.

Jag älskar nyttodagar! Sådana dagar i kalendern där sakerna att göra upptar hela utrymmet. Inte för att det nödvändigtvis är så jävla kul att utföra dessa (det är det ju oftast inte) utan för de sekunderna på slutet av kvällen som man kan checka alla som gjorda i kalendern. Idag är en sådan dag!

Först var det handikapp-ridlägret imorse i 4 timmar. En snabb dusch i personalrummet och sedan fick jag rusa mot bussen till Limhamn. Där blev det ett jobbmöte med avtalspåskrivning osv. Nu är jag nämligen officiellt sett en anställd ledsagare i Limhamn/Bunkeflo. Tjejen det var tänkt att jag skulle ha hand om (med en rektor för en privatskola till mamma och riksdagspolitiker i stockholm till pappa!) får vi nu inte tag på dock :/ Alternativet är en 6-årig kille. Mer än så får jag nog faktiskt inte säga egentligen :s men äh, det blir bra hursomhelst :)
Anyhow. Efter mötet drog in till city. Lämnade tillbaka böcker på stadsbiblioteket, lyckades äntligen hitta till Öresundsgruppen och fick pengarna tillbaka för studentfestbiljetten (gud vad det är svårt det var att vara arg när man möttes av en supertrevlig, jättegullig kille xD).

Efter lite småtråkiga ärenden som detta blev det lite impulsshopping (dåligt, jag vet). Det blev iallafall en bikiniöverdel, ett par flipflops (strl 37 dock - fanns inte mindre- så sticker ut sådär 2 cm från hälen xD), ett jättesött svart diadem med rosett, en kortlek (gullig rosa!) samt 2 par halvstrumpor (1 par vita och 1 par svarta). Haha xD  Som tur var så är 80% av föremålen inköpta på Tiger, så de blev inte särskilt dyrt ändå :D  (vi gillar!)

Senare på kvällen har jag även skickat iväg lite mejl jag var tvungen att göra, surfat runt lite inne på Swedbank för att kontrollera att min nyinförskaffade internetbank fungerar som den ska, samt skickat iväg mina söndriga voltigeskor till Tyskland.  Nu ska jag checka allt och sedan avnjuta lite gammal, hederlig Scooby Doo på tv!
Tjingeling!




Fräcka flipflops va?! :D




"Jag hade klarat det om det inte vore för den där nedrans hunden.."

Full rulle - as I like it.

Hallu :)

Gårdagen var fullrulle, med dödhet på kvällen.
Började med jobb några timmar på morgonen, följt av en lång bussfärd (med stek-väntan i bla svedala) till Bökeberg. Där startade vi utflytten genom att mocka ur boxarna & hagen (lättare skrivet än gjort). När allt var klart åkte jag, helena, mini och sandra (vi duktiga voltigörer!!) till donken i svedala & köpte glass! :D McFlurry marrängschwiits <3  "det var ju halva schwitsen..." Tur att mini iallafall uppskattar min humor :u

Vidare tillbaka hände dagens första, när alla de tappra själar som packat det sista (tränarna plus deras karlar :D) mötte oss på ledet och vi sträckte ut glass som vi köpt till dom, genom bilfönstret när de körde förbi. Snacka om drive through :D

Då begav vi oss iallafall till Hyltarp (stället som vi tränade på augusti-oktober förra året). För nu är det alltså där vår träning kommer att hållas fram till EM i slutet av augusti. Aldrig mer träning på enorma bökeberg alltså! När hästarna blev släppta i den betydligt större gräshagen på hyltarp fick vi se 2 glada hästar som sprang runt och runt och runt :)

Efteråt åkte jag med helena och mini hem och hämtade Tilda (deras hund) och sen begav vi oss ut till Lomma där tilda fick bada lite :) (hon hittade även en annan hund som hon började leka med - som var så sjuuukt lik henne :o).
Efter en stund på stranden åkte vi hem, jag fick mig äntligen en lång varm dusch (sjukt underbart) och sen blev det grillad mat på deras altan  (så jävla mys!). Där mådde man, eller vad säger du mini? ;D

Dagens andra
var när vi upptäckte att svenssons cykel blivit stulen, och ersatt med en blomkruka (med blomma) från grannens tomt. Vi vandrade över till grannarna: "hej, saknar ni en blomma?!"  Lite humoristisk där ;D
Myskvällen fortsatte med mango/hallonte, Lindt mörk choklad med hallon och blåbär och Huset fullt (första säsongen) - allt fått av Helena i födelsedagspresent :D


Idag har det vatt jobb i stallet idag igen - inte det vanliga dock, utan ledare på ett ridläger för förståndshandikappade (idag och fram till torsdag). Slitet, men kul på samma gång :)
Nu ska jag ta mig en trevlig dusch, och så får vi se vad som händer ikväll :) Lite körteori ska det bli först iallafall!




Mini tänkte leka jordgubbsförsäljare:  Ställa sig längs 108'an och sälja bajs för 20 kr / kg.




2 väldigt lyckliga och anfådda hästar som tillslut vågats sig fram till vattenkaret (efter några rundor i den nya hagen)




Tilda och hennes djuriga hundkompis i Lomma. Knappt att man ser vem som är vem :s

Ny-köp!!

Hmm.. Idag skulle jag egentligen ha bakat lussekatter med siz- något som inte blev av (fråga mig inte varför).
Då tänkte jag lära mig att brodera (är nämligen en punkt på min "att-roa-mig-med-efter-studenten"-lista).
Fast sen kom jag på att de kan va ganska svårt att brodera utan tyg, nål och tråd.
Då tänkte jag lära mig spela gitarr (nästa punkt), men sen kände jag att det var alltför jobbigt idag.
Så istället blev det att jag tog på mig mitt nya linne (som jag faktiskt lyckades hitta i rätt storlek igår!) och tog 2 bilder så ni kan få se det :) (beröm mig gärna för min godhet).




"Sittin' on top of the world"




Pose a la Märto.



Nu blir det sommarkrysset & därefter "Sova med fienden" (grymt bra film!)


Kaos på LÄ!

Ja, vad fan är detta för skitdagar?!

Skräll 1:
Svergie - England!
Hann inte se hela matchen eftersom Filippa skulle ha födelsedagsmiddag (i efterskott). Så när jag, Louise, cj och tuva anlände till Filippa i Ljunghusen, stod det redan 3-0 till England. Japp, det är kört tänkte jag. Helt plötsligt spottar Marcus Berg in 2 mål och vår allas Ola Toivonen 1 - på typ 12 minuter! Lika ställning och jag blir sjuukt taggad! Jag, lousy och cj sitter som på nålar (eller ja, jag iallafall - ville bara poängtera att det inte bara var jag som var associal) när förlängningar löper på. När den blir mållös håller jag på att gå i taket - semifinalen i EM ska avgöras av straffar! Det är inte klokt..
När Guillermo Molins sedan bränner en straff vilket gör att England vinner blev man sjuuukt ledsen :(( Inte nog med att Sverige åkte ur EM (jag trodde stenhårt på vårt U21-lag  - mer än på A-laget!), utan även för att det var giche som gjorde det (MFF-spelare för er obildade). Stackaren såg så jäkla ledsen ut när han sen blev omkramad av de andra i laget (fast tro fan det - han brände ett straff vilket gjorde att vi gick miste om en finalplats i EM). Det gjorde ont att se =(

Skräll 2:
Hade en trevlig middag hos Filippa iallafall. Efter en joggingtur till bussen (mitt i mörka natten, ute i skogen) och en liten bussfärd hamnade vi på södervärn strax efter halv 1. Nästa sorglighet blev att säga farväl till my gangztahomie! =(  Tuvis åker nämligen till Kina på söndag (I think) och kommer inte hem förrens om en månad!! Så lång tid utan lilla tuva har det nog inte gått på minst 2 år iallafall. She's gonna be missed! (Dock har hon lovat mig ett vykort, så det lär jag vänta spänt på! :))

Skräll 3:
Väl hemma kan jag inte somna så jag börjar glo på en film på tv. Vid 2-tiden ser jag något som verkar krypa på min vägg, precis vid tv'n. Jag tänker bara "nej, nej, nej". För några dagar sedan möttes jag nämligen av en fet, assnabb, stor liten äckel-spindel i hallen (så jäkla rädd är jag inte för spindlar men den här gav mig fan panik). Den springer in i en byrå i hallen, och sedan dess har jag sprungit förbi hallen & en kastrull har stått ovan på den (ifall den skulle dyka upp). Nu dök den alltså upp - i mitt rum. Jag får panik och sitter där i 10 minuter och funderar på vad fan jag ska göra. Panikringer ner till mormor som kommer upp (observera att klockan är typ halv 3 på natten) och lyckas till sist få ner den på golvet och lägger en sån här fet julskinka-gryta över. På den ställer vi även 2 andra tunga föremål för att den inte ska kunna rubbas. Jag tar mitt pick och pack (eller ja, täcke och kudde) och lägger mig i soffan i vardagsrummet - aldrig i helvete att jag sover i samma rum som den där!

Imorse kom mormor upp klockan 7, och väcker mig med "Vill du ha fika hos mig innan du ska till jobbet?". Fika hos mormor vid den tidpunkten innebär kaffe, ägg och rostat bröd. Sjukt bra start på dagen!


Skräll 4:
Väl hemma från jobbet satte jag & mormor upp ett jäkla fort runt grytan med spindeln i. Tanken var att lyfta på grytan och spruta insektsmedel på den (ja, mitt samvete tog emot som fan - men det hade aldrig gått att fånga in den för och släppa ut den. Inte en möjlighet.. :(). Till sist tar jag mod till mig och lyfta på grytan och vad finns där under? INGENTING!!
Panik!!! Den jävla genmanipulerade, övernaturliga äckel-spindeln har på något jävla sätt smitit (fråga mig inte hur :S:S).
Närmaste 1½ timmen spenderar jag och mormor med att storstäda mitt rum - från golv till tak. Bakom och under vartenda möbel osv. Sjukt jobbigt, men nu är iallafall mitt rum säkrat!! Spindeljäveln kan inte vara här (peppar peppar..).


Efter en sådan utmattande storstädning (på grund av en jävla spindel!!!) fick jag lite flashbacks från barndomen. Vågar nämligen inte gå in på våran toa (spindeln måste ju vara någonstans i övriga lägenheten!!) så jag fick gå ner och duscha hos mormor (de dagar som jag och mina systrar fick åka hem till mormor och bada var månadens bästa!).  När jag står i duschen hör jag dessutom mormor ropa: "Märta! Vill du ha gröt när du kommer ut?". Maaah, love it! :)  Mormors gröt är bäst och hungrig var jag fan! :)  Efter krubbet fick jag även ta en liten tupplur på mormors supersköna soffa i hennes tv-rum (som jag och elina alltid slogs om att få sova i när vi skulle sova över där).
Som sagt - lite barndomsflaschbacks här, men gudars vad skönt!  Mormor är någon som verkligen är snäll mot mig. Gotta love her! :)




Ser det inte sjukt omöjligt ut för en spindel att rymma därunderifrån??




Mitt och mormors fort!




Mitt rum är säkrat till max! I helvete heller att nån liten spindel-jäkel ska krypa in i min dörrspringa!! :o


Träning


Japp, det blev träning för mig alltså. Egentligen hade jag inte behövt träna idag, eftersom att vi frånochmed nu har sommaruppehåll. Dock ska ju min duktiga lagkompis sandra (som ska tävla EM om drygt en månad) fortsätta träna 3 dagar i veckan på Ramati, och eftersom att man inte orkar träna själv (dvs vara uppe på hästen konstant i en timme), så får vi andra i laget hoppa in och träna då och då. Att träna 1-2 dagar i veckan så man ändå får ha vila (den behövs!) men så att man ändå inte tappar allting inför SM i början av september - det är perfekt!

Nu är man dock redet trött. Pyjamas på, tänderna borstas och sen ska jag hoppa i säng. Min rygg behöver sova.
Godnatt!

Hemma och vänder.


Ja, för inte stannar man här alltför länge.

Till stan fick jag idag sällskap av susanne, som fullkomligt älskar att följa med mig på ärenden på sommarlovet :)
Först blev det en runda in på banken (jag skaffade internetbank - helt själv. Jag gillar att vara 18!).
Vidare sprang vi runt och letade efter öresundsgruppens kontor och håll i hatten: idag hittade vi det!! Dock hade de nog stängt (15.20), o på något sätt lyckades jag och suss bli inlåsta bakom gallerporten på bakgården.  Tur det kom förbigående säger jag bara...

Vidare styrde vi stegen mot HM eftersom jag skulle köpa ett jättesött linne där som jag spanat in igår. Givetvis fanns den bara i storlek 40 och 42 -.-  Istället blev det en svart tubtop (egentligen passar jag nog inte i det men va fan - det är sjukt praktiskt när man vill bli fint solbränd!). Så vandrade vi till triangeln för att se om linnet fanns i rätt storlek på HM'et där - men nä, där fanns det överhuvudtaget inte alls. Så imorgon blir det till o cykla till mobilia eller nåt, för jag ska ha det linnet!!

Efter en snabb runda på Hemköp är man alltså hemma nu. Bussen till träningen (den första) går om 12 minuter, så nu får jag nog ta och börja byta om. Egentligen har jag ingen lust till att träna alls - det är stressigt, inte alls lika fint väder som igår (sjuukt blåsigt!) men framförallt så har jag väldans ont i ryggen idag :(  Men äh, what doesn't kill you makes you stronger. Och ja, jag behöver träna!

Sayonara!


Pic.


Lite bilder för er underhållning! :U




Sommarglassigt väder! :D




Är det inte underbart att bara kunna dra på sig ett par voltigebyxor och ett linne, sätta upp håret i en teskedsgummanknut och ta väskan och gå?!




Cosmopolitan & sol = najs!



Här ska det vara en rubrik, va?


Nu har jag tid att blogga lite :)

Morgondagen började som sagt med att jag åkte in till stan med Elina och Leo. Började med att vi mötte upp mormor och gick och köpte glass på Rönneholms, absolut bäst!
En stund senare började Charlie Capers (vinnaren av Talang 2009) framträdande- en trollkarl med galen skicklighet: jag satt och gapade ganska så konstant i en halvtimme. Helt sjukt men så jävla coolt (och lite småirriterande faktiskt :p)

Efteråt vandrade vi runt i stan lite (jag såg lite linnen som jag vill köpa) och sedan åkte vi hem. Smet upp och hämtade en filt och lite pyssel och sen gick vi och la oss på en gräsmatta i närheten för att sola lite :) Givetvis fotade vi också med Leo som dagens accessoar :D

Efter en bra stund där (och efter att ha fått röda axlar!) gick jag in för o fixa till lite här, och sedan åkte jag till träningen. Helt okej träning - jävla svårt att stå på knä baklänges i skritt... HAHA ;D

Väl hemma vid strax innan 10, blev det en snabbdusch & sen iväg igen. Den här gången var siktet ställt mot Limhamn & Louise. När jag väl kom dit vid halv 12, satt hon, tuva, cj, anna stav, schmitt, axel och emil och väntade på mig (a). Då movade vi oss upp för att äntligen få se The Ring som vi snackat om så länge (rätt version den här gången).  Sjuuukt läskig film (som inte blev mindre läskig för att emil satt bredvid och skrämde en titt som tätt -.-). Men hursomhelst så var det en bra film, och jag tackar Louises filtar för att dom finns :D Efteråt blev det Ice Age 2 (för att vi skulle kunna somna senare xD) och runt halv 4 kom Tuvves pappa och hämtade oss :D


Idag äre lite ärenden som gäller. Ska in till stan och köpa linnena jag såg igår, rensa kylen ^^, gå till banken, ringa ledsagarfamilj och därefter träna igen ikväll.

Inte så tokigt det där :)

SKY'S THE LIMIT!!!! <33

Hallue!!

Har inte tid att skriva något vettigt, för snart kommer Elina och Leo och ska dra ut mig till staden för att kolla på någon trollkarl :s Fattar inte riktigt men va fan - det är sommarlov, sol, Malmö city, syster och systerson (och så lockade hon även med glass). Vad finns det att inte gilla liksom?

Tänkte bara slänga in Olas uppträdande från Liseberg till er, så att alla ni som inte hört Sky's the limit än (idioter!) ska få göra det :)


Lycka!!!


Idag är jag så jääävla glad!!! Funderar på om det bara är ett Ola-rus från igår, men nä - de tror jag fan inte! Den senaste tiden har varit fantastiskt bra och ja - jag är fan lycklig för första gången på väldigt länge! Fantastisk känsla må jag säga :')

Ola är dock självklart en del utav detta. Hans nya låt Sky's the limit ger styrka som inget annat! Att han sen också är för jävla bra gör ju bara saken bättre! För gårdagen var satans bra!!
Det började att Flumemma hastigt och lustigt kom till mig söndagkväll/natt för att vi skulle kunna ta tåget tidigt från Malmö. Sagt och gjort - 08.08 satt vi på tåget (och det var den sjuukaste stressen jag nånsin var med om! Tack snälla tjej inne på Skånetrafikens kontor som upptäckte vår stress - vilket nog iof inte va så svårt- och bytade kölapp med oss!!). Vid halv 12 befann vi oss utanför Lisebergs stängda portar.

Inne på lisan paxade vi snabbt platser på första parkett givetvis! Lite soundcheck och allmänt stek (sjukt fint väder hela dagen) och sen blev det även lite karusellåkning mellan varven! :D  Lite skyltskrivning, göteborgsposten kom och fotade & intervjuade oss. Lite webb-tv intervjuade oss och göteborgsgänget osv :)  Under ett soundcheck med Ola kikade han in våra skyltar :D  "Vi klämmer i för kung (OLA) och Skåneland!" skrattade han åt (pratade med någon och pekade ^^), och när vi vände och han läste "There's no limit for Ola!" log han och så helt rörd ut! Massa gulligt :D

Efter lite karuseller och allmänt flum med Flum, blev det dags för Lotta på liseberg (tv-sänt och allt iår!). Uunderbart drag, sjukt mysig stämning och det var fan glädje till MAX när Ola kom ut och rev av Sky's the limit (premiääär!!!). Helt sanslöst bra låt och ännu bättre live!!

På signeringen efteråt hade vi lite otur :( eftersom att vi inte ville djura fram tog vi det lite lugnare, vilket gjorde att vi missade honom. Han var nämligen precis på väg att gå när vi kom fram, vi kallar så att han ser oss, han vänder men blir tillbakaknuffad av en vakt och måste gå! :@
Det slutade med att vi fick träffa Ola bakom. Först stod vi en bra bit ifrån, men sen såg han oss, vinkade, gick och pratade med Therese (olas manager) och nån vakt och sen vinkade han oss till sig! :D Therese åkte och han skulle få skjuts senare av vakten till hotellet, så där fick vi en liten pratstund :)  
"ÅÅh, vad tyckte ni???" (om låten)

"Sjukt bra skyltar ni hade!! Jag kunde inte kolla på dom när jag sjöng för då hade jag börjat garva!"

"Ses vi på lördag??"
"Ser vi ut som norrlänningar?"
"Nä, men ni ser ju inte ut som göteborgare heller!!"

och ja, vad kan man säga? :D Han är bara för bra och för snäll :') väldigt klantig dessutom haha :D  

Efter att Ola åkt hade jag och emma lite dötid att slå ihjäl. Blev lite videoblogg (kommer in här sen för emma kan inte lägga upp ett klipp på sin egen blogg hahahah :D).
Lite häng ute, lite på 7eleven, och tillsist kom äntligen nattabussen 02.55.  Väl där stupade jag direkt och vaknade upp i Helsingborg, för att där upptäcka att min plånbok är borta -.-
Inte jättemycket pengar kvar, men däremot ett sommarkort med 5 av 50 resor förbrukade -.-

Men allting löser sig- kommer nog få ett nytt av mamma faktiskt :o:)
Nu blir det dock fixpix här, om en halvtimme ska jag bege mig ut till bushen :u Ska nämligen till Höör och Max, trevligt :)

Hörs later!!

Ola & sky's the limit

MARTINA ÄND FLUMEMMA GOES O LISEEEEEEEEEEEBERG

18års-känslor!!

18års-känslorna det senaste dygnet har varit sjuka! Det här är såååå skönt! :)))) Dagen jag längtat efter i minst 10 år har äntligen kommit! Det går inte att med ord beskriva hur det känns :')  Nu är jag 18 och på pinne 2 i oberoendestegen:
1. Studenten
2. 18 år
3. Egen lägenhet
4. Körkort


När steg 4 är övercheckat är jag helt fri, självständig och inte i behov utav någon! :D
18årsdagen är en stor milstolpe alltså. Ingen bestämmer längre över mig, ingen kan säga vad jag ska göra o inte ska göra, jag kan åka till gran canaria i detta nu om jag vill - utan att någon kan stoppa mig. Maaah :D  För hur många gånger har man inte fått höra "så länge du är under 18...."? Särskilt det senaste halvåret, bara för att hon vet hur mycket jag längtat - bara för att jävlas helt enkelt. Men ja, vad har hon att komma med nu? :D mihihihi.....

DETTA ÄR UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu måse jag iallafall börja packa! Om en timme hämtar Sandra (lagkompis) mig och så ska vi åka till Bosarp! ^^ Idag och imorgon blir det nämligen avslutningsläger hos Annica med lag 2. Jag går in med målsättning att kasta minst 3 barn i poolen...

18 ÅR!


Så, nu tänkte jag berätta om min underbara 18årsdag!! :D

Dagen började med ett traditionsbyte - tack -.-  Det blev iallafall lite lugn och skön hemma själv-tid för o fixa runt lite. Halv 12 åkte jag, elina, kristina och leo in till stan för o käka lunch med pappa. Passet var med för tjiho - jag skulle få beställa min första alkoholdryck (lagligt) i Sverige!  Japp - fail på den: tro fan vi lyckats sätta oss på den enda jävla restaurangen i malmö utan alkoholtillstånd! :p  Nä, så det blev 4 glas coca för oss istället (som kristina smidigt nog lyckades smälla i golvet när hon skulle resa sig upp). Piinsamt värre!

Lite presentutdelning blev det iallafall :) av pappa fick jag nämligen först en massa körkortsböcker (tjiho ^^) och sedan ett presentkort på trafikskolan- 8300 kr som ger ett antal internettester och 25 lektioner! :) (funderar dock på att lägga till drygt 1000 kr själv för att omvandla det till en intensivkurs med 30 lektioner, massa tester, halka och förhoppningsvis körkort inom en månad).

Efter lunchen fick jag köra hem - gick faktiskt väldigt bra med tanke på att jag inte kört på många veckor. Bara ett motorstopp (och det var massa kniviga situationer!! Eftersom att dragläget är typ det jag är sämst på så är 1 utav ca 50 st klart godkänt :U)

Hemma fackade massa magont allt -.-  Skulle bli kalas, men det blev det knappt. Mest bad & fix och sen iväg igen.
Då bar det av mot Burlöv, och mötte upp Helena och Jocke. Inhandling av grejer till kvällen (jag köpte en 2.25a cider bara för att - och fick inte ens visa leg -.-) och sen hem till Helena i åkarp! Under timmarna där fram tills kl 8 gjorde vi tårta, Jocke fackade min playlist på spotify ^^, beskådade jocke och helenas outfit-problem och allmänt fix :)

Runt 8 kom alla mina underbara vänner (förutom lilla Sandra som varit på träning och droppade in vid halv 10 :D). Ölspelet, tårta, sång, presenter, serenad av susanne till MFF-hymnen osv gjorde förfesten sjukt ball! :D

Vid halv 1 var det dax för oss att dra in till Malmö och Etage! Liite problem med insläppet (eftersom att det egentligen är 25 på torsdagar) men vi (eller ja, Jocke xD) lyckades få in oss tack vare muckarna där inne! :D
Givetvis var baren det första man hittade och en jägershot för mig, Sandra, Tuva, Helena, Jocke och kanske någon mer? xD (minnet tryter lite emellanåt (a)). Därefter blev det några fartfyllda och mycket roliga timmar! :D
(Sjukaste var när cj kommer fram med min klocka som han hittat på dansgolvet - helt intakt! :o)

Till sist blev det iallafall en taxifärd hem till morfars ^^ lägenhet för mig, Helena, Jocke & Sandra för att få sova några timmar! :)


Kvällen och natten var sjuuukt bra enligt mitt tycke!! :D En utav mitt livs roligaste kvällar! Så tack till alla ni underbara som var med!! :)  (och särskilt jättetack till Helena som inte bara lånat ut sitt hus utan även haft klydd med- och fixat det mesta :))

SJUUUKASTE!! :''')

Idag är en riktigt fullrulle-dag där det ena avlöser det andra. Så idag tänkte jag bara säga som så:























FÖR JAG FYLLER 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och så säger de att laning inte är energikrävande..

Det har varit en seg dag idag, to say the least. Det här med att lana tar med på krafterna än vad man tror ;)
Gårkvällen blev faktiskt riktigt trevlig. Massa bilder fick jag och tillsist (efter mycket påtryckningar från övriga folket) movade vi oss upp, gjorde ett försök till en borg (som dock sedan blev nerriven av samma övriga) och skulle kolla skräckis. Med oss hade vi The Ring - tyvärr visade det sig vara den japanska (tydligen mycket sämre) versionen, så vi valde den andra skräckfilmen cj hyrt med sig - "Instängd".
Sjuuukt läskig och jävligt skum film (hatar dessutom filmer med inte helt klara slut). Läskig som fan var den iallafall - det var tillochmed en gång då alla skrek och blev skiträdda! :D  Jobbigt då, kul efteråt!

Efter en sådan rysare vågade vi oss iallfall inte hem förrens det ljusnat vid 4 :D Då kom Tuvas snälle pappa & hämtade oss och körde mig hem :u Halv 5 var man väl alltså i säng, och uppstigning 2 timmar senare.

Kul med häst, dag 2, då alltså. Började med att få köra Ataman och barn - kuligt! :)
En dag som sedan alltså har spenderats med ja: segande.
Men nu blir det andra bullar! Snart ska jag köra/åka buss (hoppas köra!!) till träningen och därefter ska jag stääääda. Såhär kan ju inte rummet se ut ens sista dagar i ett 17-årigt liv!

En klassdag

Hellu!
Nu sitter jag hos Louise.  Vi laaanar xD
Haha nej, skämt åsido så sitter jag faktiskt här med min laptop - men inte för att lana. Tuva, louise och jag ska nämligen byta bilder från prag, bal och student, och såhär är väl smidigast! :D

Idag har det vatt glassbufé på Jensen med folket & snart kommer de också hit för att byta bilder som sagt, bygga borg och sen kolla på The Ring. Maaah :S

Nu kom tuvis så nu blire skägg :u  Baj baj!

.




Obeskrivlig saknad.






















Stallet har blivit en börda..




Softig lördag (för en gångs skull!)

Min lördag har varit jävligt soft :)
Började med chillande lääänge, följt utav en runda till stallet och Poison.
Efter det kändes det som att slösa bort hela lördagen (särskilt eftersom att vädret blivit bättre!) men det var oerhört skönt att chilla sedan 17 idag :)  Dessutom besväras stackars jag fortfarande utav en irriterande hosta :(
Men en seg kväll livades upp utav suss, som kom hit och joinade mig i min tomma lägenhet :)) Det blev SATC (säsong 2- inne på mitt 12e avsnitt i skrivande stund!), cider och chokladfondue med frukter. mums! :)


Nu ska jag iallafall hänge mig helt och fullt åt SATC :)

Nattinatt!


Vad emma är bra.... (8)

Emmas studentdag blev en riktig spännande dag.
Efter min tågfärd till Kristianstad (där jag träffade Jessica på tåget<3) lyckades jag hitta min väg till Emmas skola. Där fick jag stå själv i ösregn vid emmas flak, eftersom att christina, sara och jénny satt fast i bilkö :( (så jävla typiskt!). Emma var iallafall glad och fin och studsade sen upp på flaket, medan jag inväntade den blåa bilen.
Studentfesten efteråt var ute i bushen (eller Vanneberga som det också heter). Vi skålade för emma, och kom fram till att hon inte kan göra något själv xD
Det blev iallafall en mysstund hos Emma med god mat & kaka! :) (jag lärde mig att knyta slipsknut!!)

Till sist blev det iallafall dags för oss att bege oss hem. Jag och jénny hade en väldigt rolig tågfärd hemåt (vet ni att det kostar över 12000 för 15 duofamiljer att åka till och från Helsingör från k-stad? xD).
Sedan satt jag ensam på tåget på malmö central i en KVART innan jag upptäckte dels att vi var framme, att allt folk hade hoppat av tåget och att tåget faktiskt stod stilla - bara för att jag var så inne i min sudoku xD  Dock vare väl en jävla tur att Malmö var slutdestinationen, tänk om tåget hade fortsatt rulla mot Danmark...


Hela denna morgon och förmiddag har jag letat massa jobb på internet- och jag hittade en massa! Tyvärr så krävde 95 % utav dom tidigare erfarenhet.... Ja, jag vet att jag inte är den förste att komma på detta men: hur i helvete ska man få erfarenhet om man inte får nån anställning? För det är ju just det erfarenhet bygger på!! Att man varit på olika ställen, provat på olika jobb osv. Om ingen vill anställa en för första gången - hur ska man då få den erfarenhet som krävs för ett senare jobb? Nä, istället kommer alla fega chefer stå där med en halv personalstaff när resten går i pension - bara för att de inte vågat ta in några studenter att lära upp. Lyckat, säger jag bara! -.-
Sverige måste fan ha den sämsta inställningen när det gäller arbete för ungdomar.




Hittade Emmas flak :)




Söta Emma öppnar presenter!




Liknar hon inte en ung Mary Poppins? :D (fast byt ut den regniga åkern mot en blomstrande äng)




Min fina slips!


Redo för Skånes norra del!

Nu är jag klar! Dagens outfit skulle egentligen varit klänning, vita tights och pumps men inte då. I detta väder tillåts inte det! Istället blir det chinos, vit body och ballerina. Och så massa silversmycke till det! :D (älska många armband på samma arm! <3)
Håret är till och med plattat! :o Brukar inte göra det särskilt ofta eftersom mitt hår tyvärr är ganska platt i sig självt, men visst ser man en liten skillnad idag :) (undrar bara om det är kvar efter djurning i ett regnigt Malmö city och mer än en timmes tågfärd). Men det återstår ju att se...

Nu beger jag mig iallafall. Mobilen är med (dock kan jag av någon oförklarlig anledning inte smsa , och ingen kan heller smsa mig :S gah!)

Nåja, det löser nog sig. Sayonara!

Ett riktigt slut..

Nu ska jag ta o berätta om den härliga gårdagen! :)

På morgonen begav det sig in mot stan, för min sista skolavslutning i Johanneskyrkan. Det var en trevlig ceremoni - inte alls lika dryg som vanligt nu när man känner stipendiaterna och själv är den som får gå upp och skråla Studentsången med alla treor längst fram. Härlig stund det där!
Efter det begav vi oss till en blomsterhandel för att köpa present till Bertil  (framförhållning är väl inte direkt vår stora grej) och sen cyklade vi vidare till Borgar. Där samlades vi i klassrummet för sista gången, fick betyg & Bertil sa några snyftande ord. Även vår käre fysiklärare Ulf joinade lite random, och berättade att vi var "en sådan klass man minns"  :)

Till sist blev det iallafall dags att säga hejdå till alla och lämna skolan - för sista gången som en borgarelev. Sorgligt värre det här! =( I 3 år har vi varit borgare och nu är vi.... Vaddå? :/  Kommer kännas väldigt konstigt i höst att inte få gå tillbaka till Borgar, dessa 3 åren har varit de bästa i mitt liv. Men ja, i hjärta och själ kommer vi väl alltid att vara borgare? ;)

Åter till verkligheten! I ett regningt Malmö skulle jag, anna 08, tuva, louise, cj, filippa och pelle därefter leta upp nånstans att käka. Denna syssla brukar oftast ta minst en timme innan vi hittat något ställe som alla kan tänka sig, och idag var ju såklart inget undantag. Till sist hittade vi iallafall Gozzip på lilla torg, en jättetrevlig restaurang med skitgod mat. Primaliv! :)

Väl hemma sedan (efter en cykeltur i ösregn) somnade jag nästan direkt, och sov i några timmar (har redan vant mig vid att få sova!).
Kvällen spenderades sedan hemma hos louise :) När jag kom dit var hon, annorna och tuva redan i full gång med att göra smoothies. Här ser man verkligen vilket intryck man gjort på folk i 3 år ;) När jag frågar tuva vad de lagt i den, svarar hon: "kiwi! Det läste jag i din blogg att det är ett måste!"   Duktigt Tuva! :D

Senare under kvällen såg vi Askungen! :D cj, axel och schmitt joinade också under filmens gång, och hade konstigt nog inget emot det. Kvällen avslutades med sista bussen med stavis och tuvis!


Idag är det återigen en studentfest. FÖR IDAG ÄR DET INGEN ANNAN ÄN FLUMEMMA SOM TAR STUDENTEN!!! Så om lite mer än en timme så äre jag som beger mig upp till staden för att fixa det sista till hennes present, köttar öresundsgruppen och sedan beger mig till Kristianstad!

Studentfest!!

Ojdå, där fick jag allt äta upp mina ord :u Sverige spöade Malta med 4-0, det har väl ingen missat? Inte heller har väl någon missat att zlatan faktiskt gjorde mål igår? Eller att safari inte bara fick spela, utan även blev vald till matchens bästa spelare? Mer sånt här säger jag bara..

Ja, som ni kanske läste igår åkte jag först till louise för att kolla fotbollen med henne. Efter matchens slut begav vi oss hem till anna 08 för att se eftersnacket och därefter film med henne, anna stav och tuva.
Väl inne hos anna går vi in i vardagsrummet, anna något angelägen om att föra mig mot soffan. På väg att sätta mig, tittar tuva fram från soffan, under både filtar & kuddar och skrämmer mig. Hjärtattack 1. Sekunderna senare hoppar en massa folk från klassen och NI (parallellklassen) ut, skrikandes, från rummet intill. Hjärtattack 2. För inte skulle vi kolla på eftersnack och sen kolla film - nä, dessa underbara människor hade fixat ihop en överraskningsstudentfest för mig eftersom att jag inte kom in på efterfesten på Luftkastellet i onsdags.  Och jag anade inget!
När jag kom in i Annas vardagsrum hängde det ballonger (som jag inte förrens efter såg att de bokstaverade mitt namn!), girlanger och serpentiner i gult&blått. Anna sa att det var kvar sedan hennes studentfest - och jag köpte det

Så när jag lyckats smälta detta blev det såklart champagne! :D Tuva hade gjort sin underbara cheesecake från nyår, och givetvis sjöng alla Studentsången medan jag fick skära upp den! :D  Därefter blev det en galet bra kväll fotboll, musik (givetvis så inleddes kvällen med Ola) & underbart folk! :)  Behöver jag säga att dessa människor är så jävla bra?!

Tack tack tack, till alla! <3

Sverige vs Malta

Så, då var man duschad, sminkad och påklädd. Givetvis blev det Sverige-tröja och mörkblåa mjukis (eftersom att man blivit beordad om mjukisbyxor idag).  För idag är det Sverige mot Malta (som om nån skulle missat det), och första halvlek ska ses hos Louise, varpå vi i halvlek beger oss till sillkompis, för att möta upp även tuva och anna stav där & se andra halvlek :) Till sist fick jag alltså min fotbollskväll med klassfolket! (dom har ju varit alltför dryga med det där tidigare).
Nu ska det iallafall bli av och jag är taggad som få! Inte för att jag egentligen tror på en svensk vinst, men ändå. Tror faktiskt tyvärr att alla spelarförluster under dagens match kommer fälla oss :( Johan Elmander, Henke Larsson, Mikael Nilsson och Marcus Rosenberg. Inte Olof Mellberg som klantar sig jämt och ständigt, eller Kim Källström som bränner straffar. Nejdå... Och Zlatan, skyttekung i Italien, men som fan aldrig gör mål i svenska landslaget?!
Kul dock att detta antagligen öppnar för Safari på vänsterkanten :) och Daniel Andersson måste fan ha en plats i startelvan.

(Kul också att Zlatan tydligen gått ut i tidningar och sagt att han vill ha Rolle - MFF's tränare - som landslagstränare! :D)

Aja, nu ska jag ringa runt i laget (tydligen har jag ansvar för träningen imorgon eftersom mina tränare är i Tyskland :p)
Baj baj! och ja... HEJA SVERIGE!!

Smoothie!


Nu har jag gjort smoothie! :D Varit sugen på det hela morgonen, men hade ingen fil hemma imorse och hann inte springa ner och köpa (var tvungen att åka till stallet). För i stallet skulle jag möta upp Helena och Ebba och så skulle vi städa voltigerummet! Dammit och skitit var det och vi fick slänga asmycket. Men efter lite mer än 2 timmar var vi iallafall klara  - och så fint det blev! :D

Sen cyklade jag alltså hem & gick in och köpte fil, så nu har jag en underbar smoothie att avnjuta. Här får ni ett allmänt recept av mig!


Martinas smoothies!

Ing:
- Fil
- Frukt och bär

Rota i fruktlådan. Plocka upp alla frukter och bär du kan hitta.
(Det spelar ingen roll vad för nåt - det är ju kul att experimentera i köket! :D)  KIWI är dock ett måste!!
 Dela dessa i mindre bitar och lägg i en mixer. Häll på fil! Glöm inte locket!
MIXA!

Lätt va?:D




Såhär såg min smoothie ut idag! Innehållande kiwi, banan, jordgubbar och blåbär!




MUMSIGT! :D

Pic.

Upptäckte nyss att här vart lite bilder jag skulle lägga upp, så här kommer dom! :)




Såhär snygg var jag efter utsparkslekarna :u




Fixa lakanen till flaket!




We love<3




Studeeeent<3

2årig Ola-tid

Igår funkade inte blogg.se och idag orkar jag helt enkelt inte blogga särskilt mycket x)


Tänkte dock bara meddela er att idag fyller jag & Ola 2 år!! :D

Den 9 juni 2007 var nämligen en stor dag: Mitt första Ola-gig och början på något underbart! :)



Galen vecka..

Tisdag:
Nicoles student! (lagkompis)

Onsdag:
Min student!

Torsdag:
Fridas student! ("kusin")

Fredag:
Emelis student!

Lördag:
Jobba 7-16.30
Bans student!

Söndag:
Tävling! Vi gjorde först en grund som kändes skit verkligen. När vi sedan såg våra grundpoäng ändrade vi vår uppfattning en aning. För vi låg 2a, med bra poäng, över de nuvarande svenska mästarna och bara 2 tusendelar under 1an. Då blev vi givetvis betydligt mer taggade inför küren, men vad hjälpte det? För väl inne på banan (för küren) gick matti skiitdåligt :( Ingen bra galopp inte, snarare mer trav. Trots katastrofküren slutade vi ändå faktiskt 2a, så alltför tokigt vart det väl ändå inte. Förstod mig inte på domarna igår faktiskt..


Idag blir det lite ärenden för mig faktiskt. Först anställningsintervju i Limhamn klockan 11, därefter stan för att paya öresundsgruppen ett besök (ska få tillbaka pengarna för studentfestbiljetten i onsdags, samt en specialinbjudan till nästa års studentfest 8----)!!), sen blire arbetsförmedlingen (sorgligt det låter) och sist men inte minst ska jag möta upp sofie och jénny i stan! :)

Men först ska jag nu smörja in min rygg, it's killing me :(  och sen börja fundera på dagens klädval- jag är nervös! Visserligen har jag jobbat typ sen jag var 12 kanske, men aldrig gått på en sånhär riktig anställningsintervju. Vad ska jag säga? Vad ska jag inte säga? Hur ska jag bete mig? Vad ska jag ha på mig?
Hjälp!

Studenångest? Kanske.....?!

För här sitter jag, som en zombie. Det känns som om jag är i nån skum mental koma, fullt i liv och rörlig men inte alls medveten om vad som sker omkring mig. För vaddå? Jag har väl inte tagit studenten! Jag har inte mitt livs bästa dag bakom mig. Jag har sportlov nu och om några dagar är det dags att återvända till Borgar och min underbara klass.



Lite så önskar jag faktiskt nu. Det är nämligen med väääldigt blandade känslor jag sitter här som arbetslös. Som sagt så har jag inte riktigt fattat att jag tagit studenten - att min tid på Malmö Borgarskola är över. Någon form av försvarsmekanism antar jag.. Hade jag förstått detta helt och fullt hade tårarna varit betydligt fler än vad som kommit. Många fler... Så på det viset är jag tacksam att jag inte förstått det än. Tacksam över att ångesten (just nu) fortfarande befinner sig under kontroll. Tacksam för varje dag som går innan jag tvingas ta itu med den. Men nervös över när det kommer brista.

STUDENT 2009

Min studentdag kan beskrivas som en vääldigt oregelbunden sinuskurva:
Först en lång topp från morgon-17, följt utav en fet jävla dal vid 17. Därefter en topp till skyarna från 17.15- ca 19.00. Sedan en liten dal mellan 19.00-19.30, följt utav en topp mellan 19.30-00.00. Till sist kom den fetaste dalen ni kan tänka er!

Förklaring:
Min studentdag var en utav mitt livs bästa dagar, så jävla kul hade jag. Dock hände 2 utav de saker som bara inte får hända och förstörde en del.

Först började det med lite rännande i skolan & lämna tillbaka böcker och miniräknare 8-D  Fick prata lite med Borgars väldigt snälla syo som satte sig och räknade på mitt snitt (på 2 olika sätt) helt själv, för att jag kom på nån grej. Iallafall, väldigt snällt av henne :)
Under tiden (vid 9) tog jag mitt livs sista skolfoto. Väldigt fina studentbilder blev det! :) (och jag kunde kryssa i mig själv som köpare för första gången, eftersom att jag är 18 när fotona kommer!!).

Efter fotograferingen bar det av till parken vid Borgar för champagnefrukost med hela klassen. Det blev sol, sång, jordgubbar, champagne, foto och skriva i varandras mössor. Nära till tårar för första gången!

Tårarna höll sig dock faktiskt ganska mycket borta sedan. För efter parken stack vi vidare in till stan & där gick vi 1-1½ timme. Sjöng, skrek, visslade och hade oss. Som man ska göra på sin student helt enkelt! Några sura blickar mötte vi, men de allra flesta var faktiskt väldigt glada av att se oss. Hur många som helst fotade och filmade oss (nån gång under dagen kom det tom fram några asiatiska turister (?) som ställde sig brevid oss och lät någon annan ta foto på dom+oss xD).

13.00 var det lärarlunch på slagthuset. Det blev ingen mat här heller (och därför blev jag berusad på ganska lite dricka faktiskt). För nej, de hade klyddat till det med borden så framför mig hade jag en fet skinka som bredde ut sig över hela tallriken. Då tappade man ju all matlust (även om jag inte ätit något innan på dagen heller) & dessutom orkade jag inte klydda. Så istället fick lärarluncen bestå av dans på dansgolvet för mig!  Vid 14.30 drog vi vidare ut, med inställningen att "detta kan vi ju göra hela natten". Gud vad fel jag hade..

Iallafall blev det lite mer stanrunda vid 14.30. Bla en sväng om Partyland för att skaffa helium i våra ballonger som vi skulle släppa ut på scenen (vid utsparken).

16.00 (en timme innan första utsläpp) blev vi inlåsta i aulan. Först var det trevlig stämning med sång, dans och ja - plain glädje. Strax innan 17 (en kvart innan min klass skulle sparkas ut!) händer det som inte får hända!! Det som jag fasat för länge: min klänning-jävel går sönder!! Lyckades på något sätt skruva den från toppen till slutet, så när jag skulle sätta mig hoppade blixtlåset av (dvs den öppnade sig heeela vägen på min sida). En kvart innan utslätt & den gick inte att laga!  Från toaletten (som jag kämpat med att få komma till, för vi var ju inlåsta) fick jag panikringa louise så hon fick komma dit så jag fick låna hennes kofta :u

Efter detta fiaskot fick jag ändå en jäävla rolig utspark en kvart senare. När de kallade ner vår klass och vi fick stå inne på skolan o vänta (precis vid scenen) - ja, de va tortyr! Man ville bara ut ut ut!! Så till sist släpper de ut oss och alla kutar upp på scenen! :D Jösses säger jag bara.

På flaket därefter hade jag underbart kul! Det var nog det bästa på hela dan! För de som har tagit studenten redan behövs ingen förklaring. Men så jäävla kul det var :')

Under färden från skolan till studentkalaset (med släkt och vänner) efteråt, kom de första riktiga tårarna :( (Det blev även ett stopp om mobilia på vägen för o köpa tråd och nål!)

På kalaset fick jag säga hej till alla, och därefter smita in i ett annat rum med Christina som hjälp, för att sy ihop klänningen. Efteråt fick jag säga hej till alla ordentligt! Öppna presenter som jag faktiskt blev jättenöjd med allihopa! :D Det var allt från en assnygg tavla, till vin, till skålar/glas, till smycken och diggiloobiljett!! :D

Efter kalaset skulle det bli utgång. Jag, Helena och Jénny shotade lite jäger och sen stack vi vid halv 12 ^^. Dock blev det inte alls som vi tänkt (och här kom den sista superdalen).
För Öresundsgruppen (som har haft hand om våra studentsaker och studentfirandet) har sagt att om man inte hade fyllt 18 på sin student än, skulle man ta med sig ett intyg från sina föräldrar och rektor som säger att man får komma in ändå. Sagt och fixat, och vad säger vaktjävlarna när jag kommer dit? Jo, det spelar ingen roll - jag fick inte komma in.
Jag försökte prata förnuft med 3 jävla vakter och förklara vad de sagt till mig, men de vägrade lyssna!! Elakare vakter har jag aldrig stött på!  Där var jag, på min studentkväll, hela klassen hade gått in, peppad på en härlig studentfest och så får jag inte komma in! Louises pappa var där också och försökte hjälpa mig, men vakterna var helt oresoneliga. Så det var ju inte mycket mer att göra än att åka hem. Halv 1 på studentkvällen...

Hemma blev det ju inte mycket mer än att gå och lägga sig. Trots klänningsbekymret & den uteblivna efterfesten hade jag dock en jävla bra student! Öresundsgruppen ska dock få höra från mig imorgon...!

STUDENT 2009!

Imorgon.
Ja, detta är inte klokt. Imorgon tar lilla jag studenten!!! Hur galet är inte det på en skala??
Sanningen och säga har jag ju knappt hunnit räkna ned- tiden har gått så jävla fort!! Hela borgarvåren har bara susat förbi och här sitter jag nu - med blott några timmar kvar. Några timmar kvar tills det är min dag. Några timmar kvar tills jag ska få reta gallfeber på alla i stan med mina skrik, tutor och visselpipor. Några timmar kvar tills det är min studentdag!

Nej, som sagt har jag knappt hunnit räkna ned. För detta året har utan tvekan varit det absolut jobbigaste i hela mitt liv (det kan nog även min omgivning intyga). Det har varit plugg, plugg, plugg, träning, träning, plugg, träning osv. Det har väldigt sällan funnits tid för att träffa vänner, än mindre sova! Aldrig i hela mitt liv har jag sovit så här lite och ja, jag är väldigt förvånad över att jag lyckats. Lyckats (efter 3 timmars sömn i genomsnitt) ta mig igenom en skoldag, träningen (med framgång faktiskt) och därefter plugg även följande natt. Visst har jag inte alltid mått bra av det, men det har gått iallafall. Och fritiden ska man inte tala om - den har knappt existerat. Så till alla underbara ni som stått ut med extremt osociala och småisolerade jag i 3 år - tack! Ni är bäst, you know.

Dock har det ju inte varit slit i onödan. Nä, för jag minns fortfarande den allra första sak jag lärde mig på borgar: Elektroner är negativa partiklar!
Ja, detta ska man veta när man slutar 9an, jag vet. Men i sanningens namn gick jag väl på en ganska dålig grundskola (utbildningsmässigt) och ja, steget från denna till Europas näst bästa gymnasieskola (efter någon i Moskva) har ju varit allt annat än lätt. Men som sagt- inte i onödan! För jävlar vad jag har lärt mig mycket (tro mig, mina labbrapporter från 1an är direkt pinsamma), och jävlar vad jag har haft kul under tiden!
För när jag skulle sluta grundskolan och skiljas från min härliga högstadieklass sa alla: "det gör inget - du kommer få så kul på gymnasiet! Det är här man träffar sina vänner för livet."
Då skakade jag bara på huvudet och tänkte: "Nej, dom har fel. Gymnasiet kommer bara vara något jag måste - jag har redan träffat mina vänner för livet".
Hur många av min högstadieklass tror ni jag har kontakt med idag? Nathalie, Sonja, Emeli, Anna A & Mattias. Sen tar det slut. För ja, även jag har träffat mina vänner för livet på gymnasiet. För även om jag såklart inte älskat alla i min klass (vem gör det egentligen?) eller kommer hålla kontakt med alla, så tycker jag ändå om majoriteten väääldigt mycket. Alla är så jävla härliga på sitt sätt och jag ska verkligen göra mitt yttersta för att träffa iallafall det närmaste gänget ofta (tyvärr pulegänget, det krävs mer än en student för att bli fri från mig ;))

Vid detta laget (dagen innan!) trodde jag att jag skulle ha huur mycket ångest som helst. (Lite har jag ju såklart). För ja, jag älskar faktiskt skollivet, jag älskar Borgar och jag älskar min klass (hey, ibland kan jag tom älska att plugga). Och vardagslivet i skolan är något jag verkligen kommer sakna: Måltiderna i matsalen där jag skrattat mig till tårar, fighterna vid skåpen, de roliga (och icke så aktiva) lektionerna bredvid lousie, mattelektionerna (min mattelärare är asball :D) osv.
Men, jag går inte ut utan en massa glädje. För nu är man så jäävla trött på att plugga, på att inte ha tid för kompisar, för att inte få sova som en normal människa osv. Jag är så fruktansvärt slutkörd så det är helt galet. Därför ska det bli så jäävla skönt att ta studenten imorgon.

För ja, imorgon. Imorgon tar stora jag studenten...

Vilket dygn.

Ja, helt galet har det varit. Men härligt!

Det började med att Lousys snälla mamma räddade mig från en resa till studentbalen på en äcklig stadsbuss :) I parken bakom Hilton mötte jag och Louise därefter upp our homies för lite fotografering i den fina miljön :')
Vidare bar det av till Hilton 19.00 och så blev det studentbal för fulla muggar!!  Det blev en trevlig kväll med mysig middag (med underbart god efterrätt!), rolig balfilm, härliga borgarstudenter och mycket dans! (Bilder kommer på bilddagboken typ imorgon)
Väl vid stängning kl 03.00 gick jag och suss ner och ringde en taxi. Hemma och i säng var jag alltså inte förrens vid 4.

Klockan 6 imorse ringde väckarklockan. Då hade jag fortfarande balsmink och balfrisyr och allt, så det blev en dusch sådär på morgonkvisten! (2 timmar efter läggdags). Inte anade väl jag att det här skulle bli årets hitentills bästa morgon
:)  Jo, för 07.30 mötte en väääldigt trött jag upp Flumemma och därefter även jénny och sofie på centralen. Därefter begav vi oss till Radio Malmöhus och bänkade oss utanför studion där (som härligt nog var av glas, dvs man såg rätt in i studion utifrån). Inne i studion satt 2 radiopratare och Kajan (från hipphipp alltså) som skrattade åt oss (de insåg nog att vi var där för Olas skull xD). Kajan fottade oss tom.. ^^
Vid halv 9 kom iallafall OLA (var tvungen att rusa in i studion men lovade att vi skulle ses sen). Det blev en vääldigt trevlig stund med honom där (det fanns högtalare utanför så även vi kunde höra intervjun, där på plats). Vi blev omnämnda av både radiopratare och Ola själv x antal gånger under intervjun xD  (tex sa han att vi var fantastiska :u)

Helt plötsligt kom det också ut ett filmteam från Diggiloo och filmade oss litta! :D Skojigt värre ^^
Ola skulle även chatta på internet, och tack vare emmas laptop kunde även vi vara med! :D  Vi fick faktiskt inte mindre än 4 svar - Ola ifrågasatte även vår skolgång (haha). Han är för rolig :)

Till sist var det iallafall dax för honom att gå, så då kommer han ut till oss med filmteamet. Han pratar i kameran om oss:
"1 har skolkat - inte bra" (SOFIE :D)
"
1 tar studenten - väldigt bra" (JAG :D)
"1 har sjukanmält sig - inte bra" (EMMA :D)
"
Men här har ni legenderna. Skånetöserna!"

Mih, han är för gullig ibland ;D  Då kom iallafall kameramannen och Ola fram till oss och började filma oss, Ola sa att vi skulle berätta lite om oss själva och sådär, så det gjorde vi xD
När kameran stängts av blev det även lite mer snack med kääära Ola - det var ju alltför länge sedan sist!  Till sist så blev det även lite kram kram och lite "Vi ses snart!" och sådär..

Vidare stack vi lite till stan. Jag fick inhandlat (till sist) ett linne (im picky) och en vanlig basic-tröja (i like them).  Sen bar det av till skolan för min del för lite fixning av lakan till flaket med klassen! :)

Hem, byta om och sticka. Till en träning som inte alls gick bra. Kroppen hängde överhuvudtaget inte alls med och nån gång trodde jag faktiskt att jag skulle svimma. Inte trevligt,,, :s Tur var det iallafall att man har en snäll tränare som kom ut och pratade med mig, samt berordrade mig att "äta och sova". Flera gånger om.  En trevlig förbättring :)



Nu är jag alltså cptrött (vilket man kanske kan förstå). Nu blire SATC & sängen för mig!
Först en liten balbild från Tuva:



Fr. v:  Louise, CJ, Julia, Emil, Tuva, Axel, Anna V, Mattias, Filippa, Per, Anna N & jag!


Samt Diggiloo-film-länkarna:

http://www.diggiloo.com/#/senastenytt/videodagbok?dag=2009-06-01&video=3

http://www.diggiloo.com/#/senastenytt/videodagbok?dag=2009-06-01&video=4

http://www.diggiloo.com/#/senastenytt/videodagbok?dag=2009-06-01&video=5






















Olaolaola

Hej allihopa!!

Här sitter vi, utanför Radio Malmöhus, med Ola i studion brevid oss (med fönster!!)
Flummar, dansar ja, just being us! Snart kommer Ola ut :D
För att han är braaaaa<333



UNDERBARA VÄNNOR<33

RSS 2.0