen. Den första butiken jag ringer har det dock! xD Så, då var vi klara med punkt 1 haha :D
Känner att ferren ikväll ligger nära...

En PUUUULIG tisdag!

Vilken härlig lovdag jag har haft!! :D
Det började med att man vaknade av sig själv en timme för tidigt dessutom! Körning inne i city, bla cruisade jag runt på Drottninggatan, Regementsgatan, Kronprinsen, Pildammsparken och så lite på Kirseberg. Mycket spännande det här med att köra bil! :D In och hämta min jevla blankett hos polisen också. Vidare i stan vid 2 blev det som sagt lite shopping :) Hittade tex den sista födelsedagspresenten till Helena, som fyller hela 20 år på söndag!! Spännande present detta... :D  Hittade även ett par chinos inne på Gina Tricot som jag köpte! :)  Brevid de jag köpte låg ett par likadana fast lavendelblå. Var faktiskt väldigt sugen på att ta ett par i den färgen. Egentligen tycker jag faktiskt att det är ganska coolt och kul med lite färg - särskilt såhär på våren/sommaren. Men eftersom att jag även är en sucker för tidlösa klassiker, så blev det tillsist ett par beiga istället. Men dom var inte fy skam heller :)  (fanns tyvärr ingen bild på internet så ni får väl ta mitt ord på att dom är fina :)).

Vidare hemma hann jag snabbt byta om, sticka ner på ICA och handla en smoothie (hann inte göra en själv!) och sen börja färden till träningen. En träning som jag lyckades hanka mig igenom genom att springa på tå på högerfoten ^^  Lite ont fick jag i en avgång, men annars gick det okej. Blev bara 2 korta grundpass idag dessutom på Regent (som förövrigt inte gick så bra).

Efter träningen fick man bege sig på en kommunal-trafikig hemresa eftersom att Julia inte var där ^^ Blev till att följa med till Åkarp med åkarps-gänget, vänta på stationen med annica, ta tåget till malmö, missade preciis 8an, gick in på prellan på centralen och köpte nötter (som jag varit sugen på HELA dagen) och sedan tillsist ta bussen hem. Hemma vid 11. Yes! :U

Nu har man iallafall fått duscha och fått mat i kaggen. Blir dock dax för sängen nu (hemma själv miih :)), klockan är alldeles för mycket!
Gonatt gonatt.


I've got sunshine..?

Så var det en ny morgon med strålande solsken (eller det verkar så iallafall ur mitt horisontella läge ^^). Lite våra bästa år och så en kopp te på det - primaliv!

Igår blev det iallafall inget etage-ande. Ett jätte-klyddande sänktes allas pepp-kurva. Det + en ond fot gjorde att jag istället stack hem till siz och leo på lite tv-tittande. 2½ men och sedan Ballar av stål - kul måndagshumor! :)

Idag har jag en mycket-att-göra-dag, men ganska roliga saker också :)
Om en stund ska jag bussa till någonstans och möta pappa (vet inte riktigt var jag hamnar men det får vi väl se) och så ska jag köra lite :) Ska bla köra till polishuset för och hämta lite papper för o kunna skaffa pass. För om personen som ska skaffa pass (dvs jag) inte har ett leg (vilket jag inte har) så måste båda föräldrarna ge sitt samtycke. Så inte nog med att man måste ha en förälder med dit, utan den andre föräldern måste även fylla i en medgivande-blankett 8-)! Så det är alltså en sådan jag ska köra och hämta.
Vid 2 ska han tillbaka till var-jag-nu-möter-honom, och då ska jag bege mig vidare in till stan en snabb vända. Sen ska jag hem och då ska jag skriva psykologi (blev ju inte så mycket av det igår) och sen vidare till träningen.
Blir nog inget blogg förrens efter träningen, så ni får ha det finemang tills vidare! :)
(och håll er ifrån regementsgatan o kringliggande idag...)

Back in bisnis, del 2 ;)

och här kommer fortsättningen xD

Vaknade som sagt hos susanne idag och så gjorde vi jättegoda bullar till frukost och kollade lite Vänner :)  Hemma nu, och ska börja plugga :(  Vet inte vad dock, har att välja på:
- Projektarbete
- Psykologi B-arbete
- Fysik B, 4 kap
- Kemi B, typ 2 kap
- Biologi B, 2 kap
- Fota till Digital Bild

Förutom det måste följande göras på lovet:
- Köpa en sista present
- Kolla upp syomaterial (bostäder och högskolor)
- Skaffa pass
- Övningsköra
- Ringa olika ev. sommarjobb
- Lämna CV till några
- Ringa till olika sportaffärer och inhandla klisterspray till lag 2
- Köpa tyg & sy på tyg-remsa på Jacques filt till lag 2
- Städdag i voltigerummet
- Beställa champion-voltigeskor!!

Hm... har jag glömt nåt? *-)  Nej tror inte....
Ikväll blire det iallafall kanske utgång. Skulle kanske ut med lite klassfolk till Etage, men eftersom att man knappt kan gå på foten får vi se hur det blir med den saken :(  Nu ska jag iallafall sätta igång med plugget. Ska nog ta o fortsätta med psykologiarbetet så jag får den skiten överstökad.
Ha en trevlig måndag! :)



Såhär stekiga var sillkompisarna innan musikalen på Borgar i torsdags! :D




Likt en "När du får oväntat besök"-reklam dök Prymeno upp och började nafsa på mig och sofie när vi stekte i stallet i fredags xD



Såhär skojigt busschaufför åkte jag & suss med på väg hem från KB i fredags!

Back in bisnis!

Så, nu undrar ni säkert: "Vad har hänt? Har Martina blivit en blogg-dissande slacker?". Svar: Nej.
Riktigt så illa är nämligen läget inte, utan den stora bristen på blogginlägg har nämligen berott på Telias-superbra-trådlösa-internetuppkoppling som inte har velat funka. Men frukta icke, som ni säkert förstått har problem löst sig! I'm back in bisnis!
För att uppdatera er om vad som hänt i mitt oerhört spektakulära liv de senaste internet-lösa dagarna, bjussar jag härmed få en kort sammanfattning:

Torsdag: Kort skoldag och musikal på slutet! Vi gillar! Årets Borgarmusikal var dessutom både mycket bra och mycket rolig! Träningen som följde på kvällen vart också mycket bra med ett glädjande besked....... *trumvirvel* : Martina har en lagplats!! Även om inget står skrivet i stenarna (eller hur man säger...?), eftersom att vi är 2 för många i truppen så kan man ju byta o sådär som man vill, så är det ändå skönt att veta att man har en given plats nu! :) och sen får den försvaras. Så nu blir det tävling för min del, både grund och kür, i laget! Wiho!! Att få belöning efter månaders slit och kämpande är en helt galen känsla! :')

Fredag: Hmm, med tanke på att jag har världens guppy-minne minns jag inte riktigt vad jag gjorde. Eller jo, nu kom jag på det xD (tycker inte om att sudda hahaha ;)). Anyhow, sov länge (första lovdagen ju!) och sen cyklade jag till stallet. I härligt vårväder red jag sedan på en liten vårpigg häst som heter Judy, som tyckte om att trava hela skrittrundan xD så pigg var hon.. Trots det kunde jag faktiskt jobba henne i paddocken, jävla skön känsla det där :) Sakna ridningen!
Väl hemma hann man inte mer än o duscha o byta om, o sen sticka till stan för att möta upp Anna V och Louise. Lite strövande i stan följt av en supergod (och jääävligt mäktig ^^) cheesecake på Prontos uteservering! Vidare till KB sen för lite chillande med Tuva och Filippa. Därefter Full House-spelning på Mässehorre.

Lördag: Stall! :) Skötte Poison i solen, underbart :) Ingen träning så det blev länge och väl. Härligt! Vidare hem hann man inte heller mycket mer än att duscha och byta om (kanske är för länge i stallet?:p) och sen vidare hem till Helena för lite grillning och filmtittande med henne, Jocke och Max. Trevligt värre :)

Söndag: Lång dag! Började med jobb 07.30. Träningen kl 11 gick splendid! :) Visserligen landade jag förjevla hårt i ett avhopp :( dumma jävla b-voltigeskor utan dämpning! Küren gick dock suveränt som sagt. Jag & Eira fick börja med att köra vårt block så att Ramati kommer igång, och sen direkt efter så blev det hela küren. Då är jag uppe ganska tidigt, så här blev det ingen vila inte! Därav kom man ner lite flåsig (2 block på rad dessutom i küren!), och då började Pernilla (tränare) mobba mig lite xD Men att kür är jobbigt är ett faktum, det är inget att hymla med! :U
Vidare till ÖRS blev det lining av Merlin, och vilken träning!! Fick nämligen en privatlektion med Merlin av Rickard (en gammal linförare både från ÖRS och andra klubbar. Har linat i många år och på massa olika hästar). Och ja, vad ska man säga? Efter 5 minuter gick Merlin som en klocka ute på volten, avslappnat och fint i alla gångarter (och jag som brukar få kämpa i en timme!). Jag och Maria (voltigens ordförande) stod brevid och gapade. Och inte nog med att han visade hur han linade Merlin, utan sen fick även jag ta över, och då berättade han vad jag gjorde för fel och hur jag skulle göra i vartenda situation, så guess what? Till sist gick Merlin jättefint med mig  också och både Maria och Rickard stod och berömde mig :D
Lite kluven blev jag allt, eftersom att det Rickard sa och gjorde gick helt emot de tipsen jag fått. Men detta var en fruktansvärt cool sak att se. Rickard är kung (och jäkligt snäll som kom ner och hjälpte mig:)). Han är min nya idol, så hans tips ska följas!
Väl hemma vid 6 blev det äntligen mat och sen fika i stan med Ban och Suss. Lite allmänt chillande och parlamentet-tittande därefter hos suss och sen sov jag över :)

To be continued....

IT-brud, här är jag! :U

Här ska ni få se en bild på mina nya COOLA brills! :D
Har inte hunnit särskilt långt på psykologin, men däremot har jag skrivit mitt personliga brev till söka-jobbandet! :U Sjukt fjantigt känns det dock, känns som att skriva en jevla lunarpress eller nåt -.- ... "Hej, jag heter Martina och jag är en cool tjej på 17 jordsnurr".  Nä, kanske inte riktigt, men nästintill..




Där har ni dom.. fräcka va?:D




Är man cool eller är man cool...



FÖRRESTEN, är det bara jag som tycker att det är liite disgusting att Linda Rosing (age 35) har blivit ihop med en 19-årig stackare efter "Den rätte för Rosing"?  För honom är det väl a dream comin' true - hon är en överbotoxad glamourbimbo och han är.. ja, 19 år. Men var är hans moder undrar ju jag.. Nåja, välkommen till 2000-talet, I guess. Är det bara jag som är kvar i de outtalade 90-talsreglerna om åldersskillnader?


Vååår

Martina har en härlig dag :D
Det började med en uppsats i 4 timmar, vilket kanske inte låter så jättekul egentligen- men det var det. För när jag satt mig i klassrummet, plockat upp vindruvor och min älskade termosmugg och öppnat texthäftet, så vad läser jag? Jo, ett av de möjliga alternativen man kan välja att skriva om är arv och miljö, vilket utav detta som formar en personlighet mest. Vilket är, tam tam tam - det vi nyss skrivit uppsats om på psykologin!! :D Med andra ord kan jag redan det här och vet vad jag tycker ==> att babbla på i 9 sidor = busenkelt! (Y)

Efter jag skrivit klart satt jag och väntade i 1½ timme på sillkompis och tuva. Alla andra hade nämligen bangat entré med mig (någon skulle klättra, någon skulle träffa sin mamma, någon skulle till sjukgymnasten och några skulle TOFFLA) så de 2 blev mitt sista hopp! Tuva kom dock som en räddare i nöden och gjorde mig den äran att cykla till entré med mig och även ge mig en guidad tur där inne (min entré-debut idag nämligen). Väldigt kuligt var det :D Gillade det moderna och de öppna ytorna - liite smått besviken på skoaffärerna dock. Men äh, känner jag mig själv rätt kommer jag även hitta lite guldkorn där :D Hittade äntligen ett par röda solbrillor!! (såna feta brillor...)
Nä, det blev en väldigt trevlig eftermiddag, Tuva är ju faktiskt en av de roligaste människorna jag känner :D  Så efter en sådan angenäm dag, cyklade jag den dryga milen hem!

Väl hemma sprang jag bara upp och bytade om till träningskläder och sen gick jag ut och tränade! :D I bara linne & 1 tjockiströja :D  mys <3 Det blev iallafall en lång runda för mig, o sen hamnade jag i stallet så jag fick hälsat på pållarna :) Hann även byta några ord med ÖRS's hästansvariga.. Hmm, jag får göra som jag vill med Jacques och lag 2's kür... Lite dilemma dilemma.. ^^ 
Anyhow fortsatte jag sedan vidare ut i solen, med lite styrka i gräset :D (vet ni förresten hur mkt jobbigare det är o göra armhävningar o clips i en nerförsbacke?!:O). Väl hemma blev det lite mer styrka och sen en efterlängtad dusch ^^ Kände mig väldigt duktig faktiskt! :D

Nu har man dock chillat nog så nu ska jag stänga av Anna jävla Skipper (stör mig enormt på hennes överlägsenhet och jag-vet-allt-attityd) och skriva lite psykologi! So long!



En pulig dag med Tuva-kon! :)




Här har ni Merlin, förresten! Den duktiga killen från i söndags :)

RSS 2.0