I rock!


Japp, tänk att jag har gått en hel dag utan smink (H) Helt enormt ffs..
Iallafalll.... Efter inte särskilt lång tid i stan idag hittade jag en klänning, en asfin turkosblå..- storlek 44.  Jaha, tack.. :p
Blir man inte dölack på sånt?-.- Efter en timme till kanske så hittade jag dock en svart tubtopklänning, lite mer klassisk men också jättefin så den blev det :D (Min nyårsoutfit bestämt sedan länge är ju ändå en svart tubtopklänning, silverskärp och silverpumps.. nu har jag ju visserligen inte hittat några fina silverpumps, men svarta duger väl :D).

Efteråt bar det iallafall hem snabbt och därefter bort till Elina och Leo, o få julklappar! :D En jättesöt svart topp med rosett och ett par öronhängen (som ska användas imorgon). Mycket nice! :)

Nu slog klockan 21, så nu blire film- Mona Lisas leende.   (Shit vad jag älskar allt som har med Julia Roberts att göra).
Sov gott allihopa!

Kravlös dag?


Gårdagen var kuuuul :)  Det bar ju som sagt av till Lund, och tillsist (efter lite hjälp ^^) lyckades jag hitta till stadsparken. Nästa problem: hitta folket i en park stor som en jevla djungel. Efter 40 minuter, några varv runt dammen, 1 fågelattack (där jag fick gömma mig bakom en stolpe - lunds ankor e fan dopade eller nåt!!:o) och ett antal konversationer med mig själv (liknade nog en ensam, senil gammal tant) hittade jag Flumemma, Jénny, Sofie och Martina. Efter en liten stund joinade Christina, Sara, Hobbe och lille Ringo oss också, och så blev det lite picknick i parken och därefter promenad längs Lunds gator. Lilla menyn såklart, och tillsist bar det hemåt.

Väl hemma blev det till o påbörja det kära psykologiarbetet, tills Susanne skrev o frågade om jag ville kolla på Sex and the city-filmen med henne. Naturligtvis va! :D Så det blev lyxkväll hos mig med SATC, mousserat vin och mörk choklad. Inte illa! :)  (Därefter översovning naturligtvis!)

Idag ska man snart bege sig till stan o leta nyårsklänning (paniken börjar komma, men åandrasidan har ju nyårsplanerna skitit sig en aning, så vi får la se vad som händer..)
Sedan blire hem till Elina för lite julfirning med henne och Leo.

Hörs ikväll, och ha en trevlig dag allihop!:)




Snott bilder av emma! :D Här e vi iallafall, i Lunds stadspark!




Jag och Jénny är ju hur vackra som helst...




7 personer och 2 hundar i en liten, röd bil.. Inte så tokigt va?

Bloggtorka igår - i know

Jupp, den får ursäktas. Man kan väl säga att jag inte riktigt var på humör.. 8) Men, bara några dagar kvar nu tror jag... :)) jag håller ut.
Så igår blev det inte mer än jobb o därefter ett jävla segande i sängen och bara glodde film. För ett halvår sen skulle jag fått värsta ångesten av att jag inte gjorde något vettigt men nej, jag förtjänade en heldag i sängen! :)

Idag ska vi däremot ägna oss åt roligare saker!! Om ca 2 timmar ska man bege sig till Lund för att träffa Skånetöserna + våra kära hallandsbor (Christina + Sara) med hundar :D (Elof + Freddie + Hobbe + Ringo). Mycket trevligt, mycket trevligt!!
Så ni får väl se lite bilder här efter det (på tal om det måste jag springa o leta upp min kamera.. aah)

Buzy dag!

Ja, igår blev det då julfirning i huset, där jag fick en tavla på mig själv som hängt i hallen i alla år (hm, hur ska man tolka det?!), en kalender (den med Ola såklart), en bok om naturfenomen :D och borgarkläderna när dom nu kommer..
Kristina fick Mysteriet på Greveholm på dvd, så det blev till o sträckkolla de (avsnitt 1-24) hela kvällen/natten :D

Idag blev det väckning halv 12 och sen till stan med suss vid 1. Ränna runt i massa affärer och bara hitta folk, folk, folk - och inget fint alls! (Nackdelen med mellandagsrea). Så efter några timmars tålamod så bar det hem - hit.
Har blivit dusch, o nu ska man se vad man ska ha pu sig.. Snart kommer dessutom susanne (och hon har lovat chips, hits for kids och dans). Kan ju bli trevligt haha ;)

(om ni inte fattat de än så blire iallafall fest ikväll :) Emil och Schmitt ska ha 18årsfest, trevligt värre!)

Gaah.


Jobbiga folk e!!! :( Nu får jag byta blogg igen!! Hoppas alla följer med mig hit :)
På agendan idag är iallafall att duscha strax, fixa mig, påbörja mitt psykologiarbete o därefter bege mig nån julfirning med hela tjocka släkten Olofsson (Peters (mammas särbo) syskon med respektive och barn).
Därefter blir det hem till huset för sista julen där.. lite ångest :/  Ah well, de blir bra som de blir.

Nu måste jag hoppas in i duschen, hoppas ni alla får en trevlig annandag :) (det är väl det idag? :s)


Idag hände förresten det dummaste.
"Mamma, vet du vad jag önskar mig i födelsedagspresent?? En mjölkskummare!!"
"Men det har vi ju redan!"

Gaaah, en hel jobbig skoltermin som jag har druckit fattigt bryggkaffe när jag kunnat dricka härlig latte!! (Som är så mycket mer "Borgar" som Padde säger.. ^^)
Dagens i-landsproblem! xD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0