Heja Isabella!

Nu har väl alla hört om bloggkriget som har startat mellan Blondinbella, Katrin Zytomierska (fd. Schulman) och Carolina Gynning. Det började häromdagen med att Isabella skrev ett inlägg om viktminskning, vilken hysteri det är kring mat och vikt nu för tiden och hur trött hon är på det. (HÄR är det)
Som exempel tog hon upp Katrin och Carolina eftersom (om man läser deras blogg regelbundet) märker hur de propagerar och uppmuntrar viktminskning, och konstant delger tips till deras läsare om hur detta görs snabbast (observera att majoriteten av dessa troligtvis är unga tjejer). Bör det inte redan då ringa en liten varningsklocka? Inte konstigt att Isabella tar upp det iallafall.

Carolina och Katrin svarade ju naturligtvis med ett mothugg som heter duga i deras bloggar. Läs bara Katrins inlägg: "Blondinbella, din skitgris"  (går inte att länka), så förstår ni varför jag hatade henne redan innan. Hon är på riktigt bara en blåst bimbo, och hoppar på Isabella som har lite vett i huvudet.
Katrin hävdar tex att alla människor vill vara smala och strävar efter det - som om man inte kan vara glad med livet om man är lite mullig. Som om det inte finns en enda mullig människa som är nöjd med sig själv.
Sådanna hära befängda saker påstår Katrin, (saker som borde komma från en 18-åring som Isabella istället för från en 31-åring som Katrin och inte tvärtom). Och hon klagar på Isabella (en tjej som - om man ignorerar hennes pälskonsumtion- jag tycker är jäävligt cool). Hon står upp mot 2 så makthavande kvinnor som Carolinga Gynning och Katrin Zytomierska - offentligt och som 18-åring. Coolt!
Sedan har ju Isabella jävligt rätt i det hon skrev också, och efter Katrins och Carolinas svar har det blivit bevisat att Isabella dessutom är fan så mycket mer mogen och klok än dom fjortisbruttorna (som bara patetiskt eftersträvar uppmärksamhet).

Nä, troligtvis är Katrin Zytomierska och Carolina Gynning bara 2 medelålders-kärringar, som bara är bittra över att Isabella Löwengrip har nått mycket större framgång, på mycket kortare tid och på ett mycket bättre sätt.

Kommentarer
Postat av: du vet vem

olé olé olé olé märtaa märtaa! :D

2009-01-17 @ 18:00:19
Postat av: Jénny

Haha, och jag bara: Jag gillar inte Blondis 8)

2009-01-17 @ 20:41:10
URL: http://wannabedu.blogg.se/
Postat av: Jénny

Haha, och jag bara: Jag gillar inte Blondis 8)

2009-01-17 @ 20:41:34
URL: http://wannabedu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0